A
adilkahraman
Aktif Üye
- 26 Ocak 2022
- 118
- 36
Hocam şöyle diyeyim, android özgürlük bu bir gerçek, ama hangi kullanıcı bu Android'in ne kadarını kullanır bilemeyiz, ben şahsen şuan için ihtiyacından ziyade ileride farklı uygulama vs desteği olsun diye yaklaştım Android'e, smart TV de de IPTV exen, blu, vs tüm uygulamalar var, eğer inattv gibi maç vs olan uygulamalar kullanmayacaksanız smart ta yeter, ama ben arada şunu yüklerim, bunu açar izlerim diyorsanız android daha iyi olur. Tercih meselesi, ben mesela film arşivim var yaklaşık 1500 tane yabancı film ve hepsi altyazılı, her video player , her filmi düzgün çalıştırmıyor kaldı ki benim arsivdekiler yüksek kalitede, ben bu sebeple android aldım birde. Çünkü bir video player açmaz ise filmi diğerini yükler onla açarım gibi yani. İsteklerinize bağlı biraz.A adilkahraman, üstad teşekkür ederim yorumlarınız için. Mibox yok şuan eğer normal smart daha stabil kullanışlı android e gerek yok derseniz. Normal smart alıp daha sonra mibox alacağım demek istedim. Gerçi mibox fiyatları da Bin TL olmuş ek masraftansa Android alsam bana mi box gibi bir deneyim sunacak mı. VA paneli zaten biliyorum panel konusunda şüphem yok sadece stabilite önemli benim için.
7 yıllık LG 43UF6807 var oturma odamda, smart deneyimi şuan ki zaman için çok kötü. Ama yazılım olarak stabil bir cihaz. Açılıp kapanması ekran paylaşımı, kanal geçişi vs. Tâbi artık webOS sürümü de eskidi günümüz şartlarını karşılamıyor artık. Sadece Netflix açıyor, YouTube da idare eder gibi, ama yok tarayıcıdan girip film izleme yok ip TV uygulaması ile bağlantı vs imkansız.