W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Teşekkürler bi şey sormak isterim Webos özellik ne işe yarar ? Bir de Vestel TV lerdeki browserlar Udemy videolarını açar mı? Birde 50 inç Panda VA panel ile 55 inç LG IPS panel senin gözünde canlılık farkı olur mu? VA paneller daha canlı IPS paneller daha mat diyebilir miyiz ? Kolay gelsin
Webos LG TV lerine koyduğu işletim sistemi. Geçen sene diğer firmalarda vermeye başladı. Onlara bir yıl geriden olan sürümlerini vermekte. Webos TV de smart olarak akıcı.
Udemy konusunda Vestel tarayıcısının göstermesi konusunda emin değilim. Uygulama üzerinde verimli olur Android yada Apple TV gibi harici cihazlarla sonuç alırsınız.

Panellere TV lere bakarkende giriş seviyesi modeller IPS yada Va olmasının günlük kullanımda fazla etkisi olmaz. Yerli malı alınır. Ne smarti ne donanım olarak bunlarda kalite olmaz. Dünya markalarının giriş seviyeleri de aynı olur. İsme para verirsiniz. Uygun birşey alın. Kalan parayla ile TV box alın. Düzgün bir TV box TV lerdeki smartlardan hem çok kullanışlı olur. Hemde yıllarca kullanırsınız uygulamalar daha stabil çalışır. TV yi kendinden değil hdmı dan harici cihazla görüntüyü alırsınız. İyi bir harici cihaz görüntüyü daha iyi yükseltir.

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

Yagun

Yeni Üye
10 Ocak 2022
18
Webos LG TV lerine koyduğu işletim sistemi. Geçen sene diğer firmalarda vermeye başladı. Onlara bir yıl geriden olan sürümlerini vermekte. Webos TV de smart olarak akıcı.
Udemy konusunda Vestel tarayıcısının göstermesi konusunda emin değilim. Uygulama üzerinde verimli olur Android yada Apple TV gibi harici cihazlarla sonuç alırsınız.

Panellere TV lere bakarkende giriş seviyesi modeller IPS yada Va olmasının günlük kullanımda fazla etkisi olmaz. Yerli malı alınır. Ne smarti ne donanım olarak bunlarda kalite olmaz. Dünya markalarının giriş seviyeleri de aynı olur. İsme para verirsiniz. Uygun birşey alın. Kalan parayla ile TV box alın. Düzgün bir TV box TV lerdeki smartlardan hem çok kullanışlı olur. Hemde yıllarca kullanırsınız uygulamalar daha stabil çalışır. TV yi kendinden değil hdmı dan harici cihazla görüntüyü alırsınız. İyi bir harici cihaz görüntüyü daha iyi yükseltir.

Sağolasın varolasın çok Teşekkür ederim. HDR10 Dolby Vision var diye ve Vestel 2 ya da 3 yıl garantisi var diye Daewoo 50DM54U modeli aklıma yattı 4900 TL....Halen araştırıyorum. Yanımızdaki A101 de 50 inç Onvo var kargo beklemektense acaba Onvo tercih edilir mi diyorum. Sonra Vestelin garanti ağı daha iyi diyolar Daewoo ya direkiyonu kırıyorum. Gerçi siz mi değinmiştiniz veya Scroll.com da mı duymuştum giriş seviye TV lerde HDR10 Dolby Visiona kanmayın mı diyolardı... Ama bU dAEWOO DA dOLBY aUDIO da var... İyi akşamlar

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Sağolasın varolasın çok Teşekkür ederim. HDR10 Dolby Vision var diye ve Vestel 2 ya da 3 yıl garantisi var diye Daewoo 50DM54U modeli aklıma yattı 4900 TL....Halen araştırıyorum. Yanımızdaki A101 de 50 inç Onvo var kargo beklemektense acaba Onvo tercih edilir mi diyorum. Sonra Vestelin garanti ağı daha iyi diyolar Daewoo ya direkiyonu kırıyorum. Gerçi siz mi değinmiştiniz veya Scroll.com da mı duymuştum giriş seviye TV lerde HDR10 Dolby Visiona kanmayın mı diyolardı... Ama bU dAEWOO DA dOLBY aUDIO da var... İyi akşamlar
Servis ve satıcısi iyi olsun. Ürün kusurlu gelebilir.
Hdr sadece sinyali alır. Reklam amaçlı TV ler hep eski neyle süsleyip satacaklar. Bunlarla süslüyor.

