Y
yemresoglu
Yeni Üye
- 23 Kas 2021
- 12
- 43
Hayırlı olsun. İsterseniz nasıl bir cihaz geleceğine bakın, beğenmezseniz iade edersiniz. Amazon iade konusunda zorluk çıkarmıyor diye söyleniyor, tabi Türkiye'deki Amazon Müşteri Hizmetleri değişmediyse.
Eğer defosuz bir panel denk gelirse görüntüsü beklentilerinizi kesinlikle karşılar. Fakat bu model hakkında şikayetler de az sayılmaz. Özellikle Netflix'teki 4K HDR ve Dolby Vision görüntüleme konusunda çok şikayet var. Youtube üzerindeki videolarda sorun yokken Netflix'teki görüntünün soluk ve puslu olduğunı söyleyenler var; hem burada hem de yurt dışında. Bir de bazı cihazlarda ekran ile çerçeve arasında açıklık var.
Aşağıya, konuyla ilgili bir kaç link bırakıyorum ?
Philips Pus8505 Dolby Vision Sorunu
Merhaba Yaklaşık 10 gün önce Philips 70PUS8505/12 tv aldım. Televizyonla alakalı düşüncelerimi maddeler halinde not alıyorum ve burada paylaşmayı planlıyorum ama aşamadığım bir kaç sorunum var. Bunlardan ilki Dolby Vision ve HDR+ ile ilgili. Netflix aboneliğim ULTRA HD ve internetim 50 mb lakin...tavsiyeforumu.comPhilips PUS8505 ve LG UN7400 Smart TV Görüntü Kalitesi Karşılaştırma
Soldaki Philips 50PUS8505 ve sağdaki LG 50UN7400 Smart 4k Tvlerin fabrika ayarlarında görüntü testlerini yorumsuz olarak yapmışlar. Philips PUS8505 MVa Panel Direct Led 2020 model LG UN7400 Va Panel Direct Led 2020 model Her ikiside henüz ülkemize gelmediler malum salgın yüzünden. Beklesem mi...tavsiyeforumu.com
Buradan, 150. sayfadaki Jucca adlı üyenin şikayetini bir inceleyin,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
10. dakikaya dikkat,
Saolun hocam bu sıkıntıların bir kısmını biliyor bazılarını bilmiyordum. A atoprak hocamın da dediği gibi 8506 nın yeni seri olması nedeniyle mevcut sorunlara bir çözüm bulunmuştur umarım diyerek sipariş verdim , bir de dediğiniz gibi Amazon'un iade taleplerinde sorun çıkarmadığı söyleniyor. Gerçi bunu iade edip paramızı geri alana kadar kim bilir fiyatlar ne olur orası da Allah kerim
...Son olarak Philips yerine yine 10 bin TL civarında 55-58 inç önerilerine açığım sipariş iptali tek tuşa bakar YouTube netfilix exen beinconnect... Bu dörtlüden ibaret olacak kullanım .tabi TV yi almışken bulabilirsek arada harici kaynaktan (USB) 4k film de izlemek isteriz sanırım.
Son düzenleme: