Yaptim hocam, olmuyor kurcalamadığim yeri kalmadı, her varyasyonu denedim, bir türlü aktif edemedim.Hoparlör bölümünü değiştir. Orası aktif olur.
Bende de aynısı, ayar aktif olmuyorYaptim hocam, olmuyor kurcalamadığim yeri kalmadı, her varyasyonu denedim, bir türlü aktif edemedim.
![]()
Yok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.Birşey deneyin. Görüntü yani yayın verip. Yayindayken kumanda da arayın ekstradan görüntü ses ayarı koymuş olabilirler. Bir böyle deneyin
Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadımYok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.
Teşekkürler. Servis yolumun üstünde uğrayıp sordum, bilemediler. Açıkta android tv yoktu orada da denemek için bakamadı. Bayiden tv menülerine bakip bilgi verecekler bakalım.Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadım
Bendeki android de aktif, ekolayzır ayarı yapabiliyorum.Teşekkürler. Servis yolumun üstünde uğrayıp sordum, bilemediler. Açıkta android tv yoktu orada da denemek için bakamadı. Bayiden tv menülerine bakip bilgi verecekler bakalım.
Resim atma imkanınız var mı hocam, bende de aktif değil çünküBendeki android de aktif, ekolayzır ayarı yapabiliyorum.
Uygun zamanda atayım.Resim atma imkanınız var mı hocam, bende de aktif değil çünkü