Merhabalar
Aranıza yeni katılan kararsız bir vatandaş olarak selamlarımı saygılarımı sunarım..
Adem Helvacı Bey'in videolarına televizyon araştırırken Youtube üzerinden denk geldim...
Öncelikle tüm bilgilendirmeleriniz için size çok teşekkür ediyorum..
Sizin gibi konunun ehli birisinin tüm teknik detayları anlaşılır bir şekilde sosyal mecralarda paylaşması çok güzel bir durumdur...
Konumuza gelecek olursak son 1 aydır kendime uygun TV bakıyorum en son geldiğim noktada 2 ürün arasında kaldım...
Lütfen bana yardım edin..
Birinci seçeneğim olan Sony KD-55X81J 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV
İkinci seçeneğim olan Philips 58PUS8506 58'' 146 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Ambilight LED TV
Kriterlerim :
İşletim sistemi işlevselliği (tablet gibi kullanabilme) Android
Playstation'a tam uyumlu.. (Görüntü ve ses tam performanslı çalışması)
Ürün yazılım güncelleme desteği kısa süre içerisinde kesilmesin ( 3 yılda bir televizyon alamayız Adem Bey
Araştırmalarımda Philips 58PUS8506 58'' 146 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Ambilight LED TV ile ilgili çok fazla şikayet gördüm..
Panelden ışık sızıyor - arızalı geldi - hasarlı geldi - servisi berbat diyen var destek alamıyorum diyenler var..
Açıkçası korktum Adem Bey. Bu devirde para kolay kazanılmıyor. Bu kadar para verip bir de mağdur olmayalım istiyorum açıkçası..
Sony ile ilgili pek olumsuz bir yorum yok ama satış rakamlarına göre bakınca çokta emin olamadım..
Örnek vermek gerekirse : Philips 1000 adet satmış 100 tane kötü yorum var 900 tane iyi.. - Sony 100 tane satmış onda kötü yorum yok hepsi iyi...
Şimdiden tavsiye ve açıklamalarınız için çok teşekkürler saygılarımla...