Yok dostum. İyi gezmeler dilerim.Teşekkür ederim hocam qled panel farkı sebebiyle aklım vestelde zaten. Haftasonu mağzaları dolaşacağım bakalım. Sizin ekstra önereceğiniz ürün var ise incelemek ister.
Yok dostum. İyi gezmeler dilerim.Teşekkür ederim hocam qled panel farkı sebebiyle aklım vestelde zaten. Haftasonu mağzaları dolaşacağım bakalım. Sizin ekstra önereceğiniz ürün var ise incelemek ister.
Teşekkürler dostum hayırlı günler.Yok dostum. İyi gezmeler dilerim.
Fiyat konusunda nasıllarVestel 43UA9800 almaktan vazgeçtim.
İçinde ki Cpu, Gpu çok eski. Rem, rom bu çağda yetersiz.
Arçelik 9 serisi daha üstün.
Vestel 2019 videosunu izledim. Söyledikleri şu ; 3 yıl Android güncellemesi alacak.Fiyat konusunda nasıllar
Çok fiyat farkı varsa. 43 inç lerin görüntü kaliteleri aynı olur. Smart kısmı yıllara göre değişir. Daha güncel Android le gelir.
Eski model. Bence bir TV box alsanız daha iyi bir kullanım imkanı sağlar. Mert bey TV box tavsiyesi alabilirsiniz forumda.Vestel 2019 videosunu izledim. Söyledikleri şu ; 3 yıl Android güncellemesi alacak.
Yıl 2022 televizyon hala Android 9 ile duruyor.
Rem 1.5 gb.
Rom 8 gb bana uymadı.
Vestel den daha güncel işlemciler ile gelmesini isterdim.
Mali 475 nedir?
En son model Android box'um var.Eski model. Bence bir TV box alsanız daha iyi bir kullanım imkanı sağlar. Mert bey TV box tavsiyesi alabilirsiniz forumda.
Güncel bir TV box önerisinde bulunur.
Evet doğru. Sony TV dünyasında Android i en iyi kullanan TV lerde firmadırEn son model Android box'um var.
Sony televizyonum ile sıkıntım yok.
Box ile televizyonumu karşılaştırıp televizyon ile devam etme kararı aldım.
Eğer hı level, Toshiba, regal, avox gibi Android Tv olsa idi çok haklıydınız.
Şimdi birde Arçelik 9 serisi Tv düşünüyorum.
Bugün Arçelik mağazasına gittim sorularım yine havada kaldı.Evet doğru. Sony TV dünyasında Android i en iyi kullanan TV lerde firmadır
Arçelik grubu 2022 modellerinde AndroidBugün Arçelik mağazasına gittim sorularım yine havada kaldı.
Mağaza sahibi teknik kişiyi aradı, oda Allah Allah ilk defa duydum yarın size geri dönüş yapayım dedi.
Ona göre Arçelik 890 alacağım yada gidip Samsung C serisi monitör alıp Mi Stick 4K bağlayacağım.
Peki şu modelin "A43C 890A" modelinin Gpu, Cpu nedir bilginiz var mı.Arçelik grubu 2022 modellerinde Android
2 GB ram
16 GB depolama
Android 11
Kullanıyor. 50 inç leri hariç diğer ebatları IPS panel kullanır. Baktığınız model IPS .
İşlemcileri MT kullanır.
Üstad , inan aklım o kadar karıştı ki mizacen bu karar karmaşık fikirle alışveriş yapmak istemedim. Zira A101 indirimleri kaçtı. Biraz akışına bıraktım . Black friday indirimleri geliyor belki üstadların önerdiği modeller indirime girer öyle alayım dedim.Hocam hangi ürüne karar verdiniz acaba sizinle araştırdığımız ürünler ortalama aynı