Merhaba.
Bütçe düşük olduğu için klasik yorumlara bakıp axen 49fıl27 model android televizyon aldık migrostan. Servis 250 TL ücret istediği için kurulumu kendimiz yaptık fakat tv açıldıktan 3 dakika sonra reset atmaya başladı hunharca ve ekranda dikey çizgiler çıkıyordu. Ayrıca ekranın alt kısmı ile çıta arasında yer yer açıklıklar mevcuttu bu nedenle ekranın içerisinde çapaklar pislikler vardı. Tahmin ediyorsunuzdur heves kırılması ve oluşan gerginliği.
Yetkili servis ile irtibata geçtim baktılar anakart arızalı dediler (sıfır kapalı kutu) 3 gün içerisinde değiştirilebilir raporu aldım ve aldığım mağazaya tv yi götürüp paramı geri aldım. Bu süreçte tv getir, götür, uğraş, telefon trafiği, amatör bilgisiz müşteri hizmetleri, televizyona 2. el muamelesi yapmaya çalışan 'bu alttaki açıklık hepsinde var' şeklinde hatayı görmezden gelmemi sağlamaya çalışan yetkili servis vb uğraşlar ömrümden 2 yıl çalmıştır sanırım.
Bütçeyi 6.000 liraya çıkartalım dedik biraz daha zorlayalım kendimizi bu doğrultuda 49 inç civarı önerebileceğiniz marka modeller nelerdir?
Smart tv androide göre daha az arıza veriyorsa smart da almaya razıyız. Evimizde bilgisayar yok telefondan film açıp izliyoruz.
Regal 50R754UA9 50'' 4K uhd android tv gözümüze kestirdik fakat korkuyoruz bu kadar para verip çöpe atmaktan ve devamlı arıza verip kötü servislerle uğraşmaktan.
Okuduğunuz için ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.