Merhaba arkadaşlar,
6-7 bin TL civarı 55" inç android bir televizyon almak istiyorum. Vestelin yan üretimi olan bir çok marka var, kararsız kalıyorum.
Vestel 55UA9600 nasıldır-boe panel çıkıyormuş, bu bir eksiklik midir, samsung ve lg panele göre çok mu kötüdür
Vestel 55UA9800 nasıldır, 9600 den tek farkı 2500 hz ve sesli komut kumanda varmış (9600'e de servis ücretsiz kumanda veriyormuş denildi)
Vestel 55UA9900 ???
Vestel 55UA9090 ???
Regal televizyonların vestel den teknoloji ve malzeme kalitesi olarak kayda değer bir eksiği var mıdır. gördüğüm kadarıyla vesteldeki bir modelin aynı özellikleri barındıran regalde de bir karşılığı oluyor sanki
Regal 55R754UA9 nasıldır, bunda da boe panel mi vardır, Vestel 55UA9600 modelinin muadili midir.
Arkadaşlar Regal de tercih edebilirim, panel ve anakart olarak sıkıntısız, önereceğiniz fiyat/performans oranı iyi olan marka ve model öneriniz ne olur.
Bir de bizim firmanın vestel ile bir anlaşması varmış, partners vestel diye bir site var, fiyatlar piyasaya göre daha uygun, vestel marka olursa ordan almayı düşünüyorum, Regal yada başka marka olursa internetten olacak büyük ihtimal.
TEKNOwest
Adem Helvacı
F
fikoloji
BlackSea
@ado