Fabrikalar öyle bantlama yapmaz.Bu televizyon kutusunun üstündeki CHECKED yazan bant nedir ? Fabrika mı öyle bantlıyor yoksa internette satan firma mı ?Yoksa iade den gelen televizyonları yeniden kutulayıp mı satıyorlar ?
Böyle bantları kullanılmış geri dönen ürünler dir. Bazı satıcılar öyle yapar. Kendince uyanıklık.
Böyle bant olmasa bile. Üst banta dokunmazlar. Ama kutuyu alt taraftan açarlar. Kapatırlar tekrar. Sağlam yerlerden kendini ispatlamış güvenilir yerlerden alın.

tabi fiyatlar aşa yukarı oynamakta, elektronik eşyaya da zam geleceği söylenmekte ...
Bu Sony tv şu an 20.000 lira Vatan'da. Neye göre bu işler anlamıyorum. O günden beri tv bakarken gözlerim kanıyor. Şu an Vestel 65q9900 12.500-13.000 arası. Bu tv eminim diğerlerinden daha iyi. Fakat sırf şu yaşadığım fiyat kabuslarından dolayı elim gitmiyor. Kim ne derse desin Vestel sonuçta. Otomatikman marka algısı beyinlere kazılı. Fiyat yüksek olunca Vestel olmamalı diyor insan. 60le740e Sharp tv var evde, düşünüyorum da zamanında bunu alırken hiç uğraşmamıştım. ne mutlu mesutmuşuz haberimiz yokmuş.