W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Selam arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var ben 1 aydır televizyon alamıyorum karar veremiyorum. maksimum bütçem kredi kartına taksitle 6000 tl.... onvo 50 ve 55 inçe bakıyorum ama bazı yorumlar çok korkutuyor beni... başka önerilerinize de açığım lütfen beni aydınlatın maksimum 55 inç min 50 inç bi tv arıyorum.
55 inç değilde 50 inç paradan tasarruf edersiniz. Onvo değilde 3 yıl garantili Vestel grubundan bir model al. Vestel Toshiba Regal. 5000-6000 arasına bütçene göre seçersiniz. Bunla devam edersiniz.

B Çevrimdışı
31 Ocak 2019
45
28
F fikoloji Umut Barış Umut Barış Sizleri tekrar rahatsız ediyorum ama 4000₺-7500₺ arasında aşağıda ifade ettiğim gibi standart bir ev kullanıcısı için herhangi bir marka da f/p ürünü diyebileceğiniz bir ürün var mı ? A101'e Toshiba 43UL2063DT model tv gelmiş. 5300₺ fiyatla satılıyor. Adem Helvacı Adem Helvacı Adem Beyin incelemesini izledim fena değil anladığım kadarıyla. Hem Adem bey hem sizler, standart bir ev kullanıcısı için kaliteli bir panele sahip ürün tavsiye ederseniz sevinirim ? Örneğin ''x marka modelin y panelli olan tvsi sizin için uygun olabilir' şeklinde söylerseniz o panelli ürünü bulabilirim. Şimdiden teşekkürler.
kullanıcı Beklentisi: Youtube, Netflix kullanımı, bazen futbol maçı izleme. Uzun ömürlü olması. Servis kalitesi ise süründürmesin yeterli.
Kullanılacak Oda: Yaklaşık 20 metrekare. Küçük ve bolca güneş alan bir oda. Bu yüzden 43 inç olması yeterli. Ayrıca Tv'yi hem karşıdan hem 45 dereceden gören koltuklara sahibim.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Selam arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var ben 1 aydır televizyon alamıyorum karar veremiyorum. maksimum bütçem kredi kartına taksitle 6000 tl.... onvo 50 ve 55 inçe bakıyorum ama bazı yorumlar çok korkutuyor beni... başka önerilerinize de açığım lütfen beni aydınlatın maksimum 55 inç min 50 inç bi tv arıyorum.
Hocam şahsen bunu kaçırmazdım, iki gündür indirime giriyor 5199 TL ye. Yılbaşından bu yana dip fiyatı, daha aşağısını görmedi. MB180E anakart ve kullanılan paneller orta kalite, yani normal kullanım için fazlasıyla iş görür ayrıca 3 yıl Vestel garantili, ücretsiz kargo ve ücretsiz kurulum. Bugün arkadaşa da sipariş geçtik indirimde diye.
Şuan 5199, sabaha 6999 olabilir haberiniz olsun.

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
PS5 için hemde evdeki halkın izlemesi için 6500 tl ye kadar 50-55” 4K HDR TV önerilerinizi bekliyorum. Lütfen LG önermeyin.

X Çevrimdışı

xxasaxx

Yeni Üye
14 Nis 2022
25
31
Hocam şahsen bunu kaçırmazdım, iki gündür indirime giriyor 5199 TL ye. Yılbaşından bu yana dip fiyatı, daha aşağısını görmedi. MB180E anakart ve kullanılan paneller orta kalite, yani normal kullanım için fazlasıyla iş görür ayrıca 3 yıl Vestel garantili, ücretsiz kargo ve ücretsiz kurulum. Bugün arkadaşa da sipariş geçtik indirimde diye.

Hocam çok teşekkür ederim ilgileniyorum şimdi. Acaba kanal sıralaması bozulma ışık sızması gibi sıkıntılar varmj incelemesi onvoya göre bile çok daha az da

X Çevrimdışı

xxasaxx

Yeni Üye
14 Nis 2022
25
31

Lanet olsun sabah alcak tm işim çktı 5100§den 7000 e çıktı

D Çevrimdışı

discrepancy

Yeni Üye
25 Eki 2020
27
42
55 inç değilde 50 inç paradan tasarruf edersiniz. Onvo değilde 3 yıl garantili Vestel grubundan bir model al. Vestel Toshiba Regal. 5000-6000 arasına bütçene göre seçersiniz. Bunla devam edersiniz.
Şuan Hepsiburada da Daewoo 55DM54U indirimle 5200 civarı satılıyor, Vestel üretimi , giriş seviyesi bir ürün, inceleme videosu YouTube da var, bakıp karar verebilirsiniz

Geri
Üst Alt