B
Benim Adım Erşan Kuneri
Yeni Üye
- 31 Ocak 2019
- 45
- 28
F
fikoloji
Umut Barış Sizleri tekrar rahatsız ediyorum ama 4000₺-7500₺ arasında aşağıda ifade ettiğim gibi standart bir ev kullanıcısı için herhangi bir marka da f/p ürünü diyebileceğiniz bir ürün var mı ? A101'e Toshiba 43UL2063DT model tv gelmiş. 5300₺ fiyatla satılıyor.
Adem Helvacı Adem Beyin incelemesini izledim fena değil anladığım kadarıyla. Hem Adem bey hem sizler, standart bir ev kullanıcısı için kaliteli bir panele sahip ürün tavsiye ederseniz sevinirim ? Örneğin ''x marka modelin y panelli olan tvsi sizin için uygun olabilir' şeklinde söylerseniz o panelli ürünü bulabilirim. Şimdiden teşekkürler.
kullanıcı Beklentisi: Youtube, Netflix kullanımı, bazen futbol maçı izleme. Uzun ömürlü olması. Servis kalitesi ise süründürmesin yeterli.
Kullanılacak Oda: Yaklaşık 20 metrekare. Küçük ve bolca güneş alan bir oda. Bu yüzden 43 inç olması yeterli. Ayrıca Tv'yi hem karşıdan hem 45 dereceden gören koltuklara sahibim.

kullanıcı Beklentisi: Youtube, Netflix kullanımı, bazen futbol maçı izleme. Uzun ömürlü olması. Servis kalitesi ise süründürmesin yeterli.
Kullanılacak Oda: Yaklaşık 20 metrekare. Küçük ve bolca güneş alan bir oda. Bu yüzden 43 inç olması yeterli. Ayrıca Tv'yi hem karşıdan hem 45 dereceden gören koltuklara sahibim.
Son düzenleme: