Geçen hafta perşembe günü a101den aldığım Toshiba 65ul2163dt model TVnin dün kurulumu yapıldı. Vestel Sincan şubesindeki arkadaşlar gelip hızlıca kurulumu yaptı. Kibar arkadaşlardı kendilerine teşekkür ederim öncelikle. 2016da aldığım 42inch Regal TV'den sonra paneli inanılmaz hoşuma gitti. Ips panel değil sanırım, panel başlığına bilgilerini attım. Bakalım ne çıkacak paneli. Siyah renkler karanlığa yakın. Işık sızması yok denecek kadar az. Ölü piksel tespit edemedim. Daha sonra yine kontrol edicem

Smart kısmı hızlı. Uydu kablosunu bulamadım evde, normal kanal geçiş vs hızını kontrol edemedim ondan dolayı. Diğer Tv'de de izlemiyorduk gerçi 5 senedir. Laptop takılı.
Dediğim gibi paneli inanılmaz hoşuma gitti. Bunda eski TV'nin etkisi olabilir. Diğer Tv'de gri olan şeyler meğerse siyahmış. O kadar fark var

Teknoloji yılı etkisi vardır muhakkak.
Sesi bir tık boğuk ama kesinlikle kötü değil. 100 bar varken 10 15 ancak açtım, seviyesi yüksek. Ben Logitech Z506 5+1 ses sistemi ile kullanıyordum eski TVyi, kalite farkından dolayı boğuk gelmiş olabilir ama kimseyi üzmez bana göre TV'nin sesi.
Benim için önemli olan panel kısmıydı. Smart sorun olursa mi box alırım düşüncesindeyim. Ses sistemi zaten var, sesi de sorun değil. Paneli beni mutlu etti. Kasım indirimlerini bekleyecektim ama hem dolar hem fiyat şişirip yalandan indirim gösterme durumundan dolayı şimdiden aldım. 9.699₺ verdim.
Alacak arkadaşlara fikir olabilir. Büyük ekran ve genel olarak film, maç izlemek için aldım. Üzmeyecek bir televizyon.