W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Şimdi 70nano756 için 12bin Tl fiyat aldım, garanti süresini Gulf Sigorta ile anlaşmalı olarak +3 yıl uzatmak için 1200 Tl fiyat verdiler. Lg yetkili servis garantisi değil özel sigorta anlaşmalı bir garanti uzatma söz konusu. Forumdaki arıza konularını okudukça ihtiyaç gibi görünüyor ama ilk kez tv alıyorum, kar/zarar oranını bilemiyorum. Bu konuda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
Garanti uzatma ne kadar güvenilir ben ülkemizde bu işlerden emin değilim seneye çekip gitseler. Ne olacak. 1200 az para değil
Alışverişini amazondan yapman daka iyi olur. İade konusunda sorun çıkarmadan alıyorlar. 70 inç lerde kalite düşük olur. Kasa büyük arka aydınlatma sorunları çekme ihtimalin yüksek.

Aliihsan 13 bin TL 55 oled TV alman bana daha mantıklı geliyor. Buna yönelmek senin için daha iyi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

ckurudal

Yeni Üye
30 Kas 2021
1
41
Arkadaşlar merhaba maximum 12.000 tl kadar bütçe ayırdım minimum 65 inc 164 ekran bir tv arayışındayım kullanım amacı film izleme sunum için ekran yansıtma ve ps5 oyunları bu yüzden ekran yenileme hızı 50 60 olmasın sizler kadar panel bilgi sahibi değilim kafamdaki modeller şu şekilde

Samsung QE65Q60T
TCL 65C728
Sony 65X80J ve 81J modelleri

Lg Dahil olmak üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var

A Çevrimdışı

alihsan

Yeni Üye
24 Kas 2021
13
36
Garanti uzatma ne kadar güvenilir ben ülkemizde bu işlerden emin değilim seneye çekip gitseler. Ne olacak. 1200 az para değil
Alışverişini amazondan yapman daka iyi olur. İade konusunda sorun çıkarmadan alıyorlar. 70 inç lerde kalite düşük olur. Kasa büyük arka aydınlatma sorunları çekme ihtimalin yüksek.

Aliihsan 13 bin TL 55 oled TV alman bana daha mantıklı geliyor. Buna yönelmek senin için daha iyi diye düşünüyorum
Salona 55 inç küçük geliyor, 55oled 12bin lira iken 65oled 24bin lira!! yoksa trafikte yanımdan geçen audi'ler gibi oled'e bakıp durdum ?
Amazondaki iade kolaylığını düşündüm ama 800 lira daha pahalıydı, ek garanti almadım çünkü özel serviste geçerli ve muadil parça kullanımına açık bir sözleşmesi vardı. Vatan bilgisayardan 70nano756 sipariş geçtim, gerisi kısmet, kurulum yapılınca deneyimlerimi paylaşacağım.Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba maximum 12.000 tl kadar bütçe ayırdım minimum 65 inc 164 ekran bir tv arayışındayım kullanım amacı film izleme sunum için ekran yansıtma ve ps5 oyunları bu yüzden ekran yenileme hızı 50 60 olmasın sizler kadar panel bilgi sahibi değilim kafamdaki modeller şu şekilde

Samsung QE65Q60T
TCL 65C728
Sony 65X80J ve 81J modelleri

Lg Dahil olmak üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var
Yazdığınız modellerden sadece TCL 65c728 100-120hz destekliyor, seveni de çok söveni de?
Şu sitede detaylı teknik özelliklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Evil Belief

Yeni Üye
12 Tem 2021
49
E75AC78B-01ED-465B-AA19-0C583215C0D8.jpg

merhaba ürünün paneli hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim ??
Onvo’lar Vestel grubunda olmadığından muhtemelen yardımcı olamazlar hocam.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tsksn 

Yeni Üye
23 Tem 2018
32
2021 model 100 hz olan ve modelleri arasında 2500 lira gibi bir fark var ama kıyaslama yaptığımda ses gücü ve edge/direct led farklılığı var gibi duruyor. Hiç iki tv yi yanyana göremedim, incelem fırsatı olan arkadaş oldu mu?

tv de oyun oynanmayacak, uydu yayınları ve netflix ile kullanılacak, Farklı açılardan izleneceği için ips ekran daha mantıklı gibi duruyor.
Büyük ekranda ekran yenileme hızının kayda değer artısı olacaksa üstteki iki model arasındayım.

