A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
hocam ben VA panel istediğim için özellikle bu TV lere odaklanmış durumdayım.diğer alternatif olan nordmende de tekil panda panelle üretilmiş bir TV.

aslında niyetim MVA panelli Philips 58" 8506 almaktı ama ona da Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ısrarla almayın verdikleri hizmet haketmiyor diyor o yüzden biraz soğudum.ayrıca 3-4 bin TL lik bir fiyat farkı da var sırf ambilight ve biraz daha iyi bir panel için değermi bilemedim

sizin önerebileceğiniz VA panelli bir TV varsa seve seve tavsiyenize kulak verebilirim
Hocam ben finlux 55 inch aldım, şuan 5940 TL, hkc va panel ve lisanslı android. 3 yıl vestel garantili. Henüz kurulum yapılmadı o yüzden yorum yapamayacağım, fikir olsun diye yazdım

H Çevrimdışı

HknTkty

Yeni Üye
12 Mar 2022
19
42
Hocam ben finlux 55 inch aldım, şuan 5940 TL, hkc va panel ve lisanslı android. 3 yıl vestel garantili. Henüz kurulum yapılmadı o yüzden yorum yapamayacağım, fikir olsun diye yazdım
hocam o TV karma panel olması lazım sizinki gibi hkc panel denk geleceğini bilsem alırdım lakin diğer panel ips tabanlı o riski almak istemiyorum açıkçası

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
hocam o TV karma panel olması lazım sizinki gibi hkc panel denk geleceğini bilsem alırdım lakin diğer panel ips tabanlı o riski almak istemiyorum açıkçası
Normalde boe ips te çıkabiliyor ama şuan sarf bilişim isimli satıcıdan gelen ürünler tahminim hkc panel, zaten forumda ips panel çıkana ben denk gelmedim.

H Çevrimdışı

HknTkty

Yeni Üye
12 Mar 2022
19
42
Normalde boe ips te çıkabiliyor ama şuan sarf bilişim isimli satıcıdan gelen ürünler tahminim hkc panel, zaten forumda ips panel çıkana ben denk gelmedim.
şimdi siz söyleyince bir de alt modeli olan fx660 a baktım sanki benim için daha mantıklı gibi duruyor.teşekkürler birkaç fikir paylaşımında bulununca farklı bir alternatif edinmiş oldum sayenizde

N Çevrimdışı

Nuri Şafak

Yeni Üye
10 Tem 2021
19
58
Merhabalar, Toshiba 32LL3C63DT tv yi Hepsiburadadan CarrefourSA satıcısın dan aldım. Henüz gelmedi.Bu tv de hangi panel kullanılıyor. Anakartı ne çıkıyor bilgi verebilirmisiz?

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Bu gün personel indirimi ile 70U9600 aldım 9150 TL'ye direk servis getirip kurar herhalde, MB180E Anakart ve chot panel oluyor hayırlısı ile gelince kurulum sonrası izlenimlerimi söylerim

R Çevrimdışı

rugan035 

Yeni Üye
1 Mar 2021
14
39
merhabalar 50" tv almayı düşünüyorum da bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı acaba? TCL 50p725 hakkında bilgisi olan var mı acaba yada beko Crystal Pro B50 C 890 A /50" 4K Android TV mi arasında kaldım hangisi mantıklı olur yada başka öneriniz olur mu acaba. W Winston

Teşekkür ederim yardımlarınız için..

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
merhabalar 50" tv almayı düşünüyorum da bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı acaba? TCL 50p725 hakkında bilgisi olan var mı acaba yada beko Crystal Pro B50 C 890 A /50" 4K Android TV mi arasında kaldım hangisi mantıklı olur yada başka öneriniz olur mu acaba. W Winston

Teşekkür ederim yardımlarınız için..
Bu modeller aynı görüntüyü kalitesinde olur. Android ile satılan modeller.
Hangi markaya yakın hissetiyorsan yada estetiği hangisinin hoşuna gidiyorsa onu alabilirsiniz. Hiçbiri birbirinden üstün değil.

O Çevrimdışı

osmankaan

Yeni Üye
21 Mar 2022
4
30
Herkese merhaba. Axen marka ax49fal241 model tv yi almayı düşünüyorum. Webos olması cok hosuma gitti hızı vs de iyi gibi fakat tekbik anlamda bir bilgim yok. Panel, led vs vs. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Alınır mı bu TV

Arasında kaldığım modeller : AXEN ax49fil27 // AXEN ax49fal241 // REGAL 50r754u // GRUNDIG 43gff6950

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Herkese merhaba. Axen marka ax49fal241 model tv yi almayı düşünüyorum. Webos olması cok hosuma gitti hızı vs de iyi gibi fakat tekbik anlamda bir bilgim yok. Panel, led vs vs. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Alınır mı bu TV
Sunny nin TV leri ne ise kalitesi ve yaklaşımı. Webos sadece bir süs olur
Bunu sunarlar başka sunacakları birşey bırakmadılar.

Geri
Üst Alt