Merhaba, 4 kişilik ailem ile birlikte kullanacağımız elektronik şansına bağlı olduğunu biliyorum ancak uzun ömürlü olmasını dilediğim bir tv aramaktayım.
Kullanacağımız odadaki oturma düzenimize göre;
1-) Tv’ ye uzaklığımız 2.5 - 3 m.
2-) Tv’ ye olan bakış açılarımız 70 - 80°.
3-) Normal yayın, netflix, prime video genel kullanımda olacak. Spor yayınları veya oyun oynamak için kullanılmayacak.
4-) Boyutları 50"(farklı tavsiyeleri de değerlendirebilirim)
5-) MVA veya VA panel düşünüyorum ancak ne kadar doğru bir seçim bilemiyorum.(farklı tavsiyeleri de değerlendirebilirim)
6-) Direct led ne kadar doğru bir seçim bilemiyorum.(farklı tavsiyeleri de değerlendirebilirim)
Belirlediğim bütçe 8-10 bin bandında belki yukarı fazla çıkmamak kaydı ile fiyatına değecek bir ürün için biraz daha yukarılara çıkabilir. Kendimce bazı ürünler belirlesem de bu ürünlerin teknik servislerindeki aksaklıkları öğrenmemden ve yedek parça fiyatlarını da pek bilmediğim için aklım çok karıştırmakta. Farklı tavsiyeleriniz var ise değerlendirmek isterim. Açıkcası yerli üreticelere de pek baktığımı söyleyemeceğim tavsiyeleriniz varsa değerlendirebilirim bu yüzden de sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.
Baktığım ürünler ve fiyatları;
1-) Philips pus 8506 (10021₺)
2-) tcl c725 (8999₺)
3-)
50UP81006 (8842₺ indirimli fiyatı)
W
Winston,
Adem Helvacı hocam kanalınızdaki uğraşlarınız içinde size çok teşekkür ediyorum.