Yeni serileri full lisanslı. F900 serisi olarak incelemeleri var. İzleyip karar vermenizde etkili olacaktır.Hocam onvo ların galiba smart tv leri gariplik varmış lisanlı değil galiba o yüzden vestel üretimi bakıyordum.
Yeni serileri full lisanslı. F900 serisi olarak incelemeleri var. İzleyip karar vermenizde etkili olacaktır.Hocam onvo ların galiba smart tv leri gariplik varmış lisanlı değil galiba o yüzden vestel üretimi bakıyordum.
Bütçemi çok aştı hocam. En son bunlarda karar kıldım.Yeni serileri full lisanslı. F900 serisi olarak incelemeleri var. İzleyip karar vermenizde etkili olacaktır.
4160 TL ye Vestel 43f8500 var. 750 TL ye de tivo stream 4K android Stick var. 4.900 TL ye güzel bir kombinasyonu yapmış olursunuz.Bütçemi çok aştı hocam. En son bunlarda karar kıldım.
![]()
@Ado hocam bu seçtikleriniz arasında sanırım daewooyu önermişti. Ama sizin kullanım amacınız önemli. Büyük ekran mı istiyorsunuz, 4k mı, android mi? Önce net olarak bunları elemeniz gerekir bütçeniz ve beğeninize göre.Bütçemi çok aştı hocam. En son bunlarda karar kıldım.
![]()
Daewoo 50 olanı ben almıştım panda va çıkmıştı iade etmiştim. 55 olan LG ips panel@Ado hocam bu seçtikleriniz arasında sanırım daewooyu önermişti. Ama sizin kullanım amacınız önemli. Büyük ekran mı istiyorsunuz, 4k mı, android mi? Önce net olarak bunları elemeniz gerekir bütçeniz ve beğeninize göre.
Benim için soruyorsanız ben yeni sipariş geçtim LG panel olması sebebiyle, daha önce arkadaşa aldık 55 olanı o çok memnun. Televizyonun resimleri malesef yok. Yarın geceye kadar 5699 tl gözüküyor, sonra 6800 e yükselecek, daha önce 5299 iken almadım, şimdi 5699 iken almak zorunda kaldım, nasip.Daewoo 55 ekran tv den memnun musunuz? Birde kumandası ve tv nin görsellerini paylaşabilir misin? Yardımcı olursan bende almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
Teşekkürler, teslim aldıktan sonra bir müddet kurulum yaptırmayacağım, diğer TV yi iade edeceğim onu biraz bekleyeceğim. Kurulduktan sonra inceleyip soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.Hayırlı olsun. Uzun bir süredir fiyatı dediğiniz gibi
Tv niz teslim edildiğinde güzel bir inceleme ve fotoğraf bekliyoruz.
Harici uydu mu kullanıyorsunuz yoksa dahili mi, birde USB den film vs takip denermisiniz, belki kullandığınız kaynakta sorun olabilirİyi hafta sonları herkese ? Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bu ses sorunu biraz canımı sıktıdediğim gibi bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ... Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ????? (bu konuya da yazdım kusura bakmayın daha çok gören ve yardımcı olan olur diye ?)