A Çevrimdışı

azril

Yeni Üye
6 Şub 2022
18
44
Valla çıkamıyorum gerçekten qled mi yoksa led mi alayım karar versem işim daha kolay olacak bende 55 inçte regal 55r752u modelini düşünüyorum led olursa qled de ise 55q9900 sadece 10000 tl vestele vermek mantıklı mı ona da emin olamıyorum tvniz gelince deneyimleriniz bekliyoruz hayırlı olsun şimdiden
4k olanlar aynıdır. teşekkürler gelsin yazarım daewoo 55 i iyiydi bana büyük gelmeseydi onu alacaktım ama oda uçmuş fiyatı indirime girer yine bence

J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
Arkadaşlar bir ricam olacak, panelook sitesinden tv ile ilgili bilgileri nasıl öğreneceğimizle alakalı bir video varsa paylaşabilir misiniz?

A Çevrimdışı

adilkahraman

Aktif Üye
26 Ocak 2022
118
35
4k olanlar aynıdır. teşekkürler gelsin yazarım daewoo 55 i iyiydi bana büyük gelmeseydi onu alacaktım ama oda uçmuş fiyatı indirime girer yine bence
Bende Daewoo 55 i kaçırdım, sonra indirime girer diye bekledim girmedi, şuan 6800 yaptılar, tekrar 5300 kampanyası yaparlar mı hiç sanmıyorum

N Çevrimdışı

niqhtdevil35 

Yeni Üye
11 Şub 2021
11
30
Bugun 43f900 satın aldım malesef ki evkur üstündan satın almayı gerçekleştirdim. İlk defa bir Evkur mağazasından alışveriş yapıyorum kalite sıfır. Hiç çözüm odaklı değiller bakalım pazartesi günü mağaza teslim alacağım inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha mağazaya girmek zorunda kalmam.

Son düzenleme:
windofchange Çevrimdışı

windofchange

Yeni Üye
4 Mar 2022
1
49
Merhaba. 43 inç bir tv almak istiyorum. Film/dizi izlemek vs biraz playstation oynamak istiyorum. Ekran kalitesi dışında başka hiçbir kriter/özellik aramıyorum. Bütçem bu bağlamda olabildiğince fiyat/performans oranın da dengeli/hesaplı arıyorum. Şimdiden yardımınız/ilginiz için çok teşekkür ederim, saygılar.

Son düzenleme:
J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
Bugun 43f900 satın aldım malesef ki evkur üstündan satın almayı gerçekleştirdim. İlk defa bir Evkur mağazasından alışveriş yapıyorum kalite sıfır. Hiç çözüm odaklı değiller bakalım pazartesi günü mağaza teslim alacağım inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha mağazaya girmek zorunda kalmam.
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Bu tvnin incelemesini ve övgüsünü Ado hocam yapmıştı zaten. Size de kullanmak kalıyor. Ben de ilk defa oradan alış veriş yaparak 50 inch olan modelini aldım. 2 haftadır da keyifle kullanıyorum.

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Bu tvnin incelemesini ve övgüsünü Ado hocam yapmıştı zaten. Size de kullanmak kalıyor. Ben de ilk defa oradan alış veriş yaparak 50 inch olan modelini aldım. 2 haftadır da keyifle kullanıyorum.

N Çevrimdışı

niqhtdevil35 

Yeni Üye
11 Şub 2021
11
30

teşekkür ederim hocam sizde güle güle kullanın, marka bazında çok bir şüphem yok fakat evkur dan dolayı çekincelerim oldu. Bakalım bekliyorum bir sorun yaşatacaklar gibi bir his var.

M Çevrimdışı

mert103

Yeni Üye
11 Mar 2022
4
29
merhaba arkadaşlar, televizyon arayışındayım aslında çok fazla bir özellik aramasam da başlıca aradığım özellikler var. Genel kitleye sahip biriyim film de izlerim belgesel de izlerim oyun da oynarım. Aşağıda 4 tane temel özellik saydım bunlar aslında televizyonun fiyatını arttıran özellikler. Bütçem de 13-14'ten başlayım max ama yani son o kadar max 20 civarı bir şey olur heralde buraya kadar çıkmasam beni çok rahatlatır. Oyun konsolu da alacağım için aşırı bütçe ayırayamıyorum.

-hdmi 2.1 bulunması şart oyun konsolu bağlayacağım
-yenileme hızı 100/120hz olmak zorunda
-en düşük 55inch ama bulabilirsem 65 tercih ederim
-netflix, amazon, blutv, exxen vs vs platformlara erişim olması çok güzel olur. kanser eden tarayıcıya girdiğinde 2 saat beklenen arayüz olmaması lazım.

Televizyon konusunda pek bilgim yok Adem Helvacı abimizi yeni yeni izlemeye başladım kendisinden öğrendiğim kadarıyla. Va/ıps panel, Direct LED/edge LED vs vs durumlar da var. Televizyonum genel olarak evde olduğum sürece hep açık olacak yani bu panel seçiminde ya da LED seçme konusunda etkileyen bir şey midir bilemiyorum. Devamlı kullanacağım için uzun ömürlü olan LED ya da panel seçimi ya da hangisini seçmeliyim gibi bir şey var mı?

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

RealOmer

Yeni Üye
11 Mar 2022
3
20
Merhaba arkadaşlar artık evimdeki tüplü televizyondan kurtulmak istiyorum o yüzden yeni bir tv arayışına girdim. Önerilerinizi bekliyorum.
Aradığım özellikler: 4k çözünürlük, wifi bağlantısı, android ya da smart tv, ethernet bağlantısı ve yaklaşık 2.5 metre mesafeden izleyeceğim ekran boyutu beni pek dert etmiyor en az 43 kurtarır gibi duruyor zaten küçük bir televizyondan geçiş yapacağım.
Bütçe 4000-5500 civarlarıdır.
Aklıma toshiba TV'ler yattı ama emin olamadım.

J Çevrimdışı

jaws78

Yeni Üye
4 Şub 2022
14
46
Merhaba arkadaşlar artık evimdeki tüplü televizyondan kurtulmak istiyorum o yüzden yeni bir tv arayışına girdim. Önerilerinizi bekliyorum.
Aradığım özellikler: 4k çözünürlük, wifi bağlantısı, android ya da smart tv, ethernet bağlantısı ve yaklaşık 2.5 metre mesafeden izleyeceğim ekran boyutu beni pek dert etmiyor en az 43 kurtarır gibi duruyor zaten küçük bir televizyondan geçiş yapacağım.
Bütçe 4000-5500 civarlarıdır.
Aklıma toshiba TV'ler yattı ama emin olamadım.
Merhaba hocam, size de onvonun yeni serisini öneririm. Ben 50 inch olanını @Ado hocamın tavsiyesi ile aldım. Gerçekten güzel bir seri olmuş. Üzerindeki donanım da tatmin edici. Bana kalırsa siz de 43 yerine 50 olanı tercih edin. Göz bir süre sonra daha büyüğünü arıyor. 15 sene evvel 42 inch plazma tv aldım. Tüplüden geçiş yapınca çok büyük geldi, taa ki eşe dosta 46 ve 50 inch olanları aldırana kadar. Yine de seçim ve seyir zevki sizin. Saygılarımla.

Geri
Üst Alt