herkese selamlar,
ben de pek çok insan gibi
Adem Helvacı hocamın kanalını izleye izleye bu forumun yolunu tutttum
yaklaşık 12 yıldır kullandığım samsung 40c650 tv mi daha büyük ve 4k bir tv ile değiştirmek için bir süredir araştırma yapıyorum.malum piyasa koşullarından ötürü daha ekonomik modellere yöneldim ve Toshibanın 58UA2063'ü ile Nordmendenin 58F351 modelleri arasında kaldım.açıkçası tv nin panel kalitesi ve görüntü işleme becerisinden başka hiçbir özelliğine ihtiyacım yok hali hazırda fazlasıyla yeterli bir tv box kullanıyorum (shield tv pro) yazdığım iki TV arasında yaklaşık 1500 TL lik bir fiyat farkı var ve benim görebildiğim farklar micro dimming,TRU picture engine gibi ekstralar dışında pahalı olan Toshibanın bir farkını yüzeysel olarak göremiyorum,bir de garanti süresi 1 yıl daha fazla sanırım
Sizce aradaki 1500 TL farkı ödemeye değecek kadar artı değer katar mı bu özellikler yoksa ucuz olan Nordmende'ye yönelsem de birşey kaybetmezmiyim?
bu arada farklı fikirlere de açığım tabiiki tek beklentim yüsek kontrast ve siyah başarısı dolayısıyla VA panel bir TV arayışındayım herhangi bir marka takıntım da yok.yazdığım modeller nispeten uygun fiyatlı ama 55"-58" bir TV için 10-11 bin arası bütçe ayırabilirim
herkese iyi forumlar dilerim