W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
amazon getiriyor hocam
yalnız satın alma kısmına geçince 11bin oldu :( fiyatı ben gümrük dahil diye düşünmüştüm çünkü amazon genelde ithalat depozitosu dahil fiyat veriyor.
meşgul ettim kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin
Dikkatli ol. Ürün de sorun olursa kim ilgilenecek

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Bu fiyat artışlarından sonra TV'den iyice soğudum. Bundan sonra TV alır mıyım bilmiyorum. Çünkü zaten sadece film izlemek için büyük ekran gereksinimi olarak görüyordum. Eğer yeni projeksiyon cihazlarının görüntü kalitesi iyileştiyse, benim için sanırım en iyi çözüm projeksiyon olur. Tabi onu almaya karar verdiğimde de buradadaki değerli dostlardan yardım almak gerekir.

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
Bu fiyat artışlarından sonra TV'den iyice soğudum. Bundan sonra TV alır mıyım bilmiyorum. Çünkü zaten sadece film izlemek için büyük ekran gereksinimi olarak görüyordum. Eğer yeni projeksiyon cihazlarının görüntü kalitesi iyileştiyse, benim için sanırım en iyi çözüm projeksiyon olur. Tabi onu almaya karar verdiğimde de buradadaki değerli dostlardan yardım almak gerekir.
Epson TW serisi projeksiyonlar harika. Ben sadece arada film izlemek için kullanıyorum 5-6 yıl olmuştur alalı, lamba ömrünün yarısını tamamladım. Epson TW serisi sinema için çok iyi, 300 inç'e kadar görüntü alabiliyorsun ve ekran büyüdükçe görüntü bozulmuyor.

Epson TW 740'a bakabilirsin. TV projeksiyondan sonra cep telefonu gibi gelir gözüne :)
Örnek bir fotoğraf bırakıyorum. Bu arada ben projeksiyonu eco modda kullandığım için parlaklığı düşük.
Önceden perde ile kullanıyordum o zaman görüntü daha iyiydi. Şu an bu düz gri duvardaki görüntüsü.
A2CD393F-E433-453B-BB3F-7E90909B3461.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

ferkolat

Yeni Üye
11 Nis 2022
5
29
toshiba 58ua2063dt 14 nisanda a101'e geliyor. Kanal geçişleri hızlı olsun, usb'den netflix'ten güzel görüntülerle film izleyebileyim isteklerim bunlar. Ürün nasıl kullananlar yorum yapabilir mi alınır mı 7599TL

B Çevrimdışı
31 Ocak 2019
45
28
Arkadaşlar merhaba. Geçen yıl forumda konuşup panel sorgulaması da yapıp tv almıştım. Ancak yeni bir tv daha alacağım. Öncelikle forumda biraz gezindim ve kendimde webde araştırdım. Birkaç model belirledim ve sizlere danışmak istedim.
Kullanıcı Beklentisi: Youtube, Netflix kullanımı, bazen futbol maçı izleme. Mümkünse olası bir IPTV kullanım ihtiyacı için smart ya da Android destekli olması. Uzun ömürlü olması. Servis kalitesi ise süründürmesin yeterli.
Kullanılacak Oda: Yaklaşık 20 metrekare. Bolca güneş alan bir oda. Bu yüzden 43 inç IPS ekran düşündüm.
Düşündüğüm Modeller;
- 6757₺
- 6124₺
- 7055₺
- 6800₺
- 7680₺
Geçen Yıl Alıp Memnun Olduğum Model: -5287₺
SÜRPRİZ ! Kullancımız 13 yıllık 32'' Philips Tv sahibi olunca: - 6500₺

Kullanıcı olarak aşırı bir beklenti içinde değiliz ancak görüntüsü iyi ve uzun ömürlü bir tv olması en önemli etken. Onun haricinde her türlü fikre, tavsiyeye açığız. Fikriniz benim için çok değerli F fikoloji Umut Barış Umut Barış TEKNOwest TEKNOwest Herkese teşekkürler.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Philips pus8505 modelinin devamı 8506 modeli. Diğer markaların 50 inç leri gibi Va panel 60 hz. Android işletim sistemiyle çıkarttığı modeldir

3 adet inç arasında kalmışsınız. LG ve Samsung un 43 inç leri ekstra bişey beklemeyin. Diğer modellerden pek farkı yoktur biri Va diğeri IPS kullanır LG nin akıllı kumandası 7700 modelinden başlar.

