Cevap için teşekkürler tvyi sipariş ettim bakalım gelince ben de paylaşırım iyi kötü yanlarınıFiyati iyi ise IPS 120 hz lik panel kullanıyor. Harekete duyarlı iseniz. Olur. Ama fiyatı önemli.
Cevap için teşekkürler tvyi sipariş ettim bakalım gelince ben de paylaşırım iyi kötü yanlarınıFiyati iyi ise IPS 120 hz lik panel kullanıyor. Harekete duyarlı iseniz. Olur. Ama fiyatı önemli.
Salona 55 inç küçük geliyor, 55oled 12bin lira iken 65oled 24bin lira!! yoksa trafikte yanımdan geçen audi'ler gibi oled'e bakıp durdum ?Garanti uzatma ne kadar güvenilir ben ülkemizde bu işlerden emin değilim seneye çekip gitseler. Ne olacak. 1200 az para değil
Alışverişini amazondan yapman daka iyi olur. İade konusunda sorun çıkarmadan alıyorlar. 70 inç lerde kalite düşük olur. Kasa büyük arka aydınlatma sorunları çekme ihtimalin yüksek.
Aliihsan 13 bin TL 55 oled TV alman bana daha mantıklı geliyor. Buna yönelmek senin için daha iyi diye düşünüyorum
Yazdığınız modellerden sadece TCL 65c728 100-120hz destekliyor, seveni de çok söveni de?Arkadaşlar merhaba maximum 12.000 tl kadar bütçe ayırdım minimum 65 inc 164 ekran bir tv arayışındayım kullanım amacı film izleme sunum için ekran yansıtma ve ps5 oyunları bu yüzden ekran yenileme hızı 50 60 olmasın sizler kadar panel bilgi sahibi değilim kafamdaki modeller şu şekilde
Samsung QE65Q60T
TCL 65C728
Sony 65X80J ve 81J modelleri
Lg Dahil olmak üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var
Onvo’lar Vestel grubunda olmadığından muhtemelen yardımcı olamazlar hocam.![]()
merhaba ürünün paneli hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim ??
Ek olarak bir de yine Vestel 58UA9600 modeli var. Bu da olabilir.Arkadaşlar selamlar,
6-7 Bin TL maksimum bütçe ile tv bakıyorum. Baştan 65 inç düşünmüştüm ama fiyatlar durmadan artınca bütçe yetersiz kaldı. Velhasıl kelam son olarak 2 modele indirgedim. Vestel 58U9510 ve 55U9600 arasında kaldım. Ekran büyüklüğü de önemli fakat panel görüntü teknolojileri vs açısından kıyaslarsak sizce hangisini almalıyım ? fiyatları ikisinin de aynı şuan için 5.800,00 TL.
Yanıtlar ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. iyi forumlar.
Hocam bilgi için teşekkür ederim a101 mağazada görmüştüm alınır mı sizceN Nevermind, boe ads panel mevcut. Gördüğüm en iyi parlaklığa sahip bir panel kullanmışlar. Hangi mağazada bu fiyatı ne kadardi ?
Aslında regal 50r754u ile arasında kaldım hocam , hangi koda göre bakıyoruz boe panel oldugunu anlıyoruz teşekkürlerN Nevermind, hiç kacirma 2 arkadaşımda bu modeli satın aldı. Bizzat gidip test ettim paneli ads boe sahip gerçekten güzel kaliteli canli renkleri vardır. Android kısmı gayet seri ve akıcıdır. Bir Sony kullanıcısı olarak ben bu modeli çok beğendim. Sanırım 3800 TL gibi bir fiyatı vardı ?
Onvo nun boe ads oldugunu hangi koddan anladımız hocam forumda mevcut muN Nevermind, vestelde ne çıkarsa bahtina panda panel chot panel şans işi kutusunun uzerindeki seri nosunu paylaşıyorsun öyle öğrenirsin. Sabit bi panel kullanmıyor Vestel yani. Karanlık puslu bir panelde çıkabilir parlak bir ekranda çıkabilir ha Vestel almışsın ha kumar oynamışsin.