theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
N Nevermind, adem hoca özelliklerini paylaşmıştı.

Bu modeldeki panel ads yani ips mantığı ile aynı sayilsada boe ads panel parlaklığı diğer ips panellerden çok daha iyi ve tüm detayları görebiliyorsun. Bu model bir çok Vestel tv den çok daha iyi canlı bir görüntüye sahiptir.

N Çevrimdışı

Nevermind

Yeni Üye
29 Kas 2021
16
33

Bu modeldeki panel ads yani ips mantığı ile aynı sayilsada boe ads panel parlaklığı diğer ips panellerden çok daha iyi ve tüm detayları görebiliyorsun. Bu model bir çok Vestel tv den çok daha iyi canlı bir görüntüye sahiptir.

Stokta mevcutsa yarın alayım hocam teşekkürler

toshiba 58ua2063dt hangi panel bilginiz var mı

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mduymaz

Yeni Üye
30 Kas 2021
1
35
Merhabalar herkese. Her ne kadar TCL 55C728 i denemek için can atsam da gitti gidiyorla yaşadığım olaylar neticesinde siparişim iptal edildi. Doların artması ve ekonomideki tutarsızlıkları sebebiyle bir an önce tv almak adına Samsung 50Q67A modelini satın aldım. Henüz kargoya bile verilmedi. Aramızda kullanan veya fikri olan var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.

Sidious Çevrimdışı

Sidious

Yeni Üye
13 Haz 2021
5
43
Arkadaşlar allahını seven 50", 5.000TL civarında bir TV önerebilir mi lütfen. Yok Panda panel, yok şöyle yok böyle derken kafa çok karıştı.

4 Çevrimdışı

4601Hkn

Yeni Üye
22 Ocak 2021
23
43
Formumuzu koruyalım.:affet:bilmiyomRegal 50R753U SILVER, Regal 50R754U. F fikoloji (tavsiye vermeyen:ciks-:cak) ve diğer arkadaşlar 753 ve 754 serisi hakkında fikir verebilir mi

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Ercan22100

Yeni Üye
20 Eki 2021
2
37
Aslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.

Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?

Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Hocam tosiba 49 inç smart tv Google üzerinden flim sitesinden izleerken video dönüp tv kendine reset atıyor sorun nedir

A Çevrimdışı

alihsan

Yeni Üye
24 Kas 2021
13
36
Vestel 65u9600 panel bilgisi var mıdır acaba .
Forumda vestel panel bilgi hattı olarak başka bir başlık var, vestel ürünleriyle ilgili her türlü bilgi mevcut ?‍♂️

Formumuzu koruyalım.:affet:bilmiyomRegal 50R753U SILVER, Regal 50R754U. F fikoloji (tavsiye vermeyen:ciks-:cak) ve diğer arkadaşlar 753 ve 754 serisi hakkında fikir verebilir mi
Forumda vestel panel bilgi hattı olarak başka bir başlık var, vestel ürünleriyle ilgili her türlü bilgi mevcut. Sizin için faydalı olabilir.?‍♂️

I Çevrimdışı

independence34

Yeni Üye
18 Kas 2021
4
35
arkadaşlar selamlar, Qled 65q60T tv aldım ama hareketli sahnelerde gercekten gözümde sorun varmış gibi milisaniye titreme oluyor görmekte gucluk cekiyorum. goruntu netligi ayarımda kisisel, titreme azaltma:3, led hareketli goruntu:kapalı, parazit:otomatik. tüm ayarları denedim.yeni aldım hakikaten iade etmeyi cok kez dusundum. mesela lg nanocell 65nano756pa böylemidir. gerekirse iade edip bunu alayım. bu konuyla ilgili köşeye sıkıstım kaldım. yardımcı olursanız minnettar olurum.

D Çevrimdışı

Dvl35

Yeni Üye
9 Kas 2021
18
35
Arkadaşlar a101 de satılan samsung 50au8000 tv nasıl acaba 7299 fiyatı var. fiyattan dolayı biraz uzağım ama aklımda vestel 55ua9800 var 6500 tl. Genç bir kullanıcı için başka öneri de olabilir. tek kişi kullanacağım. genelde film ve motor sporları izlerim.
Bende çok merak ediyorum. 50q60t ve 50x81j arasında gidip geldik. 50q9900 bile baktım. Ama kur atakarından sonra tv yi de alamadık. Kafamda deli sorular ?

Geri
Üst Alt