E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
Şuan eğer alırsanız gelecek olan Daewoo çok büyük ihtimalle hkc va yapıda, yeni karma üretimde hkc dışında görmedik, buda ortalama bir panel, bu paraya panel fark etmeksizin alınabilir zira şuan fiyat gayet iyi.
Hangi panel olsa daha iyi olurdu hocam Daewoo da? Karma panelden önce hangi panel vardı

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Hangi panel olsa daha iyi olurdu hocam Daewoo da? Karma panelden önce hangi panel vardı
Daha önce de çok yazdık 2021/07 üretim tek tip LG idi
2022/02 üretim yani şuan alınan daewoolar karma panel auo, boe, lg ve hkc ama forumda hkc dışında diğerlerine rastlamadık henüz, büyük ihtimalle şuan alınanlar da hkc gelecektir, hkc de kötü değildir bu paralara zaten bu şartlarda TV alamazsınız bu bir gerçek.

E Çevrimdışı

emregiray67

Yeni Üye
18 Mar 2022
20
31
Arkadaşlar daewo ile hilevel 55fmn243 arasında kaldım hilevelin webos sihirli kumandası webos sistemi inceliği beni cezbediyor sizce hangisini almalıyım

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Arkadaşlar daewo ile hilevel 55fmn243 arasında kaldım hilevelin webos sihirli kumandası webos sistemi inceliği beni cezbediyor sizce hangisini almalıyım
Şuan hi level a101 de 5800 TL, webos popüler deniliyor ama bilmiyorum hiç kullanmadım, bence özgürlük android redir, istediğiniz çoğu uygulamayı ister APK ister mağazadan yükleyebilirsiniz, en basit örneği ile inattv, seyirturk vb birçok uygulama, Daewoo ise forumda popüler olan bir TV fiyatı sebebiyle normal smart TV, karar sizin

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
55" LG tvyi sattım. bütçe 10.000 TL. 65" veya 70" tv tavsiyesine ihtiyacım var. yorum paylaşan olursa memnun olurum.
9750 TL'ye Grundig 65 GFU 8960 modelini satın aldım mediamarkt'dan. normalde 65 GEU 7830 modelini alacaktım ama bu indirime girince tercihimi android versiyonundan yana kullandım.

M Çevrimdışı

Meraklı Mürteci

Yeni Üye
24 Nis 2022
1
Selamlar, foruma yeni üye oldum. Forumu açanların, destekleyenlerin ellerine sağlık. Forum ortamlarının güzel yanı fikir alışverişinin ve yardımlaşmanın ön planda olmasıdır.
Benim de bir maruzatım olacaktı. Televizyon alma arefesindeyim. Okuduklarımdan elde ettiğim bilgilere göre ve evimizin oturma düzeni sebebiyle IPS panel bir televizyon almaya karar verdim. Bütçem 5500₺. Bu fiyata 49-55" arası IPS panelli bir televizyon tavsiye eder misiniz? Teşekkürler...

B Çevrimdışı

bahadirb

Yeni Üye
25 Nis 2022
3
42
Merhabalar herkese. Televizyon alacağım ve üç model arasında büyük bir kararsızlık yaşıyorum. Samsung 43AU9000, 43AU8000 ve yine Samsung 43TU8500 arasında karar veremiyorum. Benim televizyondaki asıl amacım dizi, film ve maç izlemek. 43TU8500 modelinde dual led kullanılmış. Kafamı karıştıran bu özelliğin film veya dizi izlerkenki performansa katkısı. Karar veremememdeki başlıca sebep budur. Bu üç model içinde karar vermeme yardımcı olmanızı sizden çok rica ediyorum. Saygılar sunarım.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Merhabalar herkese. Televizyon alacağım ve üç model arasında büyük bir kararsızlık yaşıyorum. Samsung 43AU9000, 43AU8000 ve yine Samsung 43TU8500 arasında karar veremiyorum. Benim televizyondaki asıl amacım dizi, film ve maç izlemek. 43TU8500 modelinde dual led kullanılmış. Kafamı karıştıran bu özelliğin film veya dizi izlerkenki performansa katkısı. Karar veremememdeki başlıca sebep budur. Bu üç model içinde karar vermeme yardımcı olmanızı sizden çok rica ediyorum. Saygılar sunarım.
Samsung dual LED hakkında performans i artırıyor bu Samsung söylemi sadece.
Bir renkli LED bu kadar performans i artırıyor da neden tüm modellerine koymuyor.
Asıl sorun şurada olur. Renkli LED görüntü de renklerin yanlış tonlamasini sebep olur. Kırmızının hatası diğer renk tonlarını etkiledi. Bu LED tipi pek önemli degil

