Hoparlör bölümünü değiştir. Orası aktif olur.

İyi günler Samsung AU8000 yani Tizen 6.0'ın uyguluma listesini bulamıyorum bir türlü. Bu modeli kullanan varsa uygulama listesinde S Sport Plus'ın olup olmadığına bakabilir mi ?

Hoparlör bölümünü değiştir. Orası aktif olur.
Yaptim hocam, olmuyor kurcalamadığim yeri kalmadı, her varyasyonu denedim, bir türlü aktif edemedim.

image30da7fd26126997f.jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu televizyon şuan en ucuz 55 ekran televizyon, Annem ile Babam a büyük ekran TV lazım, fazla inernet ile işleri de yok, bu cihaz nasıldır, ekran ve anakartı nedir diye sormak istedim.

Birşey deneyin. Görüntü yani yayın verip. Yayindayken kumanda da arayın ekstradan görüntü ses ayarı koymuş olabilirler. Bir böyle deneyin

Son düzenleme:
Birşey deneyin. Görüntü yani yayın verip. Yayindayken kumanda da arayın ekstradan görüntü ses ayarı koymuş olabilirler. Bir böyle deneyin
Yok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.

Yok hocam bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Basit bir bas tiz ayarı yapamayacaksam smart tv ne işime yarar. Bu ayari yapamazsam sirf bu yüzden iade edeceğim sanırım.
Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadım

Hocam servis menüsünden aktif ediliyor olabilir, müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olabilirler, ben önemsemediğim için uğraşmadım
Teşekkürler. Servis yolumun üstünde uğrayıp sordum, bilemediler. Açıkta android tv yoktu orada da denemek için bakamadı. Bayiden tv menülerine bakip bilgi verecekler bakalım.

Sanırım o menü ses sistemi takılı olunca aktif oluyor. Bluetooth ile ses sistemine bağlandığımda aktif olmuyor ama kablo ile bağladığımda aktif oluyordu diye hatırlıyorum.

İyi forumlar. Samsung AU8000 ile LG UP77 arasında kaldım. Hangisini önerirsini. Televizyonu çoğunlukla geceleri kullandığım için LG'nin gece kalitesi çok kötü geldi gözüme, ışık sızması da bir o kadar fazla.

Teşekkürler. Servis yolumun üstünde uğrayıp sordum, bilemediler. Açıkta android tv yoktu orada da denemek için bakamadı. Bayiden tv menülerine bakip bilgi verecekler bakalım.
Bendeki android de aktif, ekolayzır ayarı yapabiliyorum.

Geri
Üst Alt