A Çevrimdışı

azril

Yeni Üye
6 Şub 2022
18
44
Servis ve satıcısi iyi olsun. Ürün kusurlu gelebilir.
Hdr sadece sinyali alır. Reklam amaçlı TV ler hep eski neyle süsleyip satacaklar. Bunlarla süslüyor.
servisi iyi olan firmalar hangileridir. iyi satıcı kimlerdir. anladığım kadarıyla satıcıdan kastınız ticari alışveriş sitelerinden çok bu sitelerdeki satıcılar

R Çevrimdışı

ramazanyikici

Yeni Üye
13 Şub 2022
4
28
Arkadaşlar TCL 55P615 - VA panel midir? Tavsiye eder misiniz? 7500'e? Tavsiye etmezseniz onun yerine ne önerirsiniz?

N Çevrimdışı

NekrotikMan

Yeni Üye
22 Ocak 2022
9
32
7909 mu. 7906 mi demek istediniz

7805.....2020
7906.....2021
Bu model 2021 ile devam modeli. Aynı olur. Saphi işletim yerine Android kullanmış bunda tek farkı bu.
Aynen Hocam yanlış yazmışım model numarasını bu 7906 olan modelde sanırım edge aydınlatma kullanılmış 7805 direkt aydınlatma çok fark olur mu arasında panel aynı sanırım ikisi de ips

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Aynen Hocam yanlış yazmışım model numarasını bu 7906 olan modelde sanırım edge aydınlatma kullanılmış 7805 direkt aydınlatma çok fark olur mu arasında panel aynı sanırım ikisi de ips

Edge ve direkt LED de fark etmez. Fald bile olsa. Kötü montaj kötü taşıma vb . Bunlar etkili olur.

E Çevrimdışı

egemi

Yeni Üye
7 Şub 2022
9
28
Merhaba, 50 veya 55 inç olacak şekilde bir TV arıyorum. Aradığım özellikler şu şekilde;

- Ses sistemi iyi olsun.
- Akıcı sahnelerde takılma olmasın
- Görüntü kalitesi sağlam olsun
- 14 bin lirayı geçmesin

Bu özellikleri içeren bir TV önerebilir misiniz? Kaç gündür işin içinden çıkamadım. Teşekkürler şimdiden

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Merhaba, 50 veya 55 inç olacak şekilde bir TV arıyorum. Aradığım özellikler şu şekilde;

- Ses sistemi iyi olsun.
- Akıcı sahnelerde takılma olmasın
- Görüntü kalitesi sağlam olsun
- 14 bin lirayı geçmesin

Bu özellikleri içeren bir TV önerebilir misiniz? Kaç gündür işin içinden çıkamadım. Teşekkürler şimdiden
50QN90A Samsung
50 inç ler arasında en iyisi ama fiyatı güzel

R Çevrimdışı

radko

Yeni Üye
7 Şub 2022
45
32
Bu toshiba tvlerde uygulamaları arka plana kumandadan hangi tuşla alırım,hep uygulamaları aç kapa mı yapmalıyım ?

R Çevrimdışı

radko

Yeni Üye
7 Şub 2022
45
32
Buldum mesela tarayıcıda bi şey izlerken uydu yayına dönmek için yeşil işaratlediğim tuşa bastım mı hemen kanala geçebiliyorum tekrar tarayıcıya hemen dönmek içinde pembe işaretlediğim tuşa uzun basınca dönebiliyorum.

BFF3C337-4ACE-4DFA-89DE-5F476EE59604.jpg

A Çevrimdışı

azril

Yeni Üye
6 Şub 2022
18
44
Bütçenize uygun modelleri çıkarın. O modelleri buraya yazarsınız. Hepsiburada, epey cimri de filtreler var. Fiyat aralığı ve modeli yazar. Onları belirleyin buraya yazarsiniz

Regal 50R754UA9​

Toshiba 50UL3C63DT​

Grundig 50 GFU 7900 A​

Toshiba 50UL2163DT *A101*​

Vestel 50U9600 Ultra HD​

Regal 50R858U​

Regal 50R754U​

Nordmende NM50F353​

epeyde dediğinizi yaptım bunlar çıktı tavsiyeniz hangisidir . şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt