W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Öncelikle böyle bi platform kurduğunuz için teşekkürler. Bütçem max. 6000. 50 inç ve 55 inç tv arıyorum ama çok kararsızım. Maç izliyen biriyim. Yan açılardan dolayı ips düşünüyorum tavsiye edeceğiniz tv var mı? Daweoo düşünüyordum 55 inç modelini onunda paneli panda çıktı bilemedim ne yapayım. Yardımcı olur musunuz
IPS panel için 50 olmaz da 55 inç lerde bulursunuz. Grundig ve Vestel grup markalarında bulabilirsiniz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Tavsiye model var mı
Bu grubun her ikisinde. Modelleri aynı kalitede olur. Model numaralarına bakmayın.
Modeller genelde aynı Android li yada kendi işletim sistemli modeller olur. Ucuzundan alin.
Birde iadesi sorun olmayan satıcılardan alırsanız herzaman daha iyi olur. Çünkü bu tip firmalar büyüklerde dahil ucuz maliyetli malzeme kullanırlar. Maliyeti düşürmek için. Saticin iyi olsun istediniz ucuz bir model alın. Hepsi aynı olur. Sorunlarida

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886

Merhaba dostlar bu tv alınır mı yada bu fiyatlara başka öneriniz varmı.
Hepsiburada ve Amazon ada bakın. Vatan gibi mağazalar pahalı olur.
Birde bakarken tv firmalari model dağıtırken satış noktalarına modelleri cakistirmazlar . Aynimodeldir aslında kodunu değiştirip başka model der. Vs. Vs . Android olması önemli değil.grundig Arçelik Altus Beko. 43 inç lerini bakın. Hepsi aynı

H Çevrimdışı

hipopotam

Yeni Üye
8 Şub 2022
1
28
Lg 50UP75006 televizyon hakkında düşünceleriniz nedir? Bunun yerine bunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir model var mı?

N Çevrimdışı

NekrotikMan

Yeni Üye
22 Ocak 2022
9
32
Dostlar kurumsal bir firmadan geçen temmuz ayında 6 bin liraya philips 55pus7805 tv almıştım birkaç problemden dolayı tüketici hakem heyetine başvurmuştum "ayıpsız misliyle değişim" kararı çıktı sorun şu ki artık o tv stoklarda yok ve farklı yerlerde satış fiyatı 9-10 bin lira bu tvnin değişimi nasıl olacak bu konuyla ilgili benzer tecrübe sahibi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Suan benzer boyutta sadece philips 55pus7906 satıyorlar bu tv ile değişim önerilerse kabul etmeli miyim bu model maalesef edge led..

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

seiten

Yeni Üye
26 Ara 2018
23
36
Hepsiburada ve Amazon ada bakın. Vatan gibi mağazalar pahalı olur.
Birde bakarken tv firmalari model dağıtırken satış noktalarına modelleri cakistirmazlar . Aynimodeldir aslında kodunu değiştirip başka model der. Vs. Vs . Android olması önemli değil.grundig Arçelik Altus Beko. 43 inç lerini bakın. Hepsi aynı
Aynı modeller olduğunu biliyorum üstad. Vatan dan alma nedenim alışveriş kredisi ile çıkması arçelik sitesi ile vatan arasında bin tl fark var hatta daha fazla.

cheleby Çevrimdışı

cheleby

Yeni Üye
23 Nis 2021
37
39
Tak Çalıştır - Kendin Kur

ONVO Televizyonlarda ilk kurulumda servise ihtiyaç yoktur, kanal listesi hazırdır. Fişe takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer isterseniz kutudaki yetkili servis listesinden , ücretli montaj hizmeti de alabilirsiniz.

