Ben de evlilik öncesi tv araştırıyordum. Uzun araştırmalar sonucu 2 tv modeli arasında kalmıştım.
Düşün düşün düşün en sonunda Philips olan modeli dün sipariş geçtim. Trendyol'da Teknosa satıcısından 9.098,26₺'ye satın aldım. (Amazon'dan almak için çok bekledim ama maalesef fiyat hep yüksek kaldı. Ben aldıktan 5-6 saat sonra Amazon, Trendyol ile yarışa girip fiyatı 9.089₺'ye düşürdü ama ben iade edip almakla uğraşırken Trendyol'daki fiyat arttı ve ardından Amazon'daki fiyatta çok geçmeden tekrar arttı. Bende iadeden vazgeçtim tv'nin gelmesini bekliyorum.)
HDR konusunda bu fiyat bandındaki tv'ler istendiği kadar iyi değilmiş ama idare eder diyebiliriz. Sony'nin marka algısı dışında bu tv özelinde pek bi numarası yok gibi. Philips'e şans vermeyi tercih ettim.
Takip ettiğim dönemde Sony 9.649₺'ye kadar düştü. Philips ise en ucuz 9.089₺'ye satıldı bilgin olsun. Dolar'da oynaklık olmazsa muhtemelen bu fiyatlara tekrar gelecektir. Zaten çok yükselmedi.
Ayrıca Philips olan modelin 58" olanı en uygun 10.330₺ gibi bir fiyattan satıldı yakın zamanda.