Arasında fark yoktur. Pahalı olan yeni modelidir 2022
Teşekkür ederim.
Arkadaşa iletirim. Önerdiğiniz Philipsler, Pus8505 ve 8506 modelleri 60hz mi yoksa daha iyi durumda mı?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Arkadaşlar merhaba. Geçen yıl forumda konuşup panel sorgulaması da yapıp tv almıştım. Ancak yeni bir tv daha alacağım. Öncelikle forumda biraz gezindim ve kendimde webde araştırdım. Birkaç model belirledim ve sizlere danışmak istedim.
Kullanıcı Beklentisi: Youtube, Netflix kullanımı, bazen futbol maçı izleme. Mümkünse olası bir IPTV kullanım ihtiyacı için smart ya da Android destekli olması. Uzun ömürlü olması. Servis kalitesi ise süründürmesin yeterli.
Kullanılacak Oda: Yaklaşık 20 metrekare. Bolca güneş alan bir oda. Bu yüzden 43 inç IPS ekran düşündüm.
Düşündüğüm Modeller;
- 6757₺
- 6124₺
- 7055₺
- 6800₺
- 7680₺
Geçen Yıl Alıp Memnun Olduğum Model: -5287₺
SÜRPRİZ ! Kullancımız 13 yıllık 32'' Philips Tv sahibi olunca: - 6500₺

Kullanıcı olarak aşırı bir beklenti içinde değiliz ancak görüntüsü iyi ve uzun ömürlü bir tv olması en önemli etken. Onun haricinde her türlü fikre, tavsiyeye açığız. Fikriniz benim için çok değerli F fikoloji Umut Barış Umut Barış TEKNOwest TEKNOwest Herkese teşekkürler.
43Q9900 derim. Ama IPTV için harici kutu tavsiye ederim.
Sunny Prime Stick gibi.

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Herkese selamlar. Ailem için tv alma arifesindeyiz. Bugün a101'de bazı modeller gözüme çarptı sizlere sormak istedim.

Bu iki cihaz arasındaki farklar nelerdir? Az da olsa bir fiyat farkı var merak ettim. Televizyon; spor müsabakaları, film (netflix) odaklı kullanılacak. Bu cihazlar iyi midir sizce? Bütçemiz 7 bin civarında ama biraz daha ekle şunu al derseniz o modellere de bakabilirim. Teşekkürler.

H Çevrimdışı

HknTkty

Yeni Üye
12 Mar 2022
19
42
nordmende 58f351 modeli a101 de bugüne özel 5500tl ilgilenen varsa eğer baksın fiyatı uygun duruyor

S Çevrimdışı

Sintech

Yeni Üye
11 Nis 2022
2
49
Herkese iyi akşamlar. 11 yıldır samsung 40D6000 kullanıyorum. Tv den görüntü anlamında memnunum. Hem teknolojik olarak yükseltmek (4k) hem de ekranı büyütmek amaçlı tv alma arefesindeyim. İzleme mesafem 3m. 55” yeterli olur sanırım. Evde tv yi günlük apple tv den Tv+ ile kanallar, belgesel, YouTube ve netflix izleyerek kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Spor merakım çok yok. Film için projeksiyon kullanıyorum. Tabi gündüzleri 4k film izlemek isterim arada. Bütçem 13.000 civarı. Bir haftadır araştırıyorum. Aşağıdaki üç modele ağırlık verdim. Sizlerinde fikrini alırsam karar vermemde etkili olacak. Mevcutta LG soundbar kullanıyorum.

55AU9000
55Q60A
55Q70A

Mevcutta kullandığım tv va panel. İps olursa sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkür ederim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Herkese iyi akşamlar. 11 yıldır samsung 40D6000 kullanıyorum. Tv den görüntü anlamında memnunum. Hem teknolojik olarak yükseltmek (4k) hem de ekranı büyütmek amaçlı tv alma arefesindeyim. İzleme mesafem 3m. 55” yeterli olur sanırım. Evde tv yi günlük apple tv den Tv+ ile kanallar, belgesel, YouTube ve netflix izleyerek kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Spor merakım çok yok. Film için projeksiyon kullanıyorum. Tabi gündüzleri 4k film izlemek isterim arada. Bütçem 13.000 civarı. Bir haftadır araştırıyorum. Aşağıdaki üç modele ağırlık verdim. Sizlerinde fikrini alırsam karar vermemde etkili olacak. Mevcutta LG soundbar kullanıyorum.

55AU9000
55Q60A
55Q70A

Mevcutta kullandığım tv va panel. İps olursa sıkıntı yaşarmıyım. Şimdiden teşekkür ederim.
Baktığınız modeller 3 de Va panel zaten
Q70 modeli 120 hz lik panel diğerleri 60 hz.
Bu modeller kontrastlari ve siyahi iyi film için olur.

S Çevrimdışı

Sintech

Yeni Üye
11 Nis 2022
2
49
Baktığınız modeller 3 de Va panel zaten
Q70 modeli 120 hz lik panel diğerleri 60 hz.
Bu modeller kontrastlari ve siyahi iyi film için olur.
Cevabınız için teşekkürler. Peki Au9000 ile q70a arasındaki 2.000tl farka değer mi Qled ve 120 hz olması.
AU9000 11.500tl civarı
Q70A 13.600tl civarı

Geri
Üst Alt