EvetTeşekkürler cevabınız için. Sony 80-81 dediğiniz içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.IPS olarak anladım. Doğru mudur?
55X80-81 IPS
55x85-89 Va
EvetTeşekkürler cevabınız için. Sony 80-81 dediğiniz içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.IPS olarak anladım. Doğru mudur?
55 pus7805 denegibi sorunla karşılaştınızPhilips 55pus7805 almıştım belli başlı birkaç sorundan dolayı thh değişim kararı verildi stoklarda bu tv olmamasindan dolayı 55pus7906 tv verdiler. Ips panel bir tv ama android önceki saphi işletim sistemiydi ve illet birseydi suan memnunum tvden sadece edge aydınlatma olduğundan dolayı sağ sol kenar cercevelerine yakın kısımlardan hafif derecede ışık sızması görüyorum o da edge'den dolayı normal olduğunu düşünüyorum ekrana vuran yarısını kaplayan bir ışık sızması değil normla kabul edilebilir seviyede şimdilik memnunum panel galiba aynı panel pek bi görüntü kalitesinde fark görmedim ama açılış kapanış uygulamalar arasi geçiş gerçekten saphiye göre çağ atladı.
Herkese iyi günler dilerim.
10 - 15 gündür yapmış olduğum incelemelerim sonucunda aşağıdaki 3 seçeneğe düşürebildim sanırım TV arayışımı.
Ana amacım PLEX sistemim üzerinden 4K vs Film izlemek olacak, belki arada bir NETFLİX veya AMAZON PRIME, konsolum yok, SD yayın hiç izlenmez bizde, spor ile aram yok...
Philips 65pus8565 - IPS olması yanısıra panel açıklığı problemleri okumam nedeniyle vaz geçtim, bunun yerine 65PUS9206 baktım ama o da piyasada yok
Sony 65x80j / x81j - IPS panel olması dezavantaj ama Google TV artısına ilave olarak görüntü kalitesinden herkes çok memnun
Samsung 65Q60a - VA panel olması avantaj, tasarımı çok güzel, ama görüntü işleme biraz sıkıntılı gibi ve tizen de dezavantaj gibi
Samsung 65AU8000 - VA panel ve bir üstteki q60a dan çok uzak değil gibi, ama aralarında en uygun fiyatlı olan
Değerli fikirlerinizi duymak isterim...
Ekleme:
Geriye doğru okumaya başlayınca sayın S seyhanmf daha bir kaç gün önce birebir aynı TV leri sormuş, şaşırdım. Tesadüf mü, aklın yolu bir mi
Az önce gittiğim Teknosa da 55PUS9206 vardı bir adet ama 65i yok dediler aynen dediğiniz gibi.phılıps 65pus 50 pus 9206 /12 türkiye de yok ithal üretim türkiyede yok 62 olsaydı türkiyede olurddu vestel ürünlerin bazılarında böyle karşılaşabiliyoruz
Panel cerceve kenarlarında boşluklardan led ışıklar görünüyordu panelde ölü piksel olduğunu düşündüğüm yerler vardı ışık sızması tek renk testinde çizgi oluştu çok fazla donuyordu çoğu zaman açılmıyordu elektriği ayırmadan kendine gelmiyordu vs vs vs sorunlu bir tvydi.55 pus7805 denegibi sorunla karşılaştınız
Q60 AU8000 den ekstra bir görüntü sunmaz. Daha fazla ödeme yapmak demektir. Fazlalığı sadece çoklu ekran desteği, PVR, kumanda vb.Herkese iyi günler dilerim.
10 - 15 gündür yapmış olduğum incelemelerim sonucunda aşağıdaki 3 seçeneğe düşürebildim sanırım TV arayışımı.
Ana amacım PLEX sistemim üzerinden 4K vs Film izlemek olacak, belki arada bir NETFLİX veya AMAZON PRIME, konsolum yok, SD yayın hiç izlenmez bizde, spor ile aram yok...
Philips 65pus8565 - IPS olması yanısıra panel açıklığı problemleri okumam nedeniyle vaz geçtim, bunun yerine 65PUS9206 baktım ama o da piyasada yok
Sony 65x80j / x81j - IPS panel olması dezavantaj ama Google TV artısına ilave olarak görüntü kalitesinden herkes çok memnun
Samsung 65Q60a - VA panel olması avantaj, tasarımı çok güzel, ama görüntü işleme biraz sıkıntılı gibi ve tizen de dezavantaj gibi
Samsung 65AU8000 - VA panel ve bir üstteki q60a dan çok uzak değil gibi, ama aralarında en uygun fiyatlı olan
Değerli fikirlerinizi duymak isterim...
Ekleme:
Geriye doğru okumaya başlayınca sayın S seyhanmf daha bir kaç gün önce birebir aynı TV leri sormuş, şaşırdım. Tesadüf mü, aklın yolu bir mi
43AU8000Arkadaşlar selam. Samsung 43au8000 panel özelliklerini bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?