Y Çevrimdışı

YusufMehmet

Yeni Üye
11 Ara 2020
7
24
Merhaba arkadaşlar, bütçem max 5500 civarı. Bizi uzun yıllar götürecek ve servis konusunda sıkıntı olmayacak TV önerisinde bulunabilir misiniz? Smart olması şart değil elimde mi box var onunla birlikte kullanacağım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Philips 65oled936 teşhir ürünü için 36 bin TL nasıl fiyat? Pahalı mı? Ürünün durumu iyi
Hiçbir zaman satıcılara güvenmeyin. Oled hiçbir zaman teşhir den almayın.
Çünkü oledlerde kullanım şekli önemlidir. Mağazalarda herzaman aynı görüntü döner. Mağaza kapanışı olduğu zaman şalter den kapatırlar. Oled elektriksiz kalır.

LG nin 2021-2022 oledlerine bakın C serileri
Philips bir senedir oled i Türkiye pazarına tam getirmiyor.

S Çevrimdışı

SudaEriyenAspirin 

Aktif Üye
22 Haz 2018
284
34
Hiçbir zaman satıcılara güvenmeyin. Oled hiçbir zaman teşhir den almayın.
Çünkü oledlerde kullanım şekli önemlidir. Mağazalarda herzaman aynı görüntü döner. Mağaza kapanışı olduğu zaman şalter den kapatırlar. Oled elektriksiz kalır.

LG nin 2021-2022 oledlerine bakın C serileri
Philips bir senedir oled i Türkiye pazarına tam getirmiyor.
Sadece philips düşünüyorum

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Philips kronik anakart sorununu araştırmanızı tavsiye ederim. Arkadaşımın 7 senelik tvsine anakart bulamaması ve yetkili servisin fahiş fiyat çekmesi sonrasında bu marka benim için bitmiştir. Heleki 2. el kullanılmış anakartları servislerin 0 diye satmasına ne demeli?

Hepsini geçtim oled ve teşhir ayrı bir cesaret. Burn-in konusunu araştırın, oled panel üreticisi bir tek lg var piyasada.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Tabi ki düşünebilirsiniz. Philips in oledleri iyi gerçekten. Baktığınız model 2021 model 1.5 sene teşhir ürünü olabilir.. bu oled de sıkıntı doğurur. Mağaza ortamında çok hoyratça davranılır. Oled kullanım şekli teshirlere uygun olmadığı için söyledim.
936 Philips
Geçen sene yeni nesil oledlere çıkmıştı.
LG g1
Sony A90j
Gibi Evo panelle bu nesilde parlaklığı bir miktar artı 936 900-950 nit ile Panasonic ten sonra en iyi parlaklık değerine ulaşmıştı. Philips in oledleri alınır herzaman

Artı olarak
Philips olsun LG Sony oled çıkaranlar için Philips
Oled9 serisi 8 serisi
LG
G serisi C serisinden Sony ve Panasonic 2000 vs
Bu alt modellerinden en önemli görüntü olarak değilde estetik ve ses farkı olur. Buna para verilir aslında . Çok aşırı. O yüzden hangi marka alırsanız en üst oled modelini değilde bir altındaki modeli daha uygun fiyatta olur.

Son düzenleme:
ogun1020 Çevrimdışı

ogun1020

Yeni Üye
25 Eki 2022
5
28
8500 TL ye kadar 4k Ultra HD 50" İnch Smart TV arıyorum. Gerçekten aşırı aciliyeti var evime alıyorum. Bilenlerin vereceği fikirler ve tavsiyelere açığım.

B Çevrimdışı

banderas

Yeni Üye
23 Şub 2021
47
49
Toshiba 55QA4163DT ile Toshiba 55UA2063DT arasında kaldım hangisini almalıyım acil yardım???

E Çevrimdışı

erdalsahinol

Yeni Üye
26 Eyl 2022
4
37
Merhabalar. Hatırlayanlar olacaktır belki amazondan tcl 65p615 almıstım.anakart arızalı cıkınca değişim istemiştim ancak amazon para iadesi yapmıstı.bende thh ne başvurdum. Amazon şikayet sonrası yaklasık 4900 tl hediye kuponu verdi. Bende kabul ettim.p615 10 bine almıştım. Yine on bin ödeyecem . 65p725 alınır mı .diğer bir seçeneğimde vestel 65q9900 modeli 14 15 bin civarı . kararsız kaldım .tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Merhabalar. Hatırlayanlar olacaktır belki amazondan tcl 65p615 almıstım.anakart arızalı cıkınca değişim istemiştim ancak amazon para iadesi yapmıstı.bende thh ne başvurdum. Amazon şikayet sonrası yaklasık 4900 tl hediye kuponu verdi. Bende kabul ettim.p615 10 bine almıştım. Yine on bin ödeyecem . 65p725 alınır mı .diğer bir seçeneğimde vestel 65q9900 modeli 14 15 bin civarı . kararsız kaldım .tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
P725 ile p615 benzerdir aralarında memc farkı var.

F Çevrimdışı

furkan mert

Yeni Üye
4 Eki 2022
10
28
Hocam benzer bütçelerimiz var. vestelin qled olması alım kriteri sayılabilir diye düşünüyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Toshiba 55QA4163DT ile Toshiba 55UA2063DT arasında kaldım hangisini almalıyım acil yardım???
Qled olması bir avantajı olmaz bu modellerde. Aynı TV ve aynı görüntü sunar. Hangisi ucuzsa onu alın. Aradaki fiyat farkıyla da kendinize fire TV stick alırsiniz. Bunda hdr içeriği kapatıp daha iyi SDR de görüntü alırsınız. Artı bir TV iki smartiniz olur. Fire TV Android TV lerden daha akıcı ve stabil çalışır . Aynı donanıma sahip Android stick te olsa fire TV stick daha seri ve daha kullanışlıdır

T Çevrimdışı

tayfun67

Yeni Üye
27 Eki 2022
3
29
15500 tl bütçem var,tekirdağ tarafında oturuyorum, mediamarkt veya vatandan gidip kendim almak istiyorum internetle uğraşasım yok, Tv karşıdan izlenecek yandan veya diğer açılardan çok izlenmeyecek, akşamdan akşama film izlemek için kullanılacak netflix,amazon gibi uygulamalar kullanılacak, aklımda büyüklük olarak 55 inç var 2 modele düşebildim sizin tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
LG 55NANO75 55inc
PHILIPS 55PUS8007

Geri
Üst Alt