Bu yöntem hakkında bilgim yok açıkçası.
Eğer Bursa'daysanız gelip benim televizyonu inceleyebilirsiniz, XH9077 kullanıyorum, X90J'nin bir önceki modeli. X90J kadar parlak değil ama ondan çok aşağıda bir tv de sayılmaz.
Eğer servis kalitesi nedeniyle Samsung tercih etmek istiyorsanız bence arada çok fark yok, hepsi birbirinden kötü
Bu yöntem hakkında bilgim yok açıkçası.
Eğer Bursa'daysanız gelip benim televizyonu inceleyebilirsiniz, XH9077 kullanıyorum, X90J'nin bir önceki modeli. X90J kadar parlak değil ama ondan çok aşağıda bir tv de sayılmaz.
Eğer servis kalitesi nedeniyle Samsung tercih etmek istiyorsanız bence arada çok fark yok, hepsi birbirinden kötü.
Süper bir teklif mesaj atacağım size teşekkür ederim.ayrıca adem abi boşladı bizi bence anlasa anlasa o anlar şimdi atacağım videolardan.Bu yöntem hakkında bilgim yok açıkçası.
Eğer servis kalitesi nedeniyle Samsung tercih etmek istiyorsanız bence arada çok fark yok, hepsi birbirinden kötü.
Evet VA panel İPS panel bu şekilde anlaşılır mı .
Yabancı videoları seyrettim bu şekilde anlıyorlardı hatta sıcaklık testi falan da yapıyorlar.
Evde ki 2 tv ile çektim videoları
1.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2.
Giriş yap veya üye ol.
3.
Giriş yap veya üye ol.
4.