R Çevrimdışı

RealOmer

Yeni Üye
11 Mar 2022
3
20
Merhaba hocam, size de onvonun yeni serisini öneririm. Ben 50 inch olanını @Ado hocamın tavsiyesi ile aldım. Gerçekten güzel bir seri olmuş. Üzerindeki donanım da tatmin edici. Bana kalırsa siz de 43 yerine 50 olanı tercih edin. Göz bir süre sonra daha büyüğünü arıyor. 15 sene evvel 42 inch plazma tv aldım. Tüplüden geçiş yapınca çok büyük geldi, taa ki eşe dosta 46 ve 50 inch olanları aldırana kadar. Yine de seçim ve seyir zevki sizin. Saygılarımla.
Hocam onvo ların galiba smart tv leri gariplik varmış lisanlı değil galiba o yüzden vestel üretimi bakıyordum.

R Çevrimdışı

RealOmer

Yeni Üye
11 Mar 2022
3
20
Yeni serileri full lisanslı. F900 serisi olarak incelemeleri var. İzleyip karar vermenizde etkili olacaktır.
Bütçemi çok aştı hocam. En son bunlarda karar kıldım.

chrome_gLoGzQEzgB.png

B Çevrimdışı

Bugra1907

Yeni Üye
25 Kas 2021
22
29
Merhaba,
Yaklaşık 4 aydır TV arayış içerisindeyim. Düğüne 2 ay kaldı :)
Hala bi TV için karar veremedim. Başlarda 6-7 bin tl limitim vardı artık 8500-9500 e kadar yükseltmek zorunda kaldım.
En son belirlediğim TV ler :
Philips 50PUS8506 - 9350 tl
Samsung 50AU9000- 9600 tl
Samsung 50Q67A - 9800 tl
Bu TV ler arasında hangisini önerirsiniz ? Genelde film ve maç izlemek için kullanacağız.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
Bütçemi çok aştı hocam. En son bunlarda karar kıldım.

chrome_gLoGzQEzgB.png
@Ado hocam bu seçtikleriniz arasında sanırım daewooyu önermişti. Ama sizin kullanım amacınız önemli. Büyük ekran mı istiyorsunuz, 4k mı, android mi? Önce net olarak bunları elemeniz gerekir bütçeniz ve beğeninize göre.

N Çevrimdışı

niqhtdevil35 

Yeni Üye
11 Şub 2021
11
30
Bugun 43f900'ü teslim almak için Evkur bayisine gittim fakat Wifi ve Bluetooth hiç bir şekilde çalışmadı. Teslim almadan değişim talep ettim 43 ve 50 inç modellerde teslimatta bu sorun ile 3 4 kez daha karşılaştıklarını dile getirdiler bilginiz olsun dostlar.

J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
N niqhtdevil35 geçmiş olsun hocam, elektronik cihaz ne de olsa. Panel ve diğer bileşen olarak bende araştırarak 50 inchte karar kılmıştım. Bütçenizi çok aşmıyorsa 50 yi akın derim nacizane fikrim.

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
@Ado hocam bu seçtikleriniz arasında sanırım daewooyu önermişti. Ama sizin kullanım amacınız önemli. Büyük ekran mı istiyorsunuz, 4k mı, android mi? Önce net olarak bunları elemeniz gerekir bütçeniz ve beğeninize göre.
Daewoo 50 olanı ben almıştım panda va çıkmıştı iade etmiştim. 55 olan LG ips panel

S Çevrimdışı

Solskjaer

Yeni Üye
12 Mar 2022
8
43
Daewoo 55 ekran tv den memnun musunuz? Birde kumandası ve tv nin görsellerini paylaşabilir misin? Yardımcı olursan bende almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Daewoo 55 ekran tv den memnun musunuz? Birde kumandası ve tv nin görsellerini paylaşabilir misin? Yardımcı olursan bende almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
Benim için soruyorsanız ben yeni sipariş geçtim LG panel olması sebebiyle, daha önce arkadaşa aldık 55 olanı o çok memnun. Televizyonun resimleri malesef yok. Yarın geceye kadar 5699 tl gözüküyor, sonra 6800 e yükselecek, daha önce 5299 iken almadım, şimdi 5699 iken almak zorunda kaldım, nasip.

S Çevrimdışı

Solskjaer

Yeni Üye
12 Mar 2022
8
43
Hayırlı olsun. Uzun bir süredir fiyatı dediğiniz gibi

Tv niz teslim edildiğinde güzel bir inceleme ve fotoğraf bekliyoruz.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
Hayırlı olsun. Uzun bir süredir fiyatı dediğiniz gibi

Tv niz teslim edildiğinde güzel bir inceleme ve fotoğraf bekliyoruz.
Teşekkürler, teslim aldıktan sonra bir müddet kurulum yaptırmayacağım, diğer TV yi iade edeceğim onu biraz bekleyeceğim. Kurulduktan sonra inceleyip soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

S Çevrimdışı

seyhanmf

Yeni Üye
20 Şub 2022
29
37
İyi hafta sonları herkese ? Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bu ses sorunu biraz canımı sıktı ☹️ dediğim gibi bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ... Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ????? (bu konuya da yazdım kusura bakmayın daha çok gören ve yardımcı olan olur diye ?)

Geri
Üst Alt