Yanıtınız için çok teşekkür ederim. peki 120 hz bir tv alsam bu sorunları yaşar mıyım sizce ? veya ips panel 65nano756pa alsam sizce aşabilir miyim bu durumu ?TV leri zamliyorlar. Gene fiyat artışı başladı.
Mecburiyet in yoksa evdeki ile devam etmek en mantıklısı.
Baktığın modeller görüntü kaliteleri de hemen hemen birbirine yakın modeller olup. Smart tarafı farklı. Sadece işletim sistemi hangisi hoşuna gidiyorsa. Ona eğilin. Görüntüde fazla birşey oynamaz bu modellerde. Tabiki fiyat. Ucuzu
Titreme nedenleri çok olur. Yayının FPS i düşüktür. Arka ışık frekansı ile yayın birbirini tutmaya bilir. Dinamik kontrast ayarı çok açılmıştır. Capcanlı olması için. Vb.vb. bunlar harekette sorunlar çıkarır. Bu tüm TV lerde markalarda olur. Kimde az kimde çok. TV ebat buyutukce bunları fark etmeniz artar.
Eğer TV yi iade etmezseniz TV nin görüntü ayarlarından film modunda izleyin. Saçma sapan yazılımlardan sizi uzak tutar bu mod.
TV geri verirseniz ise. Hareketi daha iyi kullanan markalar Philips ve Sony. Mükemmel değil sadece diğer markalardan hareketi daha iyi işler
100-120 hz paneller hareketi daha iyi yapar. 24-25-30-50-60 kare deki yayınların katları olduğu için frekans tutar. Panel hızıyla kaynak eşit olurYanıtınız için çok teşekkür ederim. peki 120 hz bir tv alsam bu sorunları yaşar mıyım sizce ? veya ips panel 65nano756pa alsam sizce aşabilir miyim bu durumu ?
Sony nin bu modeli çok pahalı giriş seviyesi. Ekstra bişey sağlamaz size. Sadece para harcamaktan baskaSony KD-50X81J TV düşünmeye başladım. Paneli RAM ROM HDD nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bu TV nasıl tavsiye eder misiniz?
Vestel 65u9600 panel bilgisi var mıdır acaba .
Tv den memnunmusunuz, görüntüsü nasılÇok teşekkürler 65U9600 satın aldım panel bilgisini sizden alınca![]()
Kenar aydınlatma, VA panel diye biliyorum. Eğer oyun oynayacaksanız VRR ve ALLM desteği nedeniyle AU9000 tavsiye ederim. Oyun oynamayacaksanız bence Q60T daha iyi bir televizyon;Merhabalar, Samsung 50au9000 serisi hakkında bilgi alabilir miyim Paneli VA mı IPS mi? 7000 TL bandında buldum cihazı. W WinstonAdem Helvacı
Unforgotten Tv arayışım sırasında radarıma girdi. Renk paleti olarak Sony 50xj81'den görüntü kalitesi daha canlı geldi bana. 50q60t bakıyordum ama malesef fiyatlar arttı. Ama parlaklığı bana daha güzel geldi 50au9000'nin. 50q70t alamayacaksam giriş seviyesi Q led almaktan vazgeçmek üzereyim
![]()
Bilgi için çok teşekkür ederim. Biraz bütçe sebebiyle 50au9000 almaya karar verdim. Xbox ile güzel olabilir o zamanKenar aydınlatma, VA panel diye biliyorum. Eğer oyun oynayacaksanız VRR ve ALLM desteği nedeniyle AU9000 tavsiye ederim. Oyun oynamayacaksanız bence Q60T daha iyi bir televizyon;
- Q60T statik kontrast 7.000:1 / AU9000 3.800:1
- Q60T yaklaşık 500 nits parlaklık / AU9000 300 nits parlaklık
Henüz teslim almadım ürünü. Alıp kurulumu gerçekleştirince buraya ilk izlenimlerimi aktaracağım.Tv den memnunmusunuz, görüntüsü nasıl