K Çevrimdışı

kenanbarak

Yeni Üye
1 May 2018
30
56
sony0c943815205bd810.jpg

böyle bir farklılıklar var lakin x92j için 2.750 tl fark vermeye değer mi bilemedim açıkçası.
Merhaba kardeşim;
Parlak görüntü sevenler için Samsung iyi bir tercih. Fakat görüntü işleme teknolojisi olarak, Sony önde görünüyor. En güzeli canlı izleyip, zevkine ve kesene göre karar vermen. Hayırlısı olsun.

J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
M mert103, Winston hocama katılıyorum. Sonuçta para kolay kazanılmıyor ama çok kolay harcanabiliyor. 2750 lirayı bir çocuğun eğitimine gizliden harcasınız daha iyi olur diye de fikrimi belirtmek isterim. Saygılarımla.

Z Çevrimdışı

zng67

Yeni Üye
16 Mar 2022
2
38
55 inç tv tavsiyesi arıyorum. 14 yıllık toshiba regza 32 inç tv den sonra sorunu sıkıntısı kroniği olmayan bi tv almam gerek. Ben genelde tv izlemem çocuklar çizgi film izler. Ama ben yabancı dizi film netflix vs çok izlerim. Bunları izlemek Bilgisayardan tat vermiyor. Philips 559us7906 almaya karar vermiştim. Youtube de Üstat Adem Bey'in marka hakkındaki yorumları duyunca kararsız kaldım. 8 - 9 bini geçmeyecek kanal geçişleri hızlı olan ilerde mi tv box almayı düşündğümden çok özelliği olmayan işte bu olmuş diyebileceğiniz bi model var mıdır. İzleme mesafesi 270 cm - 300 cm
Macera aramıyorum. Tek atımlık mermim var ve hedefi 12 den vurmalıyım. ?

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Lütfen yardım edin. İnceleme videoları izledikçe incik cıncığa dikkat etmeye başladım. Tv alacağım. Ve direkt karşısında izleyeceğim. Aklımdaki modeller
Regal 55 ya da 50 r754ua9
Nordmande nm55 ya da 50 f350 ,351 ,352
Saba sb55 ya da 50 f350 ,351, 352
Axen ve woon düşünmüyorum.
biliyorum regal daha pahalı ama karma panel var. Ben va olsa bile hkc olsun istiyorum. Ya da bunlar arasında ips panel var mı? Teknik bilgilere kısmen ulaşabildim. Chiponfilm sayısı yüksek olsun arıza yapsın istemiyorum. Bu saba ve nordmandeye apk kuruluyor diye bildiğim için tercihim ve fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı daha yakınım. Ne dersiniz?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Lütfen yardım edin. İnceleme videoları izledikçe incik cıncığa dikkat etmeye başladım. Tv alacağım. Ve direkt karşısında izleyeceğim. Aklımdaki modeller
biliyorum regal daha pahalı ama karma panel var. Ben va olsa bile hkc olsun istiyorum. Ya da bunlar arasında ips panel var mı? Teknik bilgilere kısmen ulaşabildim. Chiponfilm sayısı yüksek olsun arıza yapsın istemiyorum. Bu saba ve nordmandeye apk kuruluyor diye bildiğim için tercihim ve fiyat olarak daha uygun olmasından dolayı daha yakınım. Ne dersiniz?
Hangi marka olursa olsun Android isletimine APK yüklerseniz. Saba vb markalara ait olmaz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
55 inç tv tavsiyesi arıyorum. 14 yıllık toshiba regza 32 inç tv den sonra sorunu sıkıntısı kroniği olmayan bi tv almam gerek. Ben genelde tv izlemem çocuklar çizgi film izler. Ama ben yabancı dizi film netflix vs çok izlerim. Bunları izlemek Bilgisayardan tat vermiyor. Philips 559us7906 almaya karar vermiştim. Youtube de Üstat Adem Bey'in marka hakkındaki yorumları duyunca kararsız kaldım. 8 - 9 bini geçmeyecek kanal geçişleri hızlı olan ilerde mi tv box almayı düşündğümden çok özelliği olmayan işte bu olmuş diyebileceğiniz bi model var mıdır. İzleme mesafesi 270 cm - 300 cm
Güzel sonunu yazmışsın.
LCD de hedefi 12 den vuramazsin. Vestel ve Arçelik grubundan bir uygun fiyatlı model alabilirsiniz. 55 inç ler IPS ve Va karışık kullanır.50 inç ler her markada Va panel olur.
Bunlarda bu model şu modeli önemsemeyin. Sadece kasaları farklı çıkarırlar.

