A
adilkahraman
Aktif Üye
- 26 Ocak 2022
- 118
- 36
Benim mb170 anakart ve HKC VA panel çıktı hocamSağ ol dostum aldım onu valla inş iyi çıkar kazasız belsız kullanırız
Benim mb170 anakart ve HKC VA panel çıktı hocamSağ ol dostum aldım onu valla inş iyi çıkar kazasız belsız kullanırız
Hocam diğer TV iade kargoda , iade onaylansın bu TV yi kurduracağım, yorumlarımı yazarım, daha önce bir müddet TV stick kullanmıştım, android yapısını da inceleyip yorum yazarım.Hayırlı olsun, izlenimlerinizi bekleriz.
Hocam birkaç mesaj üstte finlux 55fx760ua için yazdıklarımı okuyunuz, bugün kampanyalı 5701 TL fiyat son gün haberiniz olsun.İyi günler arkadaşlar Netflix YouTube gibi uyguulamalari kullanmak genellikle film dizi izlemek için a101 e geleb 6000 TL fiyatlı hi level 55fmn243 tavsiye edermisiniz yada onvo 55f350 başka tavsiyeleriniz varmı 8000 e kadar cikabilirim
Bu iki model pahalı ekstradan bişey sunmaz. Biri Va biri IPS 60 hz lik. Estetik ile premium hissi verilir.Herkese Merhaba ;
2 tv arasında kaldık ;
Samsung 55 Q 67A / 60A mı yoksa
Arçelik Imperium 9 Serisi 55” A55 C 985 B
- Sürekli tv açık ve karşıdan izleniyor maç izleme’de oluyor.
- Oyun vs. oynanmıyor. Genellikle uydu yayınından ulusal kanallar izleniyor.
Aralarında 2.500₺ fark var.
Ve +1 yıl yani 3 sene garanti veriyor Arçelik.
Hangisini almak mantıklı?
Cevap için şimdiden teşekkürler.
Bu iki model pahalı ekstradan bişey sunmaz. Biri Va biri IPS 60 hz lik. Estetik ile premium hissi verilir.
Alabilirsiniz ikiside günlük kullanım için olur.ama fazla ödeme yapmış olursun.samsung seviyorsanız. Bir düsüğünü alın daha ucuz. AU9000 serisi. Aynı hatta kontrastı biraz daha iyi.
Arçelik grubundan olur. Seri düşür. Daha az ödemeyle 985 aynı kalite alırsın görüntü de. Estetik makyaj oynaması var.
Ama kasaları hoşuma gitti dersen. Alabilirsiniz. İkiside sdr yayınlarda sorun çıkarmaz
Amcalar , dayilara teyzeleri söyleyin. Biri düğün hediyesi alsın. SanaMerhabalar bende yeni evleneceğim için tv almak istiyorum malum fiyatlar çok fazla yükseldi minimum 55" boyutunda tv önerilerinizi bekliyorum. Genellikle uydu yayınları, netflix ve youtube üzerine bir kullanımım var. Maç izlemem, oyun oynamak içinde kullanmayacağım. Android olması şart değil. Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki fakat 10 Bin TL yi çok aşmazsa sevinirimEk bilgi olarak hali hazırda 2 küsür yıldır Vestel 50u9500 kullanıyorum genel olarak memnun sayılırım.
Daewoo yeni serinin üretimine geçti ve karma panel var artık, eskiden tek tip LG idi şuan auo,hkc,LG ve boe çıkabilir. Vestel olandan bilgim yok.Selamlar,
Daewoo 55dm54u 5700TL
Vestel 65u9600 8500 TL
Sanırım birini alacağım, netflix youtube ve uydu yayınları izlenecek. Ek olarak ps4 oynanıyor.
Değerli tavsiyelerinizi beklerim.
Sanırım lg panel olması iyi. Geldiğinde hangi panel olduğunu nasıl anlayabilirim. Ve görüntü kalitesi sağlamlık olarak lg samsung aratır mı?Daewoo yeni serinin üretimine geçti ve karma panel var artık, eskiden tek tip LG idi şuan auo,hkc,LG ve boe çıkabilir. Vestel olandan bilgim yok.