S Çevrimdışı

Sua123

Yeni Üye
19 Nis 2019
6
49
Arkadaşlar, tavsiye üzerine 65ua2063dt toshiba aldım. Ama nereye soracağımı bilemedim, ses ayarlarından kullanıcı sitilini değiştiremiyorum. Ben bas ağırlıklı sevdiğim için sesi kendime göre ayarlamak istiyorum ama o secenekler kapalı.Resmî ekliyorum, yardımcı olursanız sevinrim

image36e23ed51c768423.jpg

T Çevrimdışı

tifosifatih

Yeni Üye
27 Mar 2022
7
26
İyi günler Samsung AU8000 yani Tizen 6.0'ın uyguluma listesini bulamıyorum bir türlü. Bu modeli kullanan varsa uygulama listesinde S Sport Plus'ın olup olmadığına bakabilir mi ?

D Çevrimdışı

discrepancy

Yeni Üye
25 Eki 2020
27
42
Bu televizyon şuan en ucuz 55 ekran televizyon, Annem ile Babam a büyük ekran TV lazım, fazla inernet ile işleri de yok, bu cihaz nasıldır, ekran ve anakartı nedir diye sormak istedim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Birşey deneyin. Görüntü yani yayın verip. Yayindayken kumanda da arayın ekstradan görüntü ses ayarı koymuş olabilirler. Bir böyle deneyin

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Sua123

Yeni Üye
19 Nis 2019
6
49
Birşey deneyin. Görüntü yani yayın verip. Yayindayken kumanda da arayın ekstradan görüntü ses ayarı koymuş olabilirler. Bir böyle deneyin
Yok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Yok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.
Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadım

S Çevrimdışı

Sua123

Yeni Üye
19 Nis 2019
6
49
Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadım
Teşekkürler. Servis yolumun üstünde uğrayıp sordum, bilemediler. Açıkta android tv yoktu orada da denemek için bakamadı. Bayiden tv menülerine bakip bilgi verecekler bakalım.

F Çevrimdışı

felisleo 

Aktif Üye
15 Kas 2021
97
39
Sanırım o menü ses sistemi takılı olunca aktif oluyor. Bluetooth ile ses sistemine bağlandığımda aktif olmuyor ama kablo ile bağladığımda aktif oluyordu diye hatırlıyorum.

T Çevrimdışı

tifosifatih

Yeni Üye
27 Mar 2022
7
26
İyi forumlar. Samsung AU8000 ile LG UP77 arasında kaldım. Hangisini önerirsini. Televizyonu çoğunlukla geceleri kullandığım için LG'nin gece kalitesi çok kötü geldi gözüme, ışık sızması da bir o kadar fazla.

Geri
Üst Alt