M Çevrimdışı

Mustafa Maşa

Yeni Üye
20 Nis 2022
9
30
8-10 bin lira civarı Arçelik televizyon önerisi arıyorum.

Bu televizyon nasıldır? Grundig de tercih edebilirim.

Hangi serileri araştırmalıyım, hangi seriden uzak durmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
8-10 bin lira civarı Arçelik televizyon önerisi arıyorum.

Bu televizyon nasıldır? Grundig de tercih edebilirim.

Hangi serileri araştırmalıyım, hangi seriden uzak durmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha ucuz modeline yönel. 55 inç. 975 seri olması yada ismi pro vb. Olması biseyi ifade etmez görüntüde.
İşin süsüdür bunlar.

Yada Vestel grubu içinde aynı.

N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Yorumlarınız, yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Biraz önce Daewoo 55DM54U modelini satın aldım. Benim evde Techwood 43u902 var, memnunum, ailem kullanacak Daewoo’yu da onların da memnun kalacaklarını düşünüyorum. Cihaz gelince hemen kurulum yaptırmayalım diyorum panel durumuna göre kurulumu yaptıralım sizlerden yine yardım isteyeceğim. :)

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
LG 55UK6470 televizyonumu 6.000 ye satıp alabileceğim en iyi 50 inc paneli en iyi olan bi tv önerir misiniz. Vestel veya Regal de olabilir. PS5 konsolda oyun için ve tv için kullanacağız

S Çevrimdışı

sekoli123

Yeni Üye
21 Nis 2022
3
28
Arkadaşlar Philips hangi paneli kullanıyor? Kendi panelini mi üretiyor? Sorduğum modeller 50pus7906 ve 50pus8506 modelleri için.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Arkadaşlar Philips hangi paneli kullanıyor? Kendi panelini mi üretiyor? Sorduğum modeller 50pus7906 ve 50pus8506 modelleri için.
50 inç ler Va panel olur.
7906 ile 8506 arasında estetik farkı ve 8506 dan biraz (girişleri, işlemci ram vb) yani biraz kırpılmış hali. Edge led diğeri direct LED bu boylarda bir anlamı olmaz

Philips tpv ye aittir. Bu şirket dünyanın en büyük TV üreticisidir

Aynı zamanda monitörde de öyle (aoc) büyük bir ekran üreticisi ve teknoloji firmasıdır.
Philips TV lerde diğer markalar gibi
LG, boe, auo, innolux hkc vb. Paneller kullanır.

Oled modellerini diğer markalar gibi LG üretimi oled kullanır

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

Osmanssmn

Yeni Üye
21 Nis 2022
1
26
Merhaba abiler, Xbox Series X aldım.İlk konsolum :) Bir de TV alacağım bu da ilk tvm olacak:)
Evlendikten sonra 5 yıl geçti ilk tvmi alacağım anca birikti.
Bana problem çıkarmayacak 55inch bir TV önerisinde bulunur musunuz ?
Çocuk içerikleri, Netfilix, YouTube ve konsol için kullanacağım.İstanbulda oturuyorum.
Bütçem 12.000
Model önerisinde bulunur musunuz, tek kurşunum var boşa atmak istemiyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Merhaba abiler, Xbox Series X aldım.İlk konsolum :) Bir de TV alacağım bu da ilk tvm olacak:)
Evlendikten sonra 5 yıl geçti ilk tvmi alacağım anca birikti.
Bana problem çıkarmayacak 55inch bir TV önerisinde bulunur musunuz ?
Çocuk içerikleri, Netfilix, YouTube ve konsol için kullanacağım.İstanbulda oturuyorum.
Bütçem 12.000
Model önerisinde bulunur musunuz, tek kurşunum var boşa atmak istemiyorum.
İlk önce Sony nin xh9005 modeline bakın. Eğer fiyatı artmamissa.
Olmazsa film izlemek artı oyun 55AU9000 bakın. Smarti stabil oyun için kullanışlı.

E Çevrimdışı

erdiozgor

Yeni Üye
9 Nis 2022
22
32
6500 tl ye PS5 konsol ve tv kanalları için 50-55 inc alabileceğim en iyi panelli tv hangisi olur arkadaşlar?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Bana mı dediniz?
Evet . Şimdi şöyle bak
Daha önce IPS panelin varmış. 50 inç Va panel kullanacaksınız. Bu size iyi kontrast ve iyi siyah sunar. Bu bir eski modelinize göre daha iyi bir derinlik verir.
Eksi yani. Tam karşıdan bakman lazım tek kişi isen sorun olmaz. İzleme açı n eskiye göre daralır. Va panel artısı böyle eski paneline göre tepkimen biraz çık ondan kötü olur. Loş sahnelerde. Çünkü LG IPS panel tüm Va lardan daha hızlı olur.

Geri
Üst Alt