Fakat ciddi fiyat farkı olması nedeniyle 2021 model 50 hz nanocell olan veya direct led modellerine yönelsek pişman olur muyuz üstadlar

B Çevrimdışı

burake07

Yeni Üye
15 Nis 2019
35
33
Arkadaşlar selamlar,

6-7 Bin TL maksimum bütçe ile tv bakıyorum. Baştan 65 inç düşünmüştüm ama fiyatlar durmadan artınca bütçe yetersiz kaldı. Velhasıl kelam son olarak 2 modele indirgedim. Vestel 58U9510 ve 55U9600 arasında kaldım. Ekran büyüklüğü de önemli fakat panel görüntü teknolojileri vs açısından kıyaslarsak sizce hangisini almalıyım ? fiyatları ikisinin de aynı şuan için 5.800,00 TL.

Yanıtlar ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. iyi forumlar.

Arkadaşlar selamlar,

6-7 Bin TL maksimum bütçe ile tv bakıyorum. Baştan 65 inç düşünmüştüm ama fiyatlar durmadan artınca bütçe yetersiz kaldı. Velhasıl kelam son olarak 2 modele indirgedim. Vestel 58U9510 ve 55U9600 arasında kaldım. Ekran büyüklüğü de önemli fakat panel görüntü teknolojileri vs açısından kıyaslarsak sizce hangisini almalıyım ? fiyatları ikisinin de aynı şuan için 5.800,00 TL.

Yanıtlar ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. iyi forumlar.
Ek olarak bir de yine Vestel 58UA9600 modeli var. Bu da olabilir.

Son düzenleme:
theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
N Nevermind, hiç kacirma 2 arkadaşımda bu modeli satın aldı. Bizzat gidip test ettim paneli ads boe sahip gerçekten güzel kaliteli canli renkleri vardır. Android kısmı gayet seri ve akıcıdır. Bir Sony kullanıcısı olarak ben bu modeli çok beğendim. Sanırım 3800 TL gibi bir fiyatı vardı ?

B Çevrimdışı

Buz Adam

Yeni Üye
30 Kas 2021
5
28
Arkadaşlar a101 de satılan samsung 50au8000 tv nasıl acaba 7299 fiyatı var. fiyattan dolayı biraz uzağım ama aklımda vestel 55ua9800 var 6500 tl. Genç bir kullanıcı için başka öneri de olabilir. tek kişi kullanacağım. genelde film ve motor sporları izlerim.

N Çevrimdışı

Nevermind

Yeni Üye
29 Kas 2021
16
33
N Nevermind, hiç kacirma 2 arkadaşımda bu modeli satın aldı. Bizzat gidip test ettim paneli ads boe sahip gerçekten güzel kaliteli canli renkleri vardır. Android kısmı gayet seri ve akıcıdır. Bir Sony kullanıcısı olarak ben bu modeli çok beğendim. Sanırım 3800 TL gibi bir fiyatı vardı ?
Aslında regal 50r754u ile arasında kaldım hocam , hangi koda göre bakıyoruz boe panel oldugunu anlıyoruz teşekkürler

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
N Nevermind, vestelde ne çıkarsa bahtina panda panel chot panel şans işi kutusunun uzerindeki seri nosunu paylaşıyorsun öyle öğrenirsin. Sabit bi panel kullanmıyor Vestel yani. Karanlık puslu bir panelde çıkabilir parlak bir ekranda çıkabilir ha Vestel almışsın ha kumar oynamışsin.

N Çevrimdışı

Nevermind

Yeni Üye
29 Kas 2021
16
33
N Nevermind, vestelde ne çıkarsa bahtina panda panel chot panel şans işi kutusunun uzerindeki seri nosunu paylaşıyorsun öyle öğrenirsin. Sabit bi panel kullanmıyor Vestel yani. Karanlık puslu bir panelde çıkabilir parlak bir ekranda çıkabilir ha Vestel almışsın ha kumar oynamışsin.
Onvo nun boe ads oldugunu hangi koddan anladımız hocam forumda mevcut mu

Geri
Üst Alt