W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886

TC mi önerirsiniz​

Toshiba 55UA2063DT mi ?​

Bu tip yani ucuz kalite TV alırken. İadesi sorun çıkarmayan yerden alırsanız iyi olur.
Bu ikisinde de ekran homojenligi yani arka ışığın düzensizliği duruma göre az yada çok olabilir.
P615 Va panel kullanır. Toshiba karışık IPS yada Va olur.
Va panel alırken 615 gibi karşıdan iyi görüntü alırsın. Yanlardan kontrastı kaybeder.
Normal yayınlar için yeterli. Evde TV niz varsa ondan ekstra bir şey sunmaz. Güncel bir smart özellikli TV almış olursunuz.

R Çevrimdışı

radko

Yeni Üye
7 Şub 2022
45
32
Bu tip yani ucuz kalite TV alırken. İadesi sorun çıkarmayan yerden alırsanız iyi olur.
Bu ikisinde de ekran homojenligi yani arka ışığın düzensizliği duruma göre az yada çok olabilir.
P615 Va panel kullanır. Toshiba karışık IPS yada Va olur.
Va panel alırken 615 gibi karşıdan iyi görüntü alırsın. Yanlardan kontrastı kaybeder.
Normal yayınlar için yeterli. Evde TV niz varsa ondan ekstra bir şey sunmaz. Güncel bir smart özellikli TV almış olursunuz.
Toshiba bu seride sadece Va panel kullanıldığını paylaşmış üstadlar youtubede ?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Toshiba bu seride sadece Va panel kullanıldığını paylaşmış üstadlar youtubede ?
Yok o baktıkları inç ler 50 58 inç ise bu ebatlar sadece Va olarak üretilir. Ondan öyle demişlerdir

50,58,60,70 inç hangi markada görürseniz bilin ki Va dir. Diğer boylar karışık üretim olur

Tcl firması tüm modellerinde Va kullanır.
Samsung da öyleydi. Son yıllarda o da IPS panel koymaya başladı.
43AU7XXX..... VA
43AU8XXX......IPS GİBİ

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

radko

Yeni Üye
7 Şub 2022
45
32
Yok o baktıkları inç ler 50 58 inç ise bu ebatlar sadece Va olarak üretilir. Ondan öyle demişlerdir

50,58,60,70 inç hangi markada görürseniz bilin ki Va dir. Diğer boylar karışık üretim olur

Tcl firması tüm modellerinde Va kullanır.
Samsung da öyleydi. Son yıllarda o da IPS panel koymaya başladı.
43AU7XXX..... VA
43AU8XXX......IPS GİBİ
Anladım peki bunu kutunun üstünde ki numaralardan öğrenme imkanımız var mı ? Yoksa sadece tv içindemi yazar ?
Birde Toshiba ua2630 ilk defa 55inch tv üretti sanırım?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Anladım peki bunu kutunun üstünde ki numaralardan öğrenme imkanımız var mı ? Yoksa sadece tv içindemi yazar ?
Birde Toshiba ua2630 ilk defa 55inch tv üretti sanırım?
55 inç leri var. Size dek gelmemiştir. Kutunun üstü olur. Forumda Vestel bilgi bölümü var. Orada Vestel de çalışan arkadaşlar var. Gönderirseniz fotosunu hangi panel kullandığını size yazarlar.

S Çevrimdışı

seiten

Yeni Üye
26 Ara 2018
23
36
Merhabalar dostlar 12 yıllık beko lcd televizyonum arıza yaptı gelen servis panel arızası olduğu ve eski olduğu için panelinin bulunamadığını söyledi.Yeni tv içinse android almayın kasma yapar normal smart olanlardan alın önerisi sundu sizlerin tavsiyesi nedir.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Merhabalar dostlar 12 yıllık beko lcd televizyonum arıza yaptı gelen servis panel arızası olduğu ve eski olduğu için panelinin bulunamadığını söyledi.Yeni tv içinse android almayın kasma yapar normal smart olanlardan alın önerisi sundu sizlerin tavsiyesi nedir.
Kullandığın TV kaç inç ti. İnternet bütçe aralığına göre bakın. Modelleri paylaşın forumda. Burada yani

S Çevrimdışı

seiten

Yeni Üye
26 Ara 2018
23
36
Kullandığın TV kaç inç ti. İnternet bütçe aralığına göre bakın. Modelleri paylaşın forumda. Burada yani
42 inç 106 ekran yani o boyutlarda ve beko, grundig ve toshiba düşünüyorum sadece sormak istediğim android tvlerde kasma sorunu yaşar mıyım. Ekstra programlar filan kurulmayacak.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
42 inç 106 ekran yani o boyutlarda ve beko, grundig ve toshiba düşünüyorum sadece sormak istediğim android tvlerde kasma sorunu yaşar mıyım. Ekstra programlar filan kurulmayacak.
Cep TLF nu düşün. Fazla birşey yuklemezseniz firma güncellemelerini yaparsa bir sorun yaşamazsınız. Tizen webos içinde aynı şeyler geçerli.
Samsung 2014 öncesi smart güncelleme lerini kesti.
Smart TV lerde biyere kadar. Önemli değil fazla.

S Çevrimdışı

seiten

Yeni Üye
26 Ara 2018
23
36
Cep TLF nu düşün. Fazla birşey yuklemezseniz firma güncellemelerini yaparsa bir sorun yaşamazsınız. Tizen webos içinde aynı şeyler geçerli.
Samsung 2014 öncesi smart güncelleme lerini kesti.
Smart TV lerde biyere kadar. Önemli değil fazla.
Teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

azril

Yeni Üye
6 Şub 2022
18
44
Öncelikle böyle bi platform kurduğunuz için teşekkürler. Bütçem max. 6000. 50 inç ve 55 inç tv arıyorum ama çok kararsızım. Maç izliyen biriyim. Yan açılardan dolayı ips düşünüyorum tavsiye edeceğiniz tv var mı? Daweoo düşünüyordum 55 inç modelini onunda paneli panda çıktı bilemedim ne yapayım. Yardımcı olur musunuz

Geri
Üst Alt