T Çevrimdışı

takıntım

Yeni Üye
23 Kas 2021
20
46
Q80A ADS IPS gözüküyor; hem Rtings hem de displayspecifications.com'da.

Aralarından en iyisi Sony X90J. Fakat kenar aydınlatma olmasına rağmen Q70A için de olumlu şeyler söylüyorlar. Eğer Q80A VA panel ise Sony ile kafa kafaya yarışır.
Uydu yayınında takıntı oldu biraz kayan alt yazılardan ve hareketli sahnelerde atlama fark etmekten farklı konularda da yazdım.

Sony de tek sıkıntı sanırım servis ve gelecekte olası tamir masrafı v.s gibi .sony i deneyecek yer bulamadım uydu yayını ile. 4k demolarla alınca aldanıyoruz

F Çevrimdışı

Futuhat

Yeni Üye
30 Eyl 2021
9
42
Beko
Crystal Pro X B55 A 965 B / 55" 4K Smart TV
4K UHD Pro. Bu Tv için ne diyorsunuz . 6200 TL fiyatı var. Fiyat ve Kalite olarak bundan daha iyi diyebileceğimiz TV varsa Lütfen paylaşırmısınız.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
Uydu yayınında takıntı oldu biraz kayan alt yazılardan ve hareketli sahnelerde atlama fark etmekten farklı konularda da yazdım.

Sony de tek sıkıntı sanırım servis ve gelecekte olası tamir masrafı v.s gibi .sony i deneyecek yer bulamadım uydu yayını ile. 4k demolarla alınca aldanıyoruz
Alt yazı ve hareketli sahnelerde takılma probleminizi biliyorum, hatta şaşırdım. Samsung'ta böyle şeyler olmazdı pek. Ya cihaza özel bir arıza söz konusu ya da uydu alıcısında bir sıkıntı var. Tekrar Samsung tercih ederseniz aynı problemi yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
Yok. Orası Kuzey Amerika ürünlerini inceler. Modellerde farklılık olur bölgelere göre.
AVForums'a baktım, dediğiniz gibi Avrupa ve İngiltere'ye gönderilen Q80A'lar VA panel diyorlar. 55 inç'lerde AUO ve CSOT panel; 65 inç'lerde ise SDC ve CSOT panel kullanılmış.

Avrupa'ya gönderilen Q80A tv'lerin bir önceki modeli Q80T ile neredeyse tamamen aynı olduğunu söylüyorlar. Ağırlıklı olarak DSE sorunundan şikayetçiler.

C Çevrimdışı

cceylan

Yeni Üye
24 Ağu 2021
28
59
rtings incelemelerinde x90j , q80a nın çok ilerisinde .bütçe sorun değilse x90j, sorun ise q70a gayet iyi

B Çevrimdışı

brk51

Yeni Üye
6 Ara 2020
25
36
Slm ustalarım hakkında hiçbir bilgi bulamadığım techwood 55tec9000 modeli paneli anakartı nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Adem Helvacı Adem Helvacı , TEKNOwest TEKNOwest

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

Yusuf24 

Yeni Üye
25 Kas 2020
45
36
Yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar. Vestel teklifte bulundu
49ua9800 4100 Tl
50ua9600 3400 tl
Sizce hangi modeli almalıyım

K Çevrimdışı

Kerem3435

Yeni Üye
5 Kas 2021
44
44
Q80A ADS IPS gözüküyor; hem Rtings hem de displayspecifications.com'da.

Aralarından en iyisi Sony X90J. Fakat kenar aydınlatma olmasına rağmen Q70A için de olumlu şeyler söylüyorlar. Eğer Q80A VA panel ise Sony ile kafa kafaya yarışır.
Evet hatırlarsan sana bu tv’yi de sormuştum,hatta çok ilginçtir 80A almayı düşündüğüm zamanlar 70A’nın siyah performansının değerlendirmelere bakınca çok şaşırtıcı bulmuştum.Full array değil diye hatırlıyorum ama siyah performans vs iyi görünüyordu.Ben bugün Sony televizyonuma kavuştum sonunda,yarın servis gelsin kursun da bitsin bu çile artık?Umarım cihaz sağlamdır, bir daha hiçbirşey ile uğraşmak istemiyorum artık,tv arayan kardeşlerime de Allah yardımcınız olsun diyorum ?

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Cevabınız için teşekkürler hocam. Vatan’da SEG SBH510 1.600 TL şu anda. Teşhirdeki ürünü inceledim, görüntüsü fena değildi.

Alınır mı sizce? Diğer hocalarıma da fikir danışayım.

FHD Vestel ve Toshiba’lar 2.300 TL’den başlıyor.

Önceki mesajım:

teraspy teraspy F fikoloji

Bugün sizinle aynı amaç için alacak olsam kesinlikle gözü kapalı alırım. Bendeki benim 4. Seg televizyonum. Bir tanesi bile üzmedi. Yatak odası, mutfak, ofis için biçilmiş kaftan. 24” olan seg full hd 2012 den beri harıl harıl çalışıyor.

Geri
Üst Alt