N Çevrimdışı

niqhtdevil35 

Yeni Üye
11 Şub 2021
11
30
Selamlar dostlar, bugun 43f900 sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Adem Helvacı Adem Helvacı Hocamında tavsiye ettiği kadar varmış gerçekten teşekkür ederim.Biliyorum ses ve görüntü nispeten göreceli bir kavram ama kullanıcılardan bir renk,ses veya başka bir dikkat etmemiz gereken ayar var ise seve seve uygularım,özellikle ses konusunda boğuk bir ses alıyorum eko ayarlarını düzenledim fakat tam olarak istediğim gibi olmadı.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emregiray67

Yeni Üye
18 Mar 2022
20
31
İyi günler arkadaşlar Netflix YouTube gibi uyguulamalari kullanmak genellikle film dizi izlemek için a101 e geleb 6000 TL fiyatlı hi level 55fmn243 tavsiye edermisiniz yada onvo 55f350 başka tavsiyeleriniz varmı 8000 e kadar cikabilirim

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
İyi günler arkadaşlar Netflix YouTube gibi uyguulamalari kullanmak genellikle film dizi izlemek için a101 e geleb 6000 TL fiyatlı hi level 55fmn243 tavsiye edermisiniz yada onvo 55f350 başka tavsiyeleriniz varmı 8000 e kadar cikabilirim
Hocam birkaç mesaj üstte finlux 55fx760ua için yazdıklarımı okuyunuz, bugün kampanyalı 5701 TL fiyat son gün haberiniz olsun.

H Çevrimdışı

Heronan

Yeni Üye
18 Mar 2022
2
43
Dostlar selamlar,
Benim Dünya'dan kıymetli kızımın televizyona (47LM660S 10 senedir çok memnun olarak kullandım.) su dökmesi sonucu hızlı bir şekilde yeni televizyon ihtiyacım doğdu. Malum zamlar, dolar kuru fiyatlar tabi uçuk. 14.000 civarı 65" beni şöyle 9-10 sene götürebilecek bir televizyon arıyorum. İhtiyaçlarımı yazıyım. Netflix kullanıyorum, iptv kullanıyorum, çokça maç izliyorum, Youtube'a bayılıyorum. 65PUS8506 alacaktım üstadın "Philips almayın bize bu hizlemleri reva görenlere prim vermeyin" uyarısı üzerine amblight, Android vs ihtiyaçlarımı çok karşılayacağını düşünsem de tecrübeye güven esastır. Bu noktada Toshiba 65UA2063DT (A101) gözüme çarptı. Yine üstadın videolarından maçlarda iyi performans vermeyeceğini ama alınabilir olarak kenara yazdım. Varsa tavsiyeniz bugün en geç yarın bir televizyon almam lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu anda listeme yazdığım televizyonlar

Philips
65Pus9206/12 Philips
65UA2063DT Toshiba

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

siron44

Yeni Üye
18 Mar 2022
2
34
Herkese Merhaba ;

2 tv arasında kaldık ;

Samsung 55 Q 67A / 60A mı yoksa

Arçelik Imperium 9 Serisi 55” A55 C 985 B

- Sürekli tv açık ve karşıdan izleniyor maç izleme’de oluyor.

- Oyun vs. oynanmıyor. Genellikle uydu yayınından ulusal kanallar izleniyor.

Aralarında 2.500₺ fark var.

Ve +1 yıl yani 3 sene garanti veriyor Arçelik.

Hangisini almak mantıklı?

Cevap için şimdiden teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Herkese Merhaba ;

2 tv arasında kaldık ;

Samsung 55 Q 67A / 60A mı yoksa

Arçelik Imperium 9 Serisi 55” A55 C 985 B

- Sürekli tv açık ve karşıdan izleniyor maç izleme’de oluyor.

- Oyun vs. oynanmıyor. Genellikle uydu yayınından ulusal kanallar izleniyor.

Aralarında 2.500₺ fark var.

Ve +1 yıl yani 3 sene garanti veriyor Arçelik.

Hangisini almak mantıklı?