Samsung un 43 inç lerinde dikkatli olun. Va yada IPS 8000 serilerinde karışık olur. Önceden kontrol etmeniz gerekebilir

B Çevrimdışı

bahadirb

Yeni Üye
25 Nis 2022
3
42
Samsung dual LED hakkında performans i artırıyor bu Samsung söylemi sadece.
Bir renkli LED bu kadar performans i artırıyor da neden tüm modellerine koymuyor.
Asıl sorun şurada olur. Renkli LED görüntü de renklerin yanlış tonlamasini sebep olur. Kırmızının hatası diğer renk tonlarını etkiledi. Bu LED tipi pek önemli degil

Samsung un 43 inç lerinde dikkatli olun. Va yada IPS 8000 serilerinde karışık olur. Önceden kontrol etmeniz gerekebilir
cevap için teşekkür ederim. tüm modellere koymama durumuna ticari olarak bakıyorum. bir süre sonra hepsine koyar diye düşünüyorum.. sizin bu 3 model içinde tavsiye edeceğiniz var mı?

B Çevrimdışı

bahadirb

Yeni Üye
25 Nis 2022
3
42
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Merhabalar Adem Bey. Öncelikle sıkı takipçiniz olduğumu belirteyim. Bilgilendirici videolarınız için çok teşekkür ediyorum. Üste de yazdım ama direk size sormak amacıyla tekrar yazmak istiyorum. Televizyon alacağım ve üç model arasında büyük bir kararsızlık yaşıyorum. Samsung 43AU9000, 43AU8000 ve yine Samsung 43TU8500 arasında karar veremiyorum. Benim televizyondaki asıl amacım netflix,amazon,bbc gibi platformlarda dizi, film izlemek ve ayrıyeten maç izlemek. 43TU8500 modelinde dual led kullanılmış. Kafamı karıştıran bu özelliğin film veya dizi izlerkenki performansa katkısı. Karar veremememdeki başlıca sebep budur. Bu üç model içinde karar vermeme yardımcı olmanızı sizden çok rica ediyorum. Saygılar sunarım.

C Çevrimdışı

Crexs

Yeni Üye
27 Nis 2022
3
35
Merhabalar LG OLED48C14 model TV'yi satın almayı düşünüyorum fakat OLED TV'lerde logo yanığı gibi birçok şikayetler var. Bu durumu araştırmak için yabancı kaynaklara baktığımda 2021 model TV'lerde bir ihtimal logo yanığı olabileceği söyleniyor. LG'nin müşteri hizmetleri ve servisi ile konuştuğumda 2021 model TV'lerde böyle bir sorun olmadığını henüz o tarz bir şikayet gelmediğini söylediler. Bu durumda kime güvensem bilemedim OLED TV modelleri de az para değil 14-15 bin TL gibi bir para verip 4-5 ay sonra veya 2-3 yıl gibi bir sürede öyle bir sorun olursa can sıkıcı olur. OLED TV almaktan vazgeçip QLED mi alsam bilemedim. Bu durumda sizin düşünceniz nedir? Ne tavsiye edersiniz? Kullanıcı profilim ise genellikle aksiyon filmleri, Netflix, Twitch ve bazen yerel kanalları izleyebilirim. TV dikdörtgen bir odada duvara yüksek asılacak.

Geri
Üst Alt