bu görüntü Q80A ile çekilmiş VA panel diyebilirmiyiz kesinBen teknoloji markette 65q80a sordum; VA dedi, ekrana tıklatınca ışık patlaması olayını gösterdi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu görüntü Q80A ile çekilmiş VA panel diyebilirmiyiz kesinBen teknoloji markette 65q80a sordum; VA dedi, ekrana tıklatınca ışık patlaması olayını gösterdi.
Her piksel kendi kendini aydınlattığı için, zifiri karanlığı doruklarına kadar hissedersiniz Tabi önceki tv'niz neydi onu bilmiyorum.OLED gelişir, gelişmez onu bilmem de... Ben A84J mi bir kaç günden beri izliyorum ...
Daha ilk çalıştırdığımda, ses ayarları ile oynuyorken dizide ki sahne değişti, gece görüntüsü geldi ve o anda olayın ciddiyetini anladım ... hiç öyle algı da seçicilik falan yapmadan, anlık olarak yaşadım bunu ... meğersem ben bu güne kadar "aydınlık bir gece" görüyormuşum dedim.. bambaşkaymış gerçekten
Önceki TV im FHD bir samsung du (55H6470).. tabiki denk değil ancak zamanın da güzel televizyon du ...Her piksel kendi kendini aydınlattığı için, zifiri karanlığı doruklarına kadar hissedersiniz Tabi önceki tv'niz neydi onu bilmiyorum.
eketen teraspyBen tavsiye vermiyorum ama "abi sen bunu alırmısın" dersen,alırım tabii,neden almayayım ,panel üreticisi çok yok,herkes aynı yerden temin ediyor panelleri ,bu gün bir altus 40'' kartına baktım ,işlemcisi mstar ,bunu vestel ürünleri de kullanıyor geriye servis desteği kalıyor ki bizim 2 tvde seg idi ,şimdi 1 vestel 1 seg var ,şikayetimiz yok ailecek bunlardan.
Bende de aynı modelin 40 inç'lik versiyonu var, 2014 yılında almıştım. O yıllara göre oldukça iyi bir tv'dir aslında. Ben halen yan odada kullanmaktayım, bütün smart özellikleri sorunsuz çalışmakta. Görüntü olarak da iyi, sadece hafif DSE sorunu var, neredeyse tüm Samsung televizyonlarda olduğu gibi.Önceki TV im FHD bir samsung du (55H6470).. tabiki denk değil ancak zamanın da güzel televizyon du ...
Yani aslında demek istediğim, sizin de dediğiniz gibi, pixellerin kapanması durumunda dolayı gerçekten başka bir şekilde çalışıyor televizyon ve o karanlık sahneler de fark kendini akılalmaz şekilde hissettiriyor.
Evet,Bende de aynı modelin 40 inç'lik versiyonu var, 2014 yılında almıştım. O yıllara göre oldukça iyi bir tv'dir aslında. Ben halen yan odada kullanmaktayım, bütün smart özellikleri sorunsuz çalışmakta. Görüntü olarak da iyi, sadece hafif DSE sorunu var, neredeyse tüm Samsung televizyonlarda olduğu gibi.
Zamanında rtings incelemesinde kontrast'tan 9.3, siyah renk homojenitesinden 8.5 almış bir tv'dir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
cevap alamadığım için tekrar yazıyorum kusura bakmayın
bu görüntü Q80A tv üzerinde çekilmiş VA panel diyebilirmiyizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yarın almak istiyorum sizin yorumlarınız önemli. VA değilse sony x90j bakacağım lütfen
W Winston Unforgotten Adem Helvacı
Arkadaşlar öneriniz mevcut mu ?Arkadaşlar 43 inch televizyon önerisi olan var mı ? Benim bulduklarım bunlar , sizler hangisini önerirsiniz ? Ortalama bütçe 3600 tl
1- Vestel 43F9510
2- Vestel 43U9510
Özellikle televizyonlar alımında hangi siteleri önerirsiniz ?
evet nedense samsung almaya çalışıyorum aslında her türlü sony üstün ama ileride ne yaparım kaygısı var . sony bursa da 1 servis var ve mağaza bile yok artık.Ben böyle bir yöntemle anlaşılabileceğini bilmiyordum .. emin de değilim... en güzeli sabit veya hareketli bir görüntü ile görüş açılarını kontrol etmek diye biliyorum
Bu arada fiyat farkı yoksa niye x90J bakmıyorsunuz ? Local dimming daha başarılı diye biliyorum ... hemde kesin VA
Q80A Va panelcevap alamadığım için tekrar yazıyorum kusura bakmayın
bu görüntü Q80A tv üzerinde çekilmiş VA panel diyebilirmiyizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yarın almak istiyorum sizin yorumlarınız önemli. VA değilse sony x90j bakacağım lütfen
W Winston Unforgotten Adem Helvacı
50 LG lerde Va panel.olur. hangi marka alırsan fark etmez. Hepsi aynı görüntü kalitesine sahip.olur. dünya markaları yazılımsal destek koyar. Artilariyla eksileriyle sahte kare. Siyah çerçeve vb. Bunlar hoşuna gidiyorsa. Bu markalardan biri i alabilirsiniz. Appak yani 50 incleri kalitesi hepsinde aynı olur. Hangi markaya yakınsan güveniyorsan onu alabilirsinizSelamlar. Samsung 46es6340 TVde darbe bonucu bir miktar dikey ve yatay çizgiler oluştu. Panel bulamadığım için tamir yoluna gitmedim. 50 inç TV almak istiyorum. youtube, belgesel, biraz da film izliyoruz. oda 4m x 6m.
Tv 4metre olan duvarda asılı. oturma grubu U şeklinde TVye bakıyor. aşırı yan bakma açısı yok gibi. Bana 49-50 inç bir TV önerebilir misiniz? bütçe max 7300 TL.
VA mı olmalı IPS mi? marka model TV tavsiyesi rica ediyorum. LG marka IPS TV düşünürsem hangisini tavsiye edersiniz?
TV den web browser açıp sinema dizi izleyebilmek istiyoruz. En son buna karar vermiştim LG 50UP81006 50" 127 Ekran . ama yandan ışık yansıması falan varmış. yorumlar nedeni ile buradan tavsiye almak istedim. şimdiden teşekkürler.
W Winston @U@Unforgotten Adem Helvacı
Q80A Va panel
Baktığın bu. Sony modelide iyi seçim.
50 LG lerde Va panel.olur. hangi marka alırsan fark etmez. Hepsi aynı görüntü kalitesine sahip.olur. dünya markaları yazılımsal destek koyar. Artilariyla eksileriyle sahte kare. Siyah çerçeve vb. Bunlar hoşuna gidiyorsa. Bu markalardan biri i alabilirsiniz. Appak yani 50 incleri kalitesi hepsinde aynı olur. Hangi markaya yakınsan güveniyorsan onu alabilirsiniz