Cevap için şimdiden teşekkürler.
Bu iki model pahalı ekstradan bişey sunmaz. Biri Va biri IPS 60 hz lik. Estetik ile premium hissi verilir.
Alabilirsiniz ikiside günlük kullanım için olur.ama fazla ödeme yapmış olursun.samsung seviyorsanız. Bir düsüğünü alın daha ucuz. AU9000 serisi. Aynı hatta kontrastı biraz daha iyi.
Arçelik grubundan olur. Seri düşür. Daha az ödemeyle 985 aynı kalite alırsın görüntü de. Estetik makyaj oynaması var.
Ama kasaları hoşuma gitti dersen. Alabilirsiniz. İkiside sdr yayınlarda sorun çıkarmaz

S Çevrimdışı

siron44

Yeni Üye
18 Mar 2022
2
34
Bu iki model pahalı ekstradan bişey sunmaz. Biri Va biri IPS 60 hz lik. Estetik ile premium hissi verilir.
Alabilirsiniz ikiside günlük kullanım için olur.ama fazla ödeme yapmış olursun.samsung seviyorsanız. Bir düsüğünü alın daha ucuz. AU9000 serisi. Aynı hatta kontrastı biraz daha iyi.
Arçelik grubundan olur. Seri düşür. Daha az ödemeyle 985 aynı kalite alırsın görüntü de. Estetik makyaj oynaması var.
Ama kasaları hoşuma gitti dersen. Alabilirsiniz. İkiside sdr yayınlarda sorun çıkarmaz

Üstad yorumun için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok faydalı ve bilgili yorumlar yazmışsın. Teşekkür ederim.

12-12.5 B ₺ bir bütçem var işte evet dediğin gibi Samsung olsun mantığındayım.

TU8500 & TU8000 55” çok kovaladım ama satıcılara güvenemedim duyulmadık firmalar.

AU9000 çok mantıklı geldi. Farklı bir önerin yoksa en kısa zamanda onu alıcam. Biraz daha 12-12.5’a çıkarım varsa iyi model.

Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

İyi Günler.

Saygılarımla.

Siron44

burakgulsan Çevrimdışı

burakgulsan

Yeni Üye
2 Eyl 2020
16
32
Merhabalar bende yeni evleneceğim için tv almak istiyorum malum fiyatlar çok fazla yükseldi minimum 55" boyutunda tv önerilerinizi bekliyorum. Genellikle uydu yayınları, netflix ve youtube üzerine bir kullanımım var. Maç izlemem, oyun oynamak içinde kullanmayacağım. Android olması şart değil. Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki fakat 10 Bin TL yi çok aşmazsa sevinirim :) Ek bilgi olarak hali hazırda 2 küsür yıldır Vestel 50u9500 kullanıyorum genel olarak memnun sayılırım.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,887
Merhabalar bende yeni evleneceğim için tv almak istiyorum malum fiyatlar çok fazla yükseldi minimum 55" boyutunda tv önerilerinizi bekliyorum. Genellikle uydu yayınları, netflix ve youtube üzerine bir kullanımım var. Maç izlemem, oyun oynamak içinde kullanmayacağım. Android olması şart değil. Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki fakat 10 Bin TL yi çok aşmazsa sevinirim :) Ek bilgi olarak hali hazırda 2 küsür yıldır Vestel 50u9500 kullanıyorum genel olarak memnun sayılırım.
Amcalar , dayilara teyzeleri söyleyin. Biri düğün hediyesi alsın. Sana

K Çevrimdışı

kp5234

Yeni Üye
19 Mar 2022
13
40
Selamlar,
Daewoo 55dm54u 5700TL
Vestel 65u9600 8500 TL

Sanırım birini alacağım, netflix youtube ve uydu yayınları izlenecek. Ek olarak ps4 oynanıyor.

Değerli tavsiyelerinizi beklerim.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Selamlar,
Daewoo 55dm54u 5700TL
Vestel 65u9600 8500 TL

Sanırım birini alacağım, netflix youtube ve uydu yayınları izlenecek. Ek olarak ps4 oynanıyor.

Değerli tavsiyelerinizi beklerim.
Daewoo yeni serinin üretimine geçti ve karma panel var artık, eskiden tek tip LG idi şuan auo,hkc,LG ve boe çıkabilir. Vestel olandan bilgim yok.

Geri
Üst Alt