Hocam saba sb55f351i uygun fiyata buldum. F350 ve f351 den farkı sadece kasa ayak farkı mı? Yoksa panelleri nedir bunların?
Evet estetik farkı. Onvo grubu bu modelleri Android leri lisanssız olur. Kullandıkça zamanla uygulamalarda sıkıntı çekersiniz

Yerel firmalar dikkat edersen. Hepsi Tv görüntü vb. Bunla değilde. Android i ön plana çıkarıyorlar. Yani Android box misali bunu pazarlayip TV yi satiyorlar

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Ben yerinizde olsam finlux 55fx760ua tercih ederdim, 55 inch lisanslı android, iki tip panel var hkc va, yada boe ips, çoğunlukla hkc çıkıyor, şuan indirimde 5701 TL, 3 yıl vestel garantili ve mb170 anakart var. Fiyatına göre bence şuan en alınabilecek televizyonlardan ki lisanslı 55 inch androidlerde şuan en ucuz televizyon. Bu arada bende birkaç TV den sonra bu ürünü sipariş verdim bekliyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Ben yerinizde olsam finlux 55fx760ua tercih ederdim, 55 inch lisanslı android, iki tip panel var ya hkc va, yada bir ips, çoğunlukla hkc çıkıyor, şuan indirimde 5701 TL, 3 yıl vestel garantiki ve mb179 anakart var. Fiyatına göre bence şuan en alınabilecek televizyonlardan ki lisanslı 55 inch androidlerde şuan en ucuz televizyon. Bu arada bende birkaç TV den sonra bu ürünü sipariş verdim bekliyorum.
Doğru diyorsun. Bu fiyat aralığında yerli markalarda en mantıklı Vestel ve Arçelik grubundan almak daha doğru.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Sizin için de tavsiyem yine finlux 55fx760ua, kullanılan paneller hkc ve boe, lisanslı android ve bu aralıktaki en uygun TV, 3 yıl vestel garantili, şuan 5701 TL indirimde bilginiz olsun

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Ben yerinizde olsam finlux 55fx760ua tercih ederdim, 55 inch lisanslı android, iki tip panel var hkc va, yada boe ips, çoğunlukla hkc çıkıyor, şuan indirimde 5701 TL, 3 yıl vestel garantili ve mb170 anakart var. Fiyatına göre bence şuan en alınabilecek televizyonlardan ki lisanslı 55 inch androidlerde şuan en ucuz televizyon. Bu arada bende birkaç TV den sonra bu ürünü sipariş verdim bekliyorum.
Sağ ol dostum aldım onu valla inş iyi çıkar kazasız belsız kullanırız

Z Çevrimdışı

zng67

Yeni Üye
16 Mar 2022
2
38
Güzel sonunu yazmışsın.
LCD de hedefi 12 den vuramazsin. Vestel ve Arçelik grubundan bir uygun fiyatlı model alabilirsiniz. 55 inç ler IPS ve Va karışık kullanır.50 inç ler her markada Va panel olur.
Bunlarda bu model şu modeli önemsemeyin. Sadece kasaları farklı çıkarırlar.

Evet estetik farkı. Onvo grubu bu modelleri Android leri lisanssız olur. Kullandıkça zamanla uygulamalarda sıkıntı çekersiniz

Yerel firmalar dikkat edersen. Hepsi Tv görüntü vb. Bunla değilde. Android i ön plana çıkarıyorlar. Yani Android box misali bunu pazarlayip TV yi satiyorlar
Va panel daha mı iyidir. O zaman 50 inç modellere mi yönelmek lazım.
12 den vurma meselesi işin latifesi ama 15 yıl bi televizyonu kullanınca uzun sürelerce sıkıntısız kullanılacak bişey arıyor insan

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Va panel daha mı iyidir. O zaman 50 inç modellere mi yönelmek lazım.
12 den vurma meselesi işin latifesi ama 15 yıl bi televizyonu kullanınca uzun sürelerce sıkıntısız kullanılacak bişey arıyor insan
LCD de küçük ekranlarda sorun fazla yaşatmaz.hem görüntü kusurları küçük olduğu için kullanıcıyı rahatsız etmez.
Ekran büyüdükçe bu kusurlar göze çarpar ve kasa büyüklüğü panel oluşturan katmanların ebati kullanımı etkiler. Ömrünü de. Artık o yıllara çıkamazsınız. Mutlaka biyerlerden arıza yaşatır. Malzeme kalitesi en az maliyetli olup belli bir sürede parçalar gitmez.
IPS ve Va paneller kendine göre avantajı ve ekşisi olur. Bu iki panel türü de alınır.
Va....iyi kontrast iyi siyah verir. İzleme açısı yanlardan bozar. Karşıdan izlendiği zaman iyi görüntü alırsın.
IPS..... kontrastı düşük siyahı tam siyah veremez. Ama yandan izleme açısı Va lardan daha iyi ve tepkime süresi Va lardan daha iyi. Bu da hareketli sahnelerde bulanıklığı daha azaltır.
Gündüz yada ışıklar hep açık TV izliyorsaniz. Kontrasti ve siyahı farketmez siniz karanlıkta film izlerseniz bunu anlarsınız. Bu yüzden filmcilere Va panel önerilir. Ama karışık kullanım için IPS her zaman olur
İkisinin artıları olsun derseniz eksileri olmasın derseniz. Para biriktirip oled almanız lazım. Oled Va yada IPS paneli LCD lerin toplamından çok daha iyi sonuç verir
Durumunuz yoksa oled e Vestel yada Arçelik grubundan bir model alın. Bu LCD ürünlerin satış ömrünü firmalar tüketine kadar bu arayı bunlardan biriyle geçirin.
Süslü hdr, yok yayınları 4k ya ceviriyor soyle yapıyor böyle Hertz li kelimelere bakmadan bir TV alın.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt