hangi marka geçmiş olsun
Toshibahangi marka geçmiş olsun
Bu iki model arasında görüntü de fark olmaz. İade işlemi sizin sabır ve uğraşmanıza bağlı. Android istiyorsanız.
Merhabalar foruma yeni üye oldum ama araştırmayı buradan yaparak bide fiyatı iyiydi 50r754ua9 ile bu model arasında kaldım 50r754u nun bazı görüntü özellikleri var diye aldım ama arada fiyat farkıda yok ve iade hakkım var hala rica etsem iyi mi yapmışım bilgi verir misiniz android olmaması biraz sıkıntılı.
58 inç ten memnun olduysaniz 50 inç lerden de memnun olursunuz. Baktığınız modeller hepsi aynı kalitede. Smartları değişik sadece Android li yada Vestel smartli sadece bunu seçersiniz.Merhaba arkadaşlar model konusunda kararsız kaldım fikirlerinize ihtyiacım var.
55UA9800 ve 50u9700 arasında kaldım. u9700 daha güncel bir model hakkında pek bilgi yok .
1 sene önce diğer eve 58UA9600 almıştım ondan çok memnunum.
yoksa tüm durumaları zorlayıp 50Q9900 mü almalıyım fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Üstat problem orada zaten, elimizdeki kısıtlı bütçe ile çok bilinmeyeli denklem çözmek gibiQ60 AU8000 den ekstra bir görüntü sunmaz. Daha fazla ödeme yapmak demektir. Fazlalığı sadece çoklu ekran desteği, PVR, kumanda vb.
Qled olmasının bir anlamı yok o da LCD dir. Fiyatları uygunsa hepsi alınabilir. Ama sana hiçbiri daha üstün bir görüntüde üstünlük sağlamaz.
Sony 80-81 modelleride aynıdır. Modeli değişik olmasının hic onemi yok. Bir modelden iki üç hatta 6 model bile çıkarıyorlar. Kasayla yazilimlarla oynayarak modelleri cogaltirlar.
Ekranın köşelerde koyu olması direct LED olmasından dolayıÜstat problem orada zaten, elimizdeki kısıtlı bütçe ile çok bilinmeyeli denklem çözmek gibi
65pus8565 e bakıyorum, ambilight çok iyi, android büyük avantaj, ips olmasından dolayı mağazada 15 dakika izledim, beyaz ve açık renk görüntülerde köşeler de aşırı koyuluk var, rahatsız edici geliyor...
65x80j ye bakıyorum, renk profili çok güzel ve gerçekçi, yine android de var çok güzel, ama IPS olmasından aynı köşe koyuluğu problemi yine var...
65AU8000 e bakıyorum, VA olmasından doları köşelerdeki koyuluk problemi yok, müthiş bir kasa, 3milimetre TV yapmış adamlar, duvarda tablo gibi duruyor, ama Tizen olması bir çok alanda kısıtlayacak, veya TV box alıp kullanayım desem çift kumandaya çıkıyor
65Q60a yine AU8000e bakmışken 1-2 fazla vereyim bari QLED olsun, sinema keyfi yaparken siyahların keyfini çıkarırım diyorum...
vs vs vs, böyle gider... almadıkça da fiyatlar hep yukarı gidiyor nasıl bir ülkeye denk geldiysek. Elin almanı amerikalısı 2021 modelini yeniden 20% ucuza, 2020 modelini nerdeyse yarı fiyata alıyor, ben ikinci el az kullanılmış ilanlarına bakıyorum adam 4 yıllık TV ye 4-5 bin TL ye aldığına 14bin TL yazmış, mesaj yazınca da "işine gelirse kardeş, her şeyin fiyatı artıyor paran yoksa alma" diyor.
8506 modeli eski modelimizden daha iyi olmayacaktır.1200₺ verip LG servisine yaptırmanız daha iyi olur.eger tamir anlamsiz olacaksa seceneklerim bunlar;
philips 58pus8506 ilk tercihim fiyat boyut acisindan..
lg c14 55 oled. 16000 civari verebilirim
tcl c728 55 inc olanlar 825 yok nette..
ps5 kullanicisiyim... tv kanallari cok az izliyoruz genelde youtube,sinema ve ps5 seklinde kullanilacak...
Ucuz kalite TV ler alırken kim olursa olsun marka yani. Büyük boy aldığınız zaman ekran homojenligi hareket sorunları vb. Yaşarsınız. Bu tarz markalardan daha küçük boylara yonlenmeniz daha iyi olur. Alacaksınız baktiginiz modellerde oyun için LG IPS ler biraz daha iyi olur.Merhabalar Arkadaşlar . Yeni televizyon alacağım gelecek hafta. Belirlediğim iki model var.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.. Siz olsaydınız hangisini alırdınız ? Birinde Lg panel diğerinde ise karma panel var , anakartlar aynı. Biliyorum tv tavsiyesi verilmiyor ama Bütün mesuliyet bana ait. Birde Onvo 65500 Webos var tabi 3. seçenek olarak.+-9500 TL bütçem var. Futbol ve konsol arada sırada olacak. Genellikle akşamları netflix ve tv kanalları seyrediliyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.