24 bin civarı mi. İstediğini alabilirsiniz. Hangi markaya yakınsan onu al. Aralarında fazla fark olmaz görüntüdeW Winston, bu fiyatlara 55inc için önerin ne olur
Diğer baktığın 50 inç le benzer LG nin.. sdr yayınlar için uygun. Va panelle gelir diğeri gibi. Yukarda dediğim gibi tek fark bu boylarda 48 oled TV fark yaratır.W Winston, teşekkür ederim bir de bunu yorumlar mısın artı eksileri nedir 50q60c
Menü akıcılığına değil de görüntü kalitesine önem verin. Bir tane Apple Tv veya düzgün bir tv box bağlarsınız, dünyanın en akıcı televizyonu olur.Merhaba foruma yeni üye oldum. 65 inç bir tv arayışı içerisindeyiz çok fazla tv kanallarını izlemiyoruz genellikle youtube ve netflix kullanıyoruz menüsü akıcı olan bir tv önerirmisiniz? Fiyat olarak 30bin civarlarına çıkabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba. Geçen yazdığınız mesajı gördüm ama 24'' grubunda seçenek sunamayacağım için yazmak istemedim. Sanıyorum önceliğiniz ürünün fiyatıydı.samurai , merhaba bana mutfak için önerebilecegınız bır tv var mı 24 ınc düşünüyorum onvo 2410 _2 ve axen lede09 tv bunlar sitelerde uygun fiyat , hangısını almalıyım tsk ederim
cevap için tsk ederım , evet 24 ınc tv için ıyı bır marka baktıgımız da fıyat konusu yüksek , bn mutfak için düşünmüştüm fazla para vermekte ıstemiyorum sonucta süreklı kullanılacak degıl yazdıgım iki marka için (onvo -axen) gercekci olmak gerekırse cekımserım de bilemedim suan bu ıkı marka 3 300 tl gibi fıyat nette yorumlarda olumlu dıyen cok olumsuzda var kararsız kaldım tekrar tsk ederım.Merhaba. Geçen yazdığınız mesajı gördüm ama 24'' grubunda seçenek sunamayacağım için yazmak istemedim. Sanıyorum önceliğiniz ürünün fiyatıydı.
W Winston senin bir önerin olur mu ?
Mutfak televizyonu için çok para harcamaya gerek yok, bu bakımdan haklısınız. Vestel olsa biraz daha güvenilir olurdu fakat şu durumda fazla seçenek görünmüyor. Onvo veya Axen'den birini alacaksınız gibi duruyor. ONVO OV24201 hem FHD hem de mat ekrandı lakin stok bulunmuyor.cevap için tsk ederım , evet 24 ınc tv için ıyı bır marka baktıgımız da fıyat konusu yüksek , bn mutfak için düşünmüştüm fazla para vermekte ıstemiyorum sonucta süreklı kullanılacak degıl yazdıgım iki marka için (onvo -axen) gercekci olmak gerekırse cekımserım de bilemedim suan bu ıkı marka 3 300 tl gibi fıyat nette yorumlarda olumlu dıyen cok olumsuzda var kararsız kaldım tekrar tsk ederım.
cevap için teşekkür ederim tv başında saatler geçirmiyoruz haftda 2-3 saat anca izleriz o yüzden ips panele ihtiyacım yok VA olsa yeterlidir Grundig 65GHU8000 için ne düşünürsünüz acaba?Menü akıcılığına değil de görüntü kalitesine önem verin. Bir tane Apple Tv veya düzgün bir tv box bağlarsınız, dünyanın en akıcı televizyonu olur.
Led televizyonların 65'' ebatta kaliteli olanları 45-65.000 TL arasında değişiyor. Bütçeniz dahilinde Vestel, Arçelik, Grundig gibi markalardan beğendiğiniz bir tv seçebilirsiniz. Genellikle benzer görüntü verirler. IPS mi olacak yoksa VA mı ona karar verin.
İlla marka olsun derseniz Samsung CU7000, TCL C645 var.
Haftada 2-3 için televizyona çok fazla para harcamaya gerek yok bence. GHU8000 sizin için yeterli olur ama gidip de bu cihaza 30.000 vermeyin.cevap için teşekkür ederim tv başında saatler geçirmiyoruz haftda 2-3 saat anca izleriz o yüzden ips panele ihtiyacım yok VA olsa yeterlidir Grundig 65GHU8000 için ne düşünürsünüz acaba?