Kullanım amacına bağlı. 6900 lira sanırım ben olsam buna 6900 verene kadar şunu alırdım:Arkadaşlar bu webos hilevel/sunny 55fmn243 nasıl acaba panel vs sizde alinirmi bilginiz varmi
Cevabınız için teşekkürler a101 de 6000 TL 8000 TL'ye kadar cikabilirim n11 gibi yerlerden almak istemiyorum o yüzden bu modele yogunlastimKullanım amacına bağlı. 6900 lira sanırım ben olsam buna 6900 verene kadar şunu alırdım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cevabınız için teşekkürler a101 de 6000 TL 8000 TL'ye kadar cikabilirim n11 gibi yerlerden almak istemiyorum o yüzden bu modele yogunlastim
Haklısın hocam Amazon tercihim olur n11 de kullanılmış ezik ürün çok geliyor Amazon ilk tercihim olur varmı 8000 TL'ye 55 ekran film izlemek için tavsiyenizAnladım, N11 değil de Hepsiburada ve Amazon güvenilirdir.
Bu iyidir.Toshiba 55UA2063DT
Bu arada eğer Netflix vs. yerlere üye değilseniz korsan izlemek için Android önerimdir. Veya ikinci seçenek olarak LG, Samsung o fiyata varsa alıp yanına da Android Box almayı öneririm.Haklısın hocam Amazon tercihim olur n11 de kullanılmış ezik ürün çok geliyor Amazon ilk tercihim olur varmı 8000 TL'ye 55 ekran film izlemek için tavsiyeniz
Bence sizdeki ölü pixel değil, stuck pixel olarak geçen bir durum, ölü pixel bazı renklerde siyah veya beyaz olarak çıkmakta, sizin pixel tam da stuck pixele uyuyor ve bazı programlarla düzeliyor diye biliyorum, net de stuck pixel düzeltme diye aratırsanız bulursunuz.Arkadaşlar merhaba, finlux 55 android TV kurulum yapıldı, TV yi beğendim yalnız ekranın orta sağ kısmında bir adet yeşil renkli ölü piksel tespit ettim. Bu iade için yeterli mi yada servis bununla ilgili işlem yapıyor mu bilgisi olan var mı? Yada hiç uğraşma böyle kalsın mi dersiniz ?
Aşağıdaki resimde VLC uygulamasının altında görünüyor yeşil renkli ölü piksel, genellikle koyu renklerde belli oluyor açık renklerde çok belli değil.
Bende öyle düşünüyorum ama yine de gözüme çarpıyor hocam, servis talep ettim gelip baksınlar bakalım olmaz ise düzeltme denerimBence sizdeki ölü pixel değil, stuck pixel olarak geçen bir durum, ölü pixel bazı renklerde siyah veya beyaz olarak çıkmakta, sizin pixel tam da stuck pixele uyuyor ve bazı programlarla düzeliyor diye biliyorum, net de stuck pixel düzeltme diye aratırsanız bulursunuz.
bahsettiğiniz samsung tv edge led yani kenarlardan aydınlatmalı bir panel.ben olsam o paralara böyle bir model tercih etmezdim.VA panel olması gibi bir şartınız yok ise bence o fiyatlara sony nin 80j modellerine bakmanız daha iyi olurSelam dostlar,
LG 55nano866na
Samsung 55au9000
LG 2.el 1 yıl garantisi var, 8500,
samsung sıfır 11000
Sizce hangisi mantıklı olur?
Şimdiden teşekkürler.