43 olan fhd panelli Vestel grubu 2 çekirdek işlemci ve 1 GB ram, kısmen ileri vadede belki sorun yasatabilir, 4k modellerde ise 4 çekirdek işlemci ve 1.5 GB ram var, bir tık daha iyidirDostlar merak ettiğim bir konu var 43 inç bir tvdeki andorid kasar mı?
180e anakart başarılı, kullanılan panellerde normal kalite, yani rengin soluk kısmına şu şekilde katılmıyorum, Hepsiburada yorumlarında ki resimlerde 50dm54u modeli de var ve bu model panda panelli, renklerin soluk görünmesi 50 modeli için yorumlayanların resmi olabilir, şimdi 5 bin civarına aldığınız bir ürün ile 10 bin civarına satılan LG Samsung gibi modeli kıyaslamak zaten doğru olmaz. Bu fiyat bandında değerlendirmek lazım.öncelikle Zaman ayırıp cevapladığınız için tşk ederim.
Görüntü kalitesi için soluk gözüküyor, diğer tvlerin hd kalitesi gibi net değil gibi yorumlara denk geldim farklı yerlerde onun için sorma ihtiyacı duydum. Emin olabilmek adına . Yoksa tüm yorumlarınızı okudum forumda.
Boyuttan ziyade kullanılan işlemci, ram ve hafıza yolu teknolojisi ile alakalı. Televizyonlar da genelde MediaTek işlemci kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Telefonlarda tercihim olmasa da hepsinin içeriğinde Cortex kod adına sahip arm tabanlı işlemciler var. Eğer Cortex A76 vb. Belirtmişlerse Sitelerde testlerine bakabilirsiniz.Dostlar merak ettiğim bir konu var 43 inç bir tvdeki andorid kasar mı?
Bi baktığım tv de MediaTek MT9602 işlemci ile Arm Cortex-A53 cpu varmış. Giriş seviyesi olduğu gözüküyor gibi yorumunuz nedir?Boyuttan ziyade kullanılan işlemci, ram ve hafıza yolu teknolojisi ile alakalı. Televizyonlar da genelde MediaTek işlemci kullanıyor gördüğüm kadarıyla. Telefonlarda tercihim olmasa da hepsinin içeriğinde Cortex kod adına sahip arm tabanlı işlemciler var. Eğer Cortex A76 vb. Belirtmişlerse Sitelerde testlerine bakabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Android java tabanlı yazılım kullandığı için Java Garbage Collector yani (Java Çöp Toplayıcısı) zaman zaman Ram'i temizlese de işletim sisteminin rahat işlemesi ve program çalıştırabilmesi için bence en az 3 gb ram'e sahip olmalı. Elbette bu sebeple Android TV alırken seçici olunmalı.
Hocam bende aldım TV yi yarın kargolanir muhtemelen. Hangi panel olduğunu nasıl öğrenebilirim? Vestel Panel destek konusundan mi? Birde auo ve boe paneller nasıldır acaba bilginiz var mı?Daewoo yeni serinin üretimine geçti ve karma panel var artık, eskiden tek tip LG idi şuan auo,hkc,LG ve boe çıkabilir. Vestel olandan bilgim yok.
İşlemcinin gerçekten artık son zamanlarını yaşadığını düşünüyorum. DDR5 belleklere geçiş yolu açılmışken hala DDR3 bellekli işlemcilerin tvlerde neden yer aldığını anlamıyorum. DDR4 bellekler kullanan ve En düşük Cortex A73 veya A76 serilerinden tvler bulunabilinirse iyi olacağını düşünmekteyim. Şu anda kullandığım telefonum(Redmi 8) da A53 mimarisi mevcut. 3 GB ram ile Android 10'un akıllı telefon özelliklerini kısmen yerine getiriyor diyebilirim. Üst seviyeBi baktığım tv de MediaTek MT9602 işlemci ile Arm Cortex-A53 cpu varmış. Giriş seviyesi olduğu gözüküyor gibi yorumunuz nedir?
Panel konusuna seri no yazar iseniz cevap verir arkadaşlar hangi panel olduğundan, benim kullanım alışkanlığına göre ips daha cazip ama şuan ki hkc va panel ile karşıdan filmlerden keyif alıyorum, size hangi panel çıksa da bence yine ortalama kalitenin altına düşmez, bu sebeple TV de piksel vs hata olmasın da gerisi mühim değilHocam bende aldım TV yi yarın kargolanir muhtemelen. Hangi panel olduğunu nasıl öğrenebilirim? Vestel Panel destek konusundan mi? Birde auo ve boe paneller nasıldır acaba bilginiz var mı?
85-89 aynı kasa farklı var.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunlar arasındaki fiyat farkı hariç hangisini almak mantıklı ne fark var ?
hangisi almalıyım ?85-89 aynı kasa farklı var.
120 hz Va panel doğrudan LED
90j
120 hz Va panel fald yerel karartma
Sen kararını ver. 3 de ihtiyaçlarını karşılar. 90j fiyatı iyi ise olur. Fald panel 32 bölge karartmasi 120 hz.hangisi almalıyım ?
bende 90j 65inç istiyorum ama 2021 ekimde 17 bin tl den satılan tv bugun 27 bin tl insaf yahu. Almayalım mı kullanmayalım mı bi tv ye 6 7 aylık maaş mı verelim.Sen kararını ver. 3 de ihtiyaçlarını karşılar. 90j fiyatı iyi ise olur. Fald panel 32 bölge karartmasi 120 hz.