W
Winston hocam, bende size rahatsızlık vereceğim ama bana da bir öneride bulunabilir misiniz? Tam 1 aydır bir türlü çözemedim bu işi, önce ucuz yollu çözeyim deyip samsung au7200 aldım, çok aşırı yavaş geldi ve yazılımsal sıkıntısı vardı. Philips pus 8807 aldım, bu da çok iyi ama panelde 15 ayrı parça toz parçası var, iade edeceğim mecburen.
Ayırdığım bütçe 20 bin ama 3-5 esnetebilirim. Zaten indirimleri takip edip düşünce alacağım, normal fiyatından almam.
65", direct led olsun(yandan parlamasın), ips panel olsun(renkli olsun ve yandan bakınca beyazlaşmasın), hızlı bir işletim sistemi google tv tercihim, kumandasında sesli komut olsun. Hızlı sahnelerde(altyazı gibi) görüntü bulanıklaşmasın istiyorum, 120hz olması önemli bu sebeple.
Benim bulabildiğim tcl 65 c728 yada c735 modelleri var. Önceki sayfalarda aynı, sadece 735 yeni ürün demişsiniz. İnternet kıyaslama sitelerinde işlemcileri farklı görünüyor sanki, c728in işlemcisi daha üst düzey gibi. 19 bine yakalayabilirim bunu.
Alternatif Philips 65 pus8807 var, bunu da aldım, çok beğendim ama acayip toz vardı panel içinde. İndirimde yakalamak zor ama (20800), yakalasam bile alır mıyım bilemiyorum, sonradan tozlanmada oluyor bu seride malum. Yoksa hızını, görüntü kalitesini çok beğenmiştim.
Samsung 65q70b modeli var, 19800e düşmüştü, aynı fiyat zor ama 22 civarına alınabilir.
Sony 65x89j var, 20 bine alabilirim bunu da.
Sizin öneriniz nedir? Sürekli sıkıntı çıkıyor, en sonunda 11 bine vestel alıp geçeceğim, hiç değilse ucuza aldım diye detayını önemsemem.