S
SudaEriyenAspirin
Aktif Üye
- 22 Haz 2018
- 284
- 34
Philips 65oled936 teşhir ürünü için 36 bin TL nasıl fiyat? Pahalı mı? Ürünün durumu iyi
Hiçbir zaman satıcılara güvenmeyin. Oled hiçbir zaman teşhir den almayın.Philips 65oled936 teşhir ürünü için 36 bin TL nasıl fiyat? Pahalı mı? Ürünün durumu iyi
Sadece philips düşünüyorumHiçbir zaman satıcılara güvenmeyin. Oled hiçbir zaman teşhir den almayın.
Çünkü oledlerde kullanım şekli önemlidir. Mağazalarda herzaman aynı görüntü döner. Mağaza kapanışı olduğu zaman şalter den kapatırlar. Oled elektriksiz kalır.
LG nin 2021-2022 oledlerine bakın C serileri
Philips bir senedir oled i Türkiye pazarına tam getirmiyor.
Philips kronik anakart sorununu araştırmanızı tavsiye ederim. Arkadaşımın 7 senelik tvsine anakart bulamaması ve yetkili servisin fahiş fiyat çekmesi sonrasında bu marka benim için bitmiştir. Heleki 2. el kullanılmış anakartları servislerin 0 diye satmasına ne demeli?Sadece philips düşünüyorum
Tabi ki düşünebilirsiniz. Philips in oledleri iyi gerçekten. Baktığınız model 2021 model 1.5 sene teşhir ürünü olabilir.. bu oled de sıkıntı doğurur. Mağaza ortamında çok hoyratça davranılır. Oled kullanım şekli teshirlere uygun olmadığı için söyledim.Sadece philips düşünüyorum
P725 ile p615 benzerdir aralarında memc farkı var.Merhabalar. Hatırlayanlar olacaktır belki amazondan tcl 65p615 almıstım.anakart arızalı cıkınca değişim istemiştim ancak amazon para iadesi yapmıstı.bende thh ne başvurdum. Amazon şikayet sonrası yaklasık 4900 tl hediye kuponu verdi. Bende kabul ettim.p615 10 bine almıştım. Yine on bin ödeyecem . 65p725 alınır mı .diğer bir seçeneğimde vestel 65q9900 modeli 14 15 bin civarı . kararsız kaldım .tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Fiyatlar birbirine yakınsa 55QA4163DT Qled tv olduğu için bu modele yönelmenizi tavsiye ederim.Toshiba 55QA4163DT ile Toshiba 55UA2063DT arasında kaldım hangisini almalıyım acil yardım???
Hocam benzer bütçelerimiz var. vestelin qled olması alım kriteri sayılabilir diye düşünüyorum.Merhabalar. Hatırlayanlar olacaktır belki amazondan tcl 65p615 almıstım.anakart arızalı cıkınca değişim istemiştim ancak amazon para iadesi yapmıstı.bende thh ne başvurdum. Amazon şikayet sonrası yaklasık 4900 tl hediye kuponu verdi. Bende kabul ettim.p615 10 bine almıştım. Yine on bin ödeyecem . 65p725 alınır mı .diğer bir seçeneğimde vestel 65q9900 modeli 14 15 bin civarı . kararsız kaldım .tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Qled olması bir avantajı olmaz bu modellerde. Aynı TV ve aynı görüntü sunar. Hangisi ucuzsa onu alın. Aradaki fiyat farkıyla da kendinize fire TV stick alırsiniz. Bunda hdr içeriği kapatıp daha iyi SDR de görüntü alırsınız. Artı bir TV iki smartiniz olur. Fire TV Android TV lerden daha akıcı ve stabil çalışır . Aynı donanıma sahip Android stick te olsa fire TV stick daha seri ve daha kullanışlıdırToshiba 55QA4163DT ile Toshiba 55UA2063DT arasında kaldım hangisini almalıyım acil yardım???
LG 55nano75 yazmışsınız. Devamı nedir. P yazarsa 2021 model karışık kullanımı oldu Va da vardı Q yazarsa 2022 model IPS panelli15500 tl bütçem var,tekirdağ tarafında oturuyorum, mediamarkt veya vatandan gidip kendim almak istiyorum internetle uğraşasım yok, Tv karşıdan izlenecek yandan veya diğer açılardan çok izlenmeyecek, akşamdan akşama film izlemek için kullanılacak netflix,amazon gibi uygulamalar kullanılacak, aklımda büyüklük olarak 55 inç var 2 modele düşebildim sizin tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
LG 55NANO75 55inc
PHILIPS 55PUS8007