A
adilkahraman
Aktif Üye
- 26 Ocak 2022
- 118
- 36
Merhabalar, 3760 TL ye FINLUX 43FX720FA model FHD Android 9.0 TV aldım, Vestel grubunda bu ekran büyüklüğünde şuan en ucuz android TV.
Önemli özellikler;
HDR 10
BLUETOOTH
WİFİ 5 GHZ
DOLBY AUDİO - DİJİTAL
800 HZ FMX - 50 HZ DONANIMSAL
OPTİK SES ÇIKIŞI
1 GB RAM, 8 GB ROM (4 GB KULLANILABİLİR)
3 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KURULUM
HKC VA PANEL
17MB171 ANAKART
Ben cihazı film izlemek ve ileride farklı kodek içeren film vs olursa play storeden media oynatıcı program yükleyerek kodek sorununu çözerim düşüncesi ile aldım. YouTube de bu modelin incelemelerini bulamadım. Tüm özellikler ve fiyat düşünüldüğünde tavsiye eder misiniz.
Eğer müsait ise
Adem Helvacı hocam inceleme yapabilir misiniz ?
Ayrıca Daewoo 55DM54U modeli de takip ediyorum, LG İPS panel tekli üretim, MB180E anakart, yeni qui linux menü. Finlux için henüz kurulum yaptırmadım, iade hakkım devam ediyor, Daewoo için beklemedeyim.
Edit: Hepsiburada, Daewoo 55DM54U modelini 5700 den 6800 e çıkarttı, o yüzden vazgeçtim.
Durum bu şekilde, teşekkürler.
Önemli özellikler;
HDR 10
BLUETOOTH
WİFİ 5 GHZ
DOLBY AUDİO - DİJİTAL
800 HZ FMX - 50 HZ DONANIMSAL
OPTİK SES ÇIKIŞI
1 GB RAM, 8 GB ROM (4 GB KULLANILABİLİR)
3 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KURULUM
HKC VA PANEL
17MB171 ANAKART
Ben cihazı film izlemek ve ileride farklı kodek içeren film vs olursa play storeden media oynatıcı program yükleyerek kodek sorununu çözerim düşüncesi ile aldım. YouTube de bu modelin incelemelerini bulamadım. Tüm özellikler ve fiyat düşünüldüğünde tavsiye eder misiniz.
Eğer müsait ise
Ayrıca Daewoo 55DM54U modeli de takip ediyorum, LG İPS panel tekli üretim, MB180E anakart, yeni qui linux menü. Finlux için henüz kurulum yaptırmadım, iade hakkım devam ediyor, Daewoo için beklemedeyim.
Edit: Hepsiburada, Daewoo 55DM54U modelini 5700 den 6800 e çıkarttı, o yüzden vazgeçtim.
Durum bu şekilde, teşekkürler.

Son düzenleme: