Arkadaşlar yorumuz nedir yardımcı olur musunuz lütfenMerhaba arkadaşlar,
6-7 bin TL civarı 55" inç android bir televizyon almak istiyorum. Vestelin yan üretimi olan bir çok marka var, kararsız kalıyorum.
Vestel 55UA9600 nasıldır-boe panel çıkıyormuş, bu bir eksiklik midir, samsung ve lg panele göre çok mu kötüdür
Vestel 55UA9800 nasıldır, 9600 den tek farkı 2500 hz ve sesli komut kumanda varmış (9600'e de servis ücretsiz kumanda veriyormuş denildi)
Vestel 55UA9900 ???
Vestel 55UA9090 ???
Regal televizyonların vestel den teknoloji ve malzeme kalitesi olarak kayda değer bir eksiği var mıdır. gördüğüm kadarıyla vesteldeki bir modelin aynı özellikleri barındıran regalde de bir karşılığı oluyor sanki
Regal 55R754UA9 nasıldır, bunda da boe panel mi vardır, Vestel 55UA9600 modelinin muadili midir.
Arkadaşlar Regal de tercih edebilirim, panel ve anakart olarak sıkıntısız, önereceğiniz fiyat/performans oranı iyi olan marka ve model öneriniz ne olur.
Bir de bizim firmanın vestel ile bir anlaşması varmış, partners vestel diye bir site var, fiyatlar piyasaya göre daha uygun, vestel marka olursa ordan almayı düşünüyorum, Regal yada başka marka olursa internetten olacak büyük ihtimal.
TEKNOwest
Adem Helvacı
F fikoloji
BlackSea
@ado
Oyun için LG ve Samsung daha iyi, film için Sony.Merhaba,
TV konusunda fazla bir bilgim yok bütçe aralığım 10-14 bin arası.
Genel olarak PS5 ve Film Dizi izleme için alacağım.
Kendi araştırmalarımdan 4 Model arasında kararsız kaldım. Her TV'nin altında belli bir sayıda olumsuz yorum görünce psikolojik olarak içime şüphe düşüyor.
Almak istediğim modeller 50" kategorisinde
LG 50Nano756Pa
Samsung 50Q60A
TCL 50C725
Sony Bravia KD-50X89J // Sony'nin Sony Bravia KD-50X81J modelinde hep olumsuz yorumlar yapılmıştı. O sebepten 50x89j modeli içime sindi bu ikisi arasında.
Uzun yıllar kullanımda panel, görüntü kalitesi ve kullanıcı memnuniyeti açısında bu modeller hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
LG ve Samsung 60 Hz verirken Sony 100-120 Hz ekran vermekte. Bunlar dahilinde dediğiniz geçerli midir?Oyun için LG ve Samsung daha iyi, film için Sony.
Sony'de bildiğim kadarıyla VRR, FreeSync yok. LG TV'ler ek olarak HGIG de destekliyor.LG ve Samsung 60 Hz verirken Sony 100-120 Hz ekran vermekte. Bunlar dahilinde dediğiniz geçerli midir?
89j yüksek bir fiyata. Onunun fiyat aralığında 50qn90 daha iyi bir seçim olur.LG ve Samsung 60 Hz verirken Sony 100-120 Hz ekran vermekte. Bunlar dahilinde dediğiniz geçerli midir?
Amazon Prime indirimde 14000 TL'ye satılmakta. O yüzden ilgimi çekti bu modeli de listeme ekledim karşılaştırmada. Evlilik arefesinde olduğumdan fiyatta tasarruf yapmak istiyorum. Fakat bir yandan da fiyatı düşürüp 1-2 sene sonra sıkıntıya düşmemek için kaliteyide aşağı indirmek istemiyorum.89j yüksek bir fiyata. Önünün fiyat aralığında 50qn90 daha iyi bir seçim olur.
Sony modellerinde tasarruf yapamazsınız. 89 yada 85 modelleri fiyatına değmezAmazon Prime indirimde 14000 TL'ye satılmakta. O yüzden ilgimi çekti bu modeli de listeme ekledim karşılaştırmada. Evlilik arefesinde olduğumdan fiyatta tasarruf yapmak istiyorum. Fakat bir yandan da fiyatı düşürüp 1-2 sene sonra sıkıntıya düşmemek için kaliteyide aşağı indirmek istemiyorum.
Bütçenize uygun 55 inç Va panel izleme şeklinize uygun olur bu yolda ilerleyinherkese merhaba
bir süredir piyasa takibi yapan ancak kafası hayli karışmış biri olarak aranıza yeni katılmış bulunuyorum. ihtiyacımı karşılayacak bir tv arayışındayım. bu yüzden önerileriniz benim için kıymetli.
öncelikle sıkı bir film izleyicisiyim. uydu yayını izlemiyorum. streaming platformlarını barındırması memnun eder. mevcut imkan dahilinde en iyi görüntü ve ses kalitesini arıyorum.
tv ile yaklaşık 3-3,5 metrelik bir oturma mesafem olacak.
tv yi tam karşıdan izleyeceğim.
maks. günlük 3-4 saat süreyle kullanılacak.
55 inç boyutunda bir tv nin işimi göreceğini düşündüm ancak mesafeye göre farklı ebat önerileriniz varsa duymak isterim.
bütçem ise 15-16.000 tl civarında. alınabilecek makul ürünler için bütçede ufak esneme payı oluşturabilirim. daha uygun fiyata işimi fazlasıyla görecek bir tv öneriniz varsa beni hayli memnun eder
herkese iyi ve sağlıklı günler diliyorum. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.![]()
teşekkür ederim. peki önerileriniz ne olur marka ve model bazında?Bütçenize uygun 55 inç Va panel izleme şeklinize uygun olur bu yolda ilerleyin
Samsung 55 inç leri geneli Va olur.teşekkür ederim. peki önerileriniz ne olur marka ve model bazında?