E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Evet . Şimdi şöyle bak
Daha önce IPS panelin varmış. 50 inç Va panel kullanacaksınız. Bu size iyi kontrast ve iyi siyah sunar. Bu bir eski modelinize göre daha iyi bir derinlik verir.
Eksi yani. Tam karşıdan bakman lazım tek kişi isen sorun olmaz. İzleme açı n eskiye göre daralır. Va panel artısı böyle eski paneline göre tepkimen biraz çık ondan kötü olur. Loş sahnelerde. Çünkü LG IPS panel tüm Va lardan daha hızlı olur.
Hocam anlıyorum teşekkürler, düşünüyorum 6500 tl’ye şu anda alınabilecek en iyi cihaz hangisi diye var mı bi önerin

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Daewoo marka televizyondan biz de ailem için satın aldık. Dün de gözüme Techwood 50U03 modeli çarptı. Benim evde Techwood marka televizyon var memnunum. Acaba bu modeli mi alsaydık diye bir şüpheye düştüm. İptal edip alma şansım var acaba hangi cihaz mantıklıdır? Ekran boyut farkı dışındaki özellikleri karşılaştırırsak.

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Daewoo marka televizyondan biz de ailem için satın aldık. Dün de gözüme Techwood 50U03 modeli çarptı. Benim evde Techwood marka televizyon var memnunum. Acaba bu modeli mi alsaydık diye bir şüpheye düştüm. İptal edip alma şansım var acaba hangi cihaz mantıklıdır? Ekran boyut farkı dışındaki özellikleri karşılaştırırsak.
Şuan Deawoo 5199 tl olmuş alsam mi diye düşünüyorum

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Hocam fiyat güzel, Vestel garantisi var bu en büyük artılarından. Anakartı için de hızlı ve güncel deniliyor. Fiyat performans oranı iyi gibi. Ben de zamanında Techwood 43u902 aldım, Vestel markalı cihazla arasında neredeyse bin Tl fark vardı onu vermemek için bu cihazı aldım. Yaklaşık 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, I yüzden ailem için de Vestel üretimi cihaz aldık. Evet malzeme kalitesi çok iyi değil ama markalı cihazlarla arasında da çok fazla fiyat farkı var. Tercih sizin. Ben de Techwood ile mi yola devam etseydik konusunda şüpheye düştüm :)

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Hocam fiyat güzel, Vestel garantisi var bu en büyük artılarından. Anakartı için de hızlı ve güncel deniliyor. Fiyat performans oranı iyi gibi. Ben de zamanında Techwood 43u902 aldım, Vestel markalı cihazla arasında neredeyse bin Tl fark vardı onu vermemek için bu cihazı aldım. Yaklaşık 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, I yüzden ailem için de Vestel üretimi cihaz aldık. Evet malzeme kalitesi çok iyi değil ama markalı cihazlarla arasında da çok fazla fiyat farkı var. Tercih sizin. Ben de Techwood ile mi yola devam etseydik konusunda şüpheye düştüm :)
Daewoo şuan daha popüler ve güncel bir TV, tecwood ise biraz daha eski Daewoo ya göre, ayrıca forumdan bile yola çıksak, tecwood birkaç kişi gördüm alan ama daewooo şuan forumda en popüler cihaz, hergün konuşuluyor ve panel soranlar resim atıyorlar, bence Daewoo derim

Bu fiyat bandında TV arıyorsanız kaçırmayın, yılbaşından beri bu fiyat en ucuz fiyatı bu TV nin

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Daewoo şuan daha popüler ve güncel bir TV, tecwood ise biraz daha eski Daewoo ya göre, ayrıca forumdan bile yola çıksak, tecwood birkaç kişi gördüm alan ama daewooo şuan forumda en popüler cihaz, hergün konuşuluyor ve panel soranlar resim atıyorlar, bence Daewoo derim

Bu fiyat bandında TV arıyorsanız kaçırmayın, yılbaşından beri bu fiyat en ucuz fiyatı bu TV nin
Ama yeni üretim Daewoo larda panel değişmiş hocam o yüzden tereddütte kaldım

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Televizyonda LG panel olarak üretime başlanılmış sonra karma panele geçilmiş, E erdiozgor Hocamın da dediği gibi bu durum benim de kafamı karıştırıyor. Hangi panel daha iyidir acaba güncel paneller içerisinde?

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Cihaz gelince panel durumuna göre kurulum yaptıralım diyoruz hocam biz de.
Hocam bende şuan LG 55UK6470 var. 3 senedir kullanıyorum. Ama geçenlerde görüntü gitti birden. Sony servisine verdim yaptırdım ama soğudum cihazdan. Şimdi bunu satıp Daewoo almak istiyorum da bilemedim ya. PS5 te oyun ve tv izlemek için

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
55" LG tvyi sattım. bütçe 10.000 TL. 65" veya 70" tv tavsiyesine ihtiyacım var. yorum paylaşan olursa memnun olurum.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
55" LG tvyi sattım. bütçe 10.000 TL. 65" veya 70" tv tavsiyesine ihtiyacım var. yorum paylaşan olursa memnun olurum.
Şuan eğer alırsanız gelecek olan Daewoo çok büyük ihtimalle hkc va yapıda, yeni karma üretimde hkc dışında görmedik, buda ortalama bir panel, bu paraya panel fark etmeksizin alınabilir zira şuan fiyat gayet iyi.

Geri
Üst Alt