N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Herkese selamlar. Ailem için tv alma arifesindeyiz. Bugün a101'de bazı modeller gözüme çarptı sizlere sormak istedim.

Bu iki cihaz arasındaki farklar nelerdir? Az da olsa bir fiyat farkı var merak ettim. Televizyon; spor müsabakaları, film (netflix) odaklı kullanılacak. Bu cihazlar iyi midir sizce? Bütçemiz 7 bin civarında ama biraz daha ekle şunu al derseniz o modellere de bakabilirim. Teşekkürler.
Yardımcı olabilir misiniz? :)

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Teşekkür ederim.
55 inç de olur varsa tavsiyeniz?
11bin TL'ye kadar bütçe ayırdı. Haber bekliyor. Nasipse bu hafta alacak.
Philips in 55 inç leri genelde IPS panel olur. 9206 modeli var Va panel 120 hz çok pahalı çokta ekstra bir model değil
Piyasada olan
50pus8506
50x80-81 Sony
50au8000-9000 Samsung
50c725. Tcl
50up8000 LG
Bunlar markaların 50 inç modelleri görüntü kaliteleri aynı olur. Zaten
Bunlardan istediğini alabilirsiniz.

S Çevrimdışı

sadislk

Yeni Üye
12 Nis 2022
18
34
Toshiba 65UA3A63DT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV bu model nasıldır.piyasadaki 65inc uygun fiyatlı model pek bir aydınlatıcı içerik bulamadım internetde.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Toshiba 65UA3A63DT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV bu model nasıldır.piyasadaki 65inc uygun fiyatlı model pek bir aydınlatıcı içerik bulamadım internetde.
Bir TV aldığınızda evdeki modelden iyi olmalı. TV modelini değiştirirken büyük ebatlar görüntü ve homojenlik sorunları artar. Bu tarz ucuz modeller alırken markası ne olursa olsun. 55 inç leri gecmemeye çalışın. 55 ve altı daha iyi sonuç ve daha az para vermiş olursunuz
55 üstüne çıkmak istiyorsanız. Paneli 120 hz lik olmasını öncelik verin. Bütçe yetersiz ise 55 ve altında kalın.

I Çevrimdışı

Ikaliondar

Yeni Üye
28 Mar 2022
29
26
Selamlar, hali hazırda Samsung 55MU7350 modelini kullanmaktayım. Özellikle boyut olarak büyütmek istiyorum. Oda güneş alan bir oda ve izleme açısı direkt karşıdan, yandan değil. İzleme mesafesi 4metre ve 3metre. Türkçe asistan kumanda falan olursa çok güzel olur. Browserdan ailem geçmiş dizi film falan izlemek ister, donmasın yani. Bluray 4K remux film falan izliyorum, kaldırabilsin.

M Çevrimdışı

Mrtdmr1907

Yeni Üye
9 Nis 2022
8
41
Vestel 55ua9600
Toshiba 55 ua 2063 dt
Regal 55 R754UA9 modelini düşünüyorum. Yorumlarınız nasıl olur 3ü de birbirine yakın tavsiyelerinizi bekliyorum

S Çevrimdışı

sadislk

Yeni Üye
12 Nis 2022
18
34
Bir TV aldığınızda evdeki modelden iyi olmalı. TV modelini değiştirirken büyük ebatlar görüntü ve homojenlik sorunları artar. Bu tarz ucuz modeller alırken markası ne olursa olsun. 55 inç leri gecmemeye çalışın. 55 ve altı daha iyi sonuç ve daha az para vermiş olursunuz
55 üstüne çıkmak istiyorsanız. Paneli 120 hz lik olmasını öncelik verin. Bütçe yetersiz ise 55 ve altında kalın.
evimdeki tv modeli samsung 50 inc 2016 yılında aldığım bir model 50ku7000 ekranda piksel düşmesi mi tam adını bilemediğim yuvarlak 3 adet şekil oluştu zamanla artrı şuan 7 adet buulunuyor.
samsung modellerinde uygun fiyatlı model bulamadım.
120hz tcl c728 var en uygun onunda fiyatı 10.999 şuan tcl müşteri memnuniyeti kötü diye biliyorum uzak durdum. televizyon için en fazla 9500 lira ayırabildim ve şuan için bekleyip üzerine koyma şansım yok.
benim için vestel garantili olması fiyatının uygun olması ve ekranının büyük olması sebebiyle bu modeli seçtim.65UA3A63DT

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Selamlar, hali hazırda Samsung 55MU7350 modelini kullanmaktayım. Özellikle boyut olarak büyütmek istiyorum. Oda güneş alan bir oda ve izleme açısı direkt karşıdan, yandan değil. İzleme mesafesi 4metre ve 3metre. Türkçe asistan kumanda falan olursa çok güzel olur. Browserdan ailem geçmiş dizi film falan izlemek ister, donmasın yani. Bluray 4K remux film falan izliyorum, kaldırabilsin.
Bütçenize göre baktığınız modelleri yazarmisin. Model kodlarına gore

Vestel 55ua9600
Toshiba 55 ua 2063 dt
Regal 55 R754UA9 modelini düşünüyorum. Yorumlarınız nasıl olur 3ü de birbirine yakın tavsiyelerinizi bekliyorum
3 modelde aynı istediğini seç

Şu video yu izle sağdaki 15 yıllık model.
Soldaki son model en pahalıya satılan üst segment. Nereden nereye gelmişler. Anlarsın. O yüzden seç birini al

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

Ikaliondar

Yeni Üye
28 Mar 2022
29
26
Hocam 15-25bin arası bir bütçe olabilir. 25 bütçe var diye 20lik birşey iş görürse ve aradaki farka değmezse 20lik alabilirim. Yada bütçeyi biraz daha yükseltmeyi dene aradaki farka değer dersen onu da zorlamayı deneyebilirim. Önerileriniz nelerdir bu fiyatlarda??

M Çevrimdışı

Mehmet Mandaş

Aktif Üye
4 Nis 2022
58
43
Bütçenize göre baktığınız modelleri yazarmisin. Model kodlarına gore

3 modelde aynı istediğini seç

Şu video yu izle sağdaki 15 yıllık model.
Soldaki son model en pahalıya satılan üst segment. Nereden nereye gelmişler. Anlarsın. O yüzden seç birini al

Soldaki ips,sağdaki va panel sanırım siyah farkından dolayı.Ancak hangi panel olursa olsun 15 yıl içinde görüntü kalitesinin geldiği nokta bu olmamalı.Eski Samsung 40D5000 modeli elden çıkarıp 50QN90A modeli almayı düşünüyordum ancak gözüm korktu şimdi.?

Geri
Üst Alt