TV leri zamliyorlar. Gene fiyat artışı başladı.Bende çok merak ediyorum. 50q60t ve 50x81j arasında gidip geldik. 50q9900 bile baktım. Ama kur atakarından sonra tv yi de alamadık. Kafamda deli sorular ?
Mecburiyet in yoksa evdeki ile devam etmek en mantıklısı.
Baktığın modeller görüntü kaliteleri de hemen hemen birbirine yakın modeller olup. Smart tarafı farklı. Sadece işletim sistemi hangisi hoşuna gidiyorsa. Ona eğilin. Görüntüde fazla birşey oynamaz bu modellerde. Tabiki fiyat. Ucuzu
Titreme nedenleri çok olur. Yayının FPS i düşüktür. Arka ışık frekansı ile yayın birbirini tutmaya bilir. Dinamik kontrast ayarı çok açılmıştır. Capcanlı olması için. Vb.vb. bunlar harekette sorunlar çıkarır. Bu tüm TV lerde markalarda olur. Kimde az kimde çok. TV ebat buyutukce bunları fark etmeniz artar.arkadaşlar selamlar, Qled 65q60T tv aldım ama hareketli sahnelerde gercekten gözümde sorun varmış gibi milisaniye titreme oluyor görmekte gucluk cekiyorum. goruntu netligi ayarımda kisisel, titreme azaltma:3, led hareketli goruntu:kapalı, parazit:otomatik. tüm ayarları denedim.yeni aldım hakikaten iade etmeyi cok kez dusundum. mesela lg nanocell 65nano756pa böylemidir. gerekirse iade edip bunu alayım. bu konuyla ilgili köşeye sıkıstım kaldım. yardımcı olursanız minnettar olurum.
Eğer TV yi iade etmezseniz TV nin görüntü ayarlarından film modunda izleyin. Saçma sapan yazılımlardan sizi uzak tutar bu mod.
TV geri verirseniz ise. Hareketi daha iyi kullanan markalar Philips ve Sony. Mükemmel değil sadece diğer markalardan hareketi daha iyi işler
Son düzenleme: