Ben de 50"olanın aldım daha gelmedi
6 günlük onvo ov59f900 ?
Ben de 50"olanın aldım daha gelmedi
6 günlük onvo ov59f900 ?
Dikey inen band panel arizası mı geçmiş olsun.. her markada rastlanabilir diyecegim de erken olmuş sizin incelemelerini seyredip begenmistim ama boyle goruncede vazgeciyorum daha çok gidecek yolu var sanınırim onvonun
6 günlük onvo ov59f900 ?
Belki de bana denk geldi. Olumlu düşünüyorum ?Dikey inen band panel arizası mı geçmiş olsun.. her markada rastlanabilir diyecegim de erken olmuş sizin incelemelerini seyredip begenmistim ama boyle goruncede vazgeciyorum daha çok gidecek yolu var sanınırim onvonun
Belki de bana denk geldi. Olumlu düşünüyorum geçmiş olsun,
Geçmiş olsun, evkurdan mi aldınızBelki de bana denk geldi. Olumlu düşünüyorum ?
EvetGeçmiş olsun, evkurdan mi aldınız
Android boxlar pahlı ve tvnin android versiyonu ile arasında fiyat farkı çok az olduğu için 55ua tercih edebilirsin.Merhaba A101'e gelecek olan 55ul2063dt yi almayı düşünüyorum. A101 online'a girince 55ua2063dt de aklımı çelmedi değil. Sitede bu iki tv hakkında panel ve özellikler listesi bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Kullanım amacı normal tv ve netflix.
SamsungArkadaşlar 65” VA panel televizyon arıyorum. Vestellerde şans gibi gözüküyor panel tipi. Vestel/Samsung/Sony olabilir. 13.000tl’ye kadar birkaç 65” VA panel tavsiye edebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.
Teşekkürler, kendime olsa va tercih ederdim fakat anneme alacağım ve ips/va farkını anlayacağını sanmıyorum.Android boxlar pahlı ve tvnin android versiyonu ile arasında fiyat farkı çok az olduğu için 55ua tercih edebilirsin.
Perşembe günü aldım 55ua2063 gayet memnunum DolbyVision-HDR-HLG-TRU Micro Dımmıng-TRU Resolutıon özellikleri mevcut.Panel BOE çıktı,karma panel üretim mevcutmuş Hkc-Boe ve Lg panellerden biri gelebilir.
Şahsen Ips panel olması daha iyi oldu çünkü diklemesine karşıdan izlemiyoruz yan açılardan izliyoruz genelde bi gram renk kaybı yaşamıyorum.
Tvde benim eksik gördüğüm pek bi şey yok sonuçta rakipleri yaklaşık 9-10 binden başladığı için rakipsiz şu an Vestelde bile 9 binden başlıo bu inç.
Standrt tv ve Netflix izleyicisiyseniz fazla fazla tatmin eder sizi.
TV lerde hızlı açılış modu vardır. Bu modda açarsanız. Bazı TV i bazı özellikleri devre dışı bırakır. Terside kapatırken bazı özellikleri çalışır halde bırakır. Bunun için demişlerdir. Basılı tut tam kapansın diyeToshiba tv kapatırken off tuşuna 3-4 saniye mi basılmalı yoksa bi kere basmak yeterli mi ,servis kaptırken biraz uzun basmamı söyledi anlayamadım nedenini ?
Mağazadan ödeyerek aldım 4 gün içinde servis getirdi.Teşekkürler, kendime olsa va tercih ederdim fakat anneme alacağım ve ips/va farkını anlayacağını sanmıyorum.
Edit: A101 internet siparişinde kargo ve kurulum konusunda bilgilendirebilecek varsa çok makbule geçer.
Yani nasıl kapatmalıyım ?TV lerde hızlı açılış modu vardır. Bu modda açarsanız. Bazı TV i bazı özellikleri devre dışı bırakır. Terside kapatırken bazı özellikleri çalışır halde bırakır. Bunun için demişlerdir. Basılı tut tam kapansın diye
Tam kapatın basılı tutun yaniMağazadan ödeyerek aldım 4 gün içinde servis getirdi.
Yani nasıl kapatmalıyım ?