bu durumda ne yapmak gerekir eğer ölü piksel vs çıkarsa

A Çevrimdışı

azril

Yeni Üye
6 Şub 2022
18
44
Bu grubun her ikisinde. Modelleri aynı kalitede olur. Model numaralarına bakmayın.
Modeller genelde aynı Android li yada kendi işletim sistemli modeller olur. Ucuzundan alin.
Birde iadesi sorun olmayan satıcılardan alırsanız herzaman daha iyi olur. Çünkü bu tip firmalar büyüklerde dahil ucuz maliyetli malzeme kullanırlar. Maliyeti düşürmek için. Saticin iyi olsun istediniz ucuz bir model alın. Hepsi aynı olur. Sorunlarida
Toshiba 50UL2163DT /50UL2063DT 50" Ultra HD Smart Tv A10 1 e gelmiş fiyatı 6600. Nasıl bi tvdir tavsiye eder misiniz panel tipi nedir. VA mıdır Ips mi? Bunun yerine şunu alın dediğiniz bi model var mıdır? Teşekkürler

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Toshiba 50UL2163DT /50UL2063DT 50" Ultra HD Smart Tv A10 1 e gelmiş fiyatı 6600. Nasıl bi tvdir tavsiye eder misiniz panel tipi nedir. VA mıdır Ips mi? Bunun yerine şunu alın dediğiniz bi model var mıdır? Teşekkürler
Bunlar Va panel.
Hepsi aynı model marka ne olursa. Teknik özellikleri de fazla düşünmeyin. 60 hz Va panel direct aydınlatma fiyatlarına göre bunların hepsi elbette alabilirsiniz.
Bu tip çin işi TV ler yerel firmalarda dahil aynı olur. Yazılımsal olarak fazla bişey olmaz. Olsa bile etkisi yazılarda katalog da kalır. Çok önemli değil zaten.
HD yayınlarda zaten problem olmaz. Hareketlerde biraz sorun olur. Memc kare eklemeleri siyah çerçeve biraz hareketi yumuşatır. Bu da yapaylik hissi verir. Bundan hoslananlarda çok. Bu kişinin zevki birşey diyemeyiz. Bu tip modeller alınır fiyatı iyi olduğu süre.

Sayın W Winston Adem Helvacı Adem Helvacı beyin Youtube kanalında incelemiş olduğu yeni lisanslı Onvo android modeller için düşünceniz nedir?

Özellikle 65 inç olarak bu model hakkında yorum yapabilir misiniz?
Regal Toshiba Vestel Grundig Arçelik Android leri neyse bu da aynı olur.
Ucuzsa alınır. Ama diğer markalardan farkı yok.resmi Android koymuş vs. Napalim yani. Eskiyi süslemiş yeni model diye. Lcd bu kadardır fazlası olmaz zaten onlarda dünya markalarin yaptığı gibi LCD yi her sene süsleyip süsleyip önümüze atıyorlar.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

biperva 

Aktif Üye
13 Nis 2020
58
36
Bunlar Va panel.
Hepsi aynı model marka ne olursa. Teknik özellikleri de fazla düşünmeyin. 60 hz Va panel direct aydınlatma fiyatlarına göre bunların hepsi elbette alabilirsiniz.
Bu tip çin işi TV ler yerel firmalarda dahil aynı olur. Yazılımsal olarak fazla bişey olmaz. Olsa bile etkisi yazılarda katalog da kalır. Çok önemli değil zaten.
HD yayınlarda zaten problem olmaz. Hareketlerde biraz sorun olur. Memc kare eklemeleri siyah çerçeve biraz hareketi yumuşatır. Bu da yapaylik hissi verir. Bundan hoslananlarda çok. Bu kişinin zevki birşey diyemeyiz. Bu tip modeller alınır fiyatı iyi olduğu süre.

Regal Toshiba Vestel Grundig Arçelik Android leri neyse bu da aynı olur.
Ucuzsa alınır. Ama diğer markalardan farkı yok.resmi Android koymuş vs. Napalim yani. Eskiyi süslemiş yeni model diye. Lcd bu kadardır fazlası olmaz zaten onlarda dünya markalarin yaptığı gibi LCD yi her sene süsleyip süsleyip önümüze atıyorlar.
Teşekkürler cevabınız için ama nedense Adem bey youtube incelemesinde övmüş paneli özellikle. Android olup olmamasının benim için önemi yok aslında fiyat performans olarak beni üzmeyecek bir panel bakıyorum. Bu da inceleme videosunda panel olarak başarılı görülmüş sizde bilgili biri olduğunuz için size danışmak istedim.

Geri
Üst Alt