hareketliperde
Süper Üye
- 17 Ara 2019
- 459
- 36
2500₺ kadar smart düz fark etmez. En iyi tv nedir acaba. 24 yada 32 inç olur
Aynen hocam bende muhteşem Kasım indirimlerini bekliyorum bakalım inşallah güzel indirimler olur.Üstad , inan aklım o kadar karıştı ki mizacen bu karar karmaşık fikirle alışveriş yapmak istemedim. Zira A101 indirimleri kaçtı. Biraz akışına bıraktım . Black friday indirimleri geliyor belki üstadların önerdiği modeller indirime girer öyle alayım dedim.
Burada şu kararı vermelisiniz. 13 bin bütçeyle dünya markası modellerin giriş seviyesi alabilirsiniz. Yada 8000₺ vererek Vestel yada Grundig grubundan alabilirsiniz.Merhaba. 13 bin Tl bütçe var. Sinema film izlemek için 55 inch tv önerisi lazım.
Hocam philips yeni çıkan 50pus8807 modeli nasıldır peki? Panel,kontrast,parlaklık,yansıma oranı,hareket işleme,görüntü kalitesi,netlik vs.Iptv,netflix ve YouTube performansı özellikle.Burada şu kararı vermelisiniz. 13 bin bütçeyle dünya markası modellerin giriş seviyesi alabilirsiniz. Yada 8000₺ vererek Vestel yada Grundig grubundan alabilirsiniz.
Bunlar arasında fazla fark yoktur. Film izlemek için Va panel iyi olur ama yerel firmalar tam karışık üretim yapar aynı model olsada .
Dünya markalari LG IPS kullanır bu firmanın sadece pahalıya sattığı Nano serilerinin üst 9 serileri iyi. Diğer modelleri bizim yerlilerden hiç farkı yok. Markaya para vermek olur. Bide smart kısmı LG de kullanışlı
Tcl tüm modelleri Va panel olur. Ama bu marka p ve c serileri çok iyi kontrast verir. Paneli çok iyi csot paneller. Bunlarda panel ve arka ışık senkronizasyonu iyi olmaz harekette sorunlara neden olur.
Sony 60 hz lik panelleri zaten pahalı 80-81 serileri IPS pahalı çok sıradan market ürünleri. 85-89 serileri 100 hz Va bunlar daha pahalı.
Samsung bu sene 8000 serileri var. Onlarda fiyatına göre değmez
Vestel yada Grundig den model 8000 civarı almanı öneririm. 5-6 bin cebinde kalır görüntü de aman aman fark olmaz .
Modelde fark etmez bizim yerlilerde aynı donanımı sahip TV leri süsler ler. Şu model şu marka adında çıkarırlar.
8807 Philips 100 hz panel var bunda hareketi daha iyi işler. Tüm boylarda IPS kullanıyor. Sizin dediğiniz 50 inç Va panel var. Kontrast iyi olur .Hocam philips yeni çıkan 50pus8807 modeli nasıldır peki? Panel,kontrast,parlaklık,yansıma oranı,hareket işleme,görüntü kalitesi,netlik vs.Iptv,netflix ve YouTube performansı özellikle.
Madem benzer ürünleri kovalıyoruz haberleşelim hocam .Aynen hocam bende muhteşem Kasım indirimlerini bekliyorum bakalım inşallah güzel indirimler olur.
Tamamdır hocam denk gelirse indirim mutlaka haber ederim.Madem benzer ürünleri kovalıyoruz haberleşelim hocam .
Merhaba, x89j ile bu tv kıyaslarsak durum sizce nasıl ? Philips çok şikayet olduğu için emin olamadım genel olarak sony den memnunum fakat pc için 4k 120hz çıkışı native 4k olmadığı için PC de sorun yaratıyormuş o fiyatlara philips dışında alternatif de olmadığı için bir düşünmedim değil ama görüntü kalitesi parlaklık kontrast vs sony ye göre nasıldır bilmiyorum detaylı inceleme olmadığı için ve ileride philips den dolayı sorun yaşayacaksam o da kötü olurdu.8807 Philips 100 hz panel var bunda hareketi daha iyi işler. Tüm boylarda IPS kullanıyor. Sizin dediğiniz 50 inç Va panel var. Kontrast iyi olur .
Bu geçen sene çıkarmış olduğu 9206 modelinin devamı.gecen sene 55 ve 65 inç olarak çıkarttı ama fiyattan dolayı satışı iyi değildi. Donanım olarak rakiplerinden
Sony x85
Tcl. C728
Samsung. Q70
LG. 866
Bunlardan eksisi yoktu. Tam olarak Android ve sesi onlardan daha iyi idi. Smart kısmı Mediatek in en iyi işlemcisi vardı. Dedim ya iyi pazarlayamadi.
Bu model 8807 aynısı. Biraz estetiği duzeltmisler ama bazı özelliklerini ses gibi koymayıp yeni bir model olmuş. Birde panel 50 inç Va panel hariç tümünü IPS yapmışlar. Fiyatı iyi ise olur. 100 hz Va panel Android kısmıda en iyi TV box lardan bile iyi sayılır.
Sony sadece değil diğer firmalarda mediatek aldığı soc larda sorun çıkardı.Merhaba, x89j ile bu tv kıyaslarsak durum sizce nasıl ? Philips çok şikayet olduğu için emin olamadım genel olarak sony den memnunum fakat pc için 4k 120hz çıkışı native 4k olmadığı için PC de sorun yaratıyormuş o fiyatlara philips dışında alternatif de olmadığı için bir düşünmedim değil ama görüntü kalitesi parlaklık kontrast vs sony ye göre nasıldır bilmiyorum detaylı inceleme olmadığı için ve ileride philips den dolayı sorun yaşayacaksam o da kötü olurdu.
Anladım philips de alsam aynı sıkıntılar olacak o zaman sony den devam etmek daha iyi olacaktır.Sony sadece değil diğer firmalarda mediatek aldığı soc larda sorun çıkardı.
4k 120 gösteriyor ama sorunlu idi.
Bu gpu dan kaynaklı aslında 600 MHz lik olmasından dolayı 4k 120 hz de dikey çözünürlüğü yarıya düşürmek zorunda kaldı 2160 değilde 1080 görüntü oldu 120hz de. Hepsi yaşadı
Evet. Onların demelerine bakmayın. Sony de 48 GB 2.1 demişti . Ama işin pratiği öyle olmaz .Anladım philips de alsam aynı sıkıntılar olacak o zaman sony den devam etmek daha iyi olacaktır.