Uygun zamanda atayım.Resim atma imkanınız var mı hocam, bende de aktif değil çünkü
Uygun zamanda atayım.Resim atma imkanınız var mı hocam, bende de aktif değil çünkü
Uygun zamanda atayım
Uygun zamanda atayım
Uygun zamanda atayım.
İlginç hocam, bizde açılmıyorYukarıda, 3 foto attım, yeterli mi?
Ekolayzır öncesi fotosu da attım, ses stili vs. değişik varyasyonlarada bakmaya çalıştım, farketmiyor, bence çıkması lazım, sonucda aynı yazılım.İlginç hocam, bizde açılmıyor
Bende her yolu denedim ama açılmadı hocam hep pasifEkolayzır öncesi fotosu da attım, ses stili vs. değişik varyasyonlarada bakmaya çalıştım, farketmiyor, bence çıkması lazım, sonucda aynı yazılım.
Acaba modele göre kisintiya mı gidildi, bendeki 50 inch Toshiba.Bende her yolu denedim ama açılmadı hocam hep pasif
Bende 55 inch finlux, bilmiyorum hocamAcaba modele göre kisintiya mı gidildi, bendeki 50 inch Toshiba.
Bilmiyorum, olsa iyi olur, var mı, var denir, ancak sorun edilecek bir şey değil, çünkü pek istediğin, hayal ettiğin gibi değil, sese katkısı yok gibi, bu nedenle önemsiz dedim.Bende 55 inch finlux, bilmiyorum hocam
Ben zaten önemsemiyorum hocam, ama altta Dolby işleme var oradaki sinema vs modlar çalışıyorBilmiyorum, olsa iyi olur, var mı, var denir, ancak sorun edilecek bir şey değil, çünkü pek istediğin, hayal ettiğin gibi değil, sese katkısı yok gibi, bu nedenle önemsiz dedim.
Nasıl kandırcaklar yazarlarsa ;)
Bu Bim'in Mısır da ki mağazasının afişi televizyonun panelini de yazmışla bizim ülkemizde bu şekilde açıklama yapmak çok mu zor.
Bir LCD için 10 bin üzerine çıkıyorsunuz. Sizin bütçenize yakın bir olede gitmeniz en doğru bir tercih olur. Hangi marka oled olursa yada 60 yada 120 hz.merhaba uzun süredir tv alma derdindeyim 65inç 15bin 17bin tl arası 100 hz hdmi 2.1 usb 3.0 ı da olan servis konusunda beni üzmiycek model tavsiyeleriniz için şimdiden teşekürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dediğiniz gibi aslında bu TV lerin smart başka değişikliği yok.smartina karar verin alın biriniÖncelikle iyi akşamlar diler desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Vestel 65Q9900 Smart ve Arçelik A65 C 985 B Android televizyonlar arasında bazı farklar olmasına rağmen baskın modele karar vermekte zorlanır oldum. Biri smart diğeri android. Bu konuda desteğiniz benim tv seçimimde kolaylık sağlamış olacak.