Aa rtings te inceledim ips yazıyor o yüzden yazdımUfak bir düzelme yapayım. Dostum. Q80A Va.
Aa rtings te inceledim ips yazıyor o yüzden yazdımUfak bir düzelme yapayım. Dostum. Q80A Va.
Yok. Orası Kuzey Amerika ürünlerini inceler. Modellerde farklılık olur bölgelere göre.Aa rtings te inceledim ips yazıyor o yüzden yazdım
Q80A ADS IPS gözüküyor; hem Rtings hem de displayspecifications.com'da.Ufak bir düzelme yapayım. Dostum. Q80A Va.
Uydu yayınında takıntı oldu biraz kayan alt yazılardan ve hareketli sahnelerde atlama fark etmekten farklı konularda da yazdım.Q80A ADS IPS gözüküyor; hem Rtings hem de displayspecifications.com'da.
Aralarından en iyisi Sony X90J. Fakat kenar aydınlatma olmasına rağmen Q70A için de olumlu şeyler söylüyorlar. Eğer Q80A VA panel ise Sony ile kafa kafaya yarışır.
Alt yazı ve hareketli sahnelerde takılma probleminizi biliyorum, hatta şaşırdım. Samsung'ta böyle şeyler olmazdı pek. Ya cihaza özel bir arıza söz konusu ya da uydu alıcısında bir sıkıntı var. Tekrar Samsung tercih ederseniz aynı problemi yaşayacağınızı düşünmüyorum.Uydu yayınında takıntı oldu biraz kayan alt yazılardan ve hareketli sahnelerde atlama fark etmekten farklı konularda da yazdım.
Sony de tek sıkıntı sanırım servis ve gelecekte olası tamir masrafı v.s gibi .sony i deneyecek yer bulamadım uydu yayını ile. 4k demolarla alınca aldanıyoruz
teşekkürlerVestel değişim fiyat teklif etti. Eski tv yi verip yeni alacağım
AVForums'a baktım, dediğiniz gibi Avrupa ve İngiltere'ye gönderilen Q80A'lar VA panel diyorlar. 55 inç'lerde AUO ve CSOT panel; 65 inç'lerde ise SDC ve CSOT panel kullanılmış.Yok. Orası Kuzey Amerika ürünlerini inceler. Modellerde farklılık olur bölgelere göre.
Avrupa ve İngiltere'ye gönderilen Q80A modelleri VA panelmiş. Bu yüzden ikisini karşılaştırırken Samsung için rtings incelemesini dikkate almayın; kıyaslayacaksanız Q80T ile kıyaslayın diyorlar.rtings incelemelerinde x90j , q80a nın çok ilerisinde .bütçe sorun değilse x90j, sorun ise q70a gayet iyi
Evet hatırlarsan sana bu tv’yi de sormuştum,hatta çok ilginçtir 80A almayı düşündüğüm zamanlar 70A’nın siyah performansının değerlendirmelere bakınca çok şaşırtıcı bulmuştum.Full array değil diye hatırlıyorum ama siyah performans vs iyi görünüyordu.Ben bugün Sony televizyonuma kavuştum sonunda,yarın servis gelsin kursun da bitsin bu çile artık?Umarım cihaz sağlamdır, bir daha hiçbirşey ile uğraşmak istemiyorum artık,tv arayan kardeşlerime de Allah yardımcınız olsun diyorum ?Q80A ADS IPS gözüküyor; hem Rtings hem de displayspecifications.com'da.
Aralarından en iyisi Sony X90J. Fakat kenar aydınlatma olmasına rağmen Q70A için de olumlu şeyler söylüyorlar. Eğer Q80A VA panel ise Sony ile kafa kafaya yarışır.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Vatan’da SEG SBH510 1.600 TL şu anda. Teşhirdeki ürünü inceledim, görüntüsü fena değildi.
Alınır mı sizce? Diğer hocalarıma da fikir danışayım.
FHD Vestel ve Toshiba’lar 2.300 TL’den başlıyor.
Önceki mesajım:
teraspy F fikoloji