D
discrepancy
Yeni Üye
- 25 Eki 2020
- 27
- 42
Forum da çok bahsedilen Daewoo 55DM54U bugün 5200 e indirime girmiş, düşünenler bakabilir.
55au9000Samsung 55AU9000 - LG 55UP81006LA bu iki model arasında tercihiniz hangisi olurdu arkadaşlar
KD-55X80J buna da bakabilirsiniz.Samsung 55AU9000 - LG 55UP81006LA bu iki model arasında tercihiniz hangisi olurdu arkadaşla
Kontrast düşük kalır onda.KD-55X80J buna da bakabilirsiniz.
İki cihazı da canlı mağazada inceledim. LG sanki daha koyuydu renkleri loş odalarda iyi görüntü verir gibi. Samsung55AU9000 daha güzel geldi gözüme teknik bilgim çok yok tabi zaten Epey karşılaştırmasında çok büyük farklar da yok.55au9000
Oyun için vrr desteği
Auo Va paneli kullanıyor. 55 inç teki paneli güzel
Bütçenize göre baktığınız modelleri yazarmisin. Model kodlarına gore
Düşündüğünüz ebat modelleri Google bakarak çıkarın. Sesli komut niye bu kadar önemli siz için. Açıklar mısınız. Bir TV box la bunları herzaman yaparsınız. Birden çok tarayıcı da yüklerseniz. Ücretsiz tüm dizileri de onlarca uygulamalardan ailenize sorunsuz izletirsiniz.Selamlar, hali hazırda Samsung 55MU7350 modelini kullanmaktayım. Özellikle boyut olarak büyütmek istiyorum. Oda güneş alan bir oda ve izleme açısı direkt karşıdan, yandan değil. İzleme mesafesi 4metre ve 3metre. Türkçe asistan kumanda falan olursa çok güzel olur. Browserdan ailem geçmiş dizi film falan izlemek ister, donmasın yani. Bluray 4K remux film falan izliyorum, kaldırabilsin. 15-25bin arası bir bütçe olabilir. 25 bütçe var diye 20lik birşey iş görürse ve aradaki farka değmezse 20lik alabilirim. Yada bütçeyi biraz daha yükseltmeyi dene aradaki farka değer dersen onu da zorlamayı deneyebilirim. Önerileriniz nelerdir bu fiyatlarda??
Anladım hocam haklısınız, bunları box ile hallederim o zaman. 9000 serisine güncelleme mantığı yok sanırım, peki öneriniz nedir ? Neye güncellemeliyim ? İyi bir siyah performansı için, ekran parlaması için. Vede nitt yüksek olması ne işime yarar ki ? HDR için mi ?Marka takıntım yok. Ve en az 65-75 inch olmalı.. (oled olmasın) au9000 20.000 TL almaktansa 65inch qn85a 23.000e almak daha mantıklı gibi, yada başka önerileriniz varsa ? Yada LG qned916pa nasıl ?Düşündüğünüz ebat modelleri Google bakarak çıkarın. Sesli komut niye bu kadar önemli siz için. Açıklar mısınız. Bir TV box la bunları herzaman yaparsınız. Birden çok tarayıcı da yüklerseniz. Ücretsiz tüm dizileri de onlarca uygulamalardan ailenize sorunsuz izletirsiniz.
Şuan kullandığınız model 60 hz lik Va panel 300 nit değerinde. Piyasada olan modellerle aynı. Samsung giriş seviyesi modellerinden. Bugünün karşılığı
55AU8000-9000 serisine denk gelir
8000 serisi IPS 9000 serisiyle aynı. Tek farkı smarti daha güncel
Ben internette baktığımdaAnladım hocam haklısınız, bunları box ile hallederim o zaman. 9000 serisine güncelleme mantığı yok sanırım, peki öneriniz nedir ? Neye güncellemeliyim ? İyi bir siyah performansı için, ekran parlaması için. Vede nitt yüksek olması ne işime yarar ki ? HDR için mi ?Marka takıntım yok. Ve en az 65-75 inch olmalı.. (oled olmasın) au9000 20.000 TL almaktansa 65inch qn85a 23.000e almak daha mantıklı gibi, yada başka önerileriniz varsa ? Yada LG qned916pa nasıl ?
Bildirim gelmediği için yeni gördüm mesajınızı ?43Q9900 derim. Ama IPTV için harici kutu tavsiye ederim.
Sunny Prime Stick gibi.
Üst seri almadıkça Nanocell hikaye.Bildirim gelmediği için yeni gördüm mesajınızı ?
Hocam zaten bende şuan vestel tv kullanıyorum. Görüntü kalitesi olarak memnunum ama LG tvlerde nanocell teknolojisi çok övülüyordu. Ben onu önerirsiniz diye düşünmüştüm. Vesteli seçme sebebiniz ile diğerlerini eleme sebebiniz nedir ? Bir de olaya servis/uzun ömürlülük açısından bakarsak ne söylersiniz ?
Anladım. Teşekkürler. Peki şu uzun ömürlülük ve servis kalitesine söyleyebileceğiniz bir şey var mı ?Üst seri almadıkça Nanocell hikaye.
Sorduğunuz modeller arasında en canlı görüntü Q9900'dedir.