H Çevrimdışı

HknTkty

Yeni Üye
12 Mar 2022
19
42
Hepsi kullanır dünya markalarin

Bu herzaman iyi de olmaz markalara gore

Tcl markası içine eder.

Bunun artilarida vardır ve eksileri . Bölgelerin çalışma algoritmasını iyi yapması lazım. Bölgeler arası ışık ayarı hele hareketli sahnelerde iyi geçiş yapmali

Kötü yerel karartma bazen izleme keyfini kaçırır.

Bölgeler arası ışığın geçişi geç olursa. Film izlerken bunları izlemek tam zulüm olur.

Yerel firmalar bu işe bulamak istemez. Bu sistemi yapmak uygulamak zordur. Hemde maliyeti artırır LCD de. Onlar direct LED koyar geçerler. Çünkü daha ucuz

hocam bu FALD ile micro dimming aynı şeymidir?değilse farkı nedir?Toshiba modellerinde bu micro dimming özelliği bulunuyor ama aynısı olsa onlar da FALD derdi diye düşünüyorum

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
hocam bu FALD ile micro dimming aynı şeymidir?değilse farkı nedir?Toshiba modellerinde bu micro dimming özelliği bulunuyor ama aynısı olsa onlar da FALD derdi diye düşünüyorum
O yazılımsal.
Yok görüntüyü şöyle algılıyor. Yok böyle bilmem kaç bölgede işliyor. Diye anlatırlar. Aldanmayın. Bu işi süslemesi. Samsung iyi yapar bu can canlı kelimeleri.

S Çevrimdışı

soulless 

Yeni Üye
6 Ocak 2021
47
47
Merhaba arkadaşlar,

Toshiba 55UL3B63DT​

Vestel 55UA9600

Bu 3 televizyondan hangisini tavsiye edersiniz? Neden? Şimdiden çok teşekkür ederim.​

S Çevrimdışı

seiten

Yeni Üye
26 Ara 2018
23
36
Dostlar bu toshibanın 43la3b63dt ile 43ua3a63dt modellerinin aralarındaki fark nedir?

M Çevrimdışı

Mehmet Mandaş

Aktif Üye
4 Nis 2022
58
43
Arkadaşlar oturma odam için 50" 4k led tv düşünüyorum ancak bu ebattaki modellerin hepsi de VA panel mi kullanıyor?Eğer hepsi de va kullanıyorsa bu VA panellerden üretim şekline göre yan açılı izlemelerde diğerlerine göre daha geliştirilmiş bir versiyonu kullanan tv modelleri var mıdır?Varsa eğer üstadlardan model önerisi alabilir miyim?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Dostlar bu toshibanın 43la3b63dt ile 43ua3a63dt modellerinin aralarındaki fark nedir?
İzlediğiniz içerik fullhd ise full HD modeli alın ultra HD ise diğerini alın.
Bu boyutta kullandığımiz içerikler açısından full HD modeller daha iyi sonuç verir. 4k modeller bu boylarda çok önemli değil.

Arkadaşlar oturma odam için 50" 4k led tv düşünüyorum ancak bu ebattaki modellerin hepsi de VA panel mi kullanıyor?Eğer hepsi de va kullanıyorsa bu VA panellerden üretim şekline göre yan açılı izlemelerde diğerlerine göre daha geliştirilmiş bir versiyonu kullanan tv modelleri var mıdır?Varsa eğer üstadlardan model önerisi alabilir miyim?
50 inç lerin hepsi Va olur . İzleme açıları yandan kontrast kaybı yaşar.

Merhaba arkadaşlar,

Toshiba 55UL3B63DT​

Vestel 55UA9600​

Bu 3 televizyondan hangisini tavsiye edersiniz? Neden? Şimdiden çok teşekkür ederim.​

Fiyatları ucuz olanı bakarsanız bu TV ler birbirine benzer. Hangisine yakinsaniz onu alın.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Aragorn1990

Yeni Üye
3 Nis 2022
11
37
Herkese selamlar.
7-8k bütçeye hangi marka ve modelleri önerirsiniz arkadaşlar?
Kanal geçiş hızı ve ses'i iyi olmalı kesinlikle

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Merhabalar. Öğretmen bir arkadaşım evleniyor. Bir kaç TV bakarken, foruma soralım dedim.
Pek bilgisi vs genel olarak yok ve
Bu TV'yi beğenmiş.
Nedir ne değildir? Yorumlar ve destek olur musunuz?

A Çevrimdışı

Aragorn1990

Yeni Üye
3 Nis 2022
11
37
Baktığınız modelleri yazarsanız. Daha iyi olur sizin için.
Mevcutta olan TV ler günlük kullanım için yeterli modelleridir.
Açıkcası bu modeller arasındayım. Ancak teknik bilgim çok yok sizin de önereceğiniz varsa karşılaştırma yapabilirim.
Toshiba 55UA2063DT
Samsung 43AU7000
Toshiba 50UA2063DT
LG 43UP75006LF

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Merhabalar. Öğretmen bir arkadaşım evleniyor. Bir kaç TV bakarken, foruma soralım dedim.
Pek bilgisi vs genel olarak yok ve
Bu TV'yi beğenmiş.
Nedir ne değildir? Yorumlar ve destek olur musunuz?
Philips pus8505 modelinin devamı 8506 modeli. Diğer markaların 50 inç leri gibi Va panel 60 hz. Android işletim sistemiyle çıkarttığı modeldir

Açıkcası bu modeller arasındayım. Ancak teknik bilgim çok yok sizin de önereceğiniz varsa karşılaştırma yapabilirim.
Toshiba 55UA2063DT
Samsung 43AU7000
Toshiba 50UA2063DT
LG 43UP75006LF
3 adet inç arasında kalmışsınız. LG ve Samsung un 43 inç leri ekstra bişey beklemeyin. Diğer modellerden pek farkı yoktur biri Va diğeri IPS kullanır LG nin akıllı kumandası 7700 modelinden başlar.

Yıllarca arçelik grubunu kullanıyorum bu iki cihaz arasındaki farklar nedir?
Arasında fark yoktur. Pahalı olan yeni modelidir 2022

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tvsiz

Yeni Üye
8 Nis 2022
2
37

65' televizyon alacağım 2 aydır araştırıyorum. Her geçen gün daha da artıyor fiyatlar. Seçtiklerim bunlar. Bunların arasından veya başkaca bir tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.​

Geri
